Prije nisam htio puno komentarisati DEBILE na ovom forumu koji podrzavaju amatera Safeta Susica, i koji su tjerali Misketa i Spahica.
Oduvijek sam smatrao da svi oni koji tako razmisljaju NEMAJU POJMA O FUDBALU...i nije mi se dalo komentarisati jer se debilima ne moze ni objasniti...
Ne moze bez iskustva, nasa veza je imala 21, 21, 21 i 24 godine...pa nije ovo safete u21 reprezentacija.
Ovo je sramotan poraz i jedini krivac je Safet Susic. Nije sramota izgubiti od Slovacke, ipak je to ime kakvo tako u fudbalu, ali od kipra, to je ponizenje, i to na domacem terenu.
Bio sam ubijedjen u 4 komada, ali kada sam vidio postavu, bilo mi je vise krivo u tom momentu nego sada nakon poraza.
MISKE - njega nikad niko nece moci zamijeniti, on je igrac koji bi veceras zasigurno napravio razliku na terenu, jedini igrac koji ima damu da drzi loptu u nogama i da se igra s 3,4 igraca, koji u svakom momentu zna sta hoce, zna centrirati, loptu mu mozes samo uzeti pod faulom, itd... - svi oni koji su ga tjerali nemaju pojma o fudbalu.
SPAHIC - nikada boljeg stopera necemo imati, niti smo imali, svaka cast i hibicu i konjicu, ali jedan je spaha...ranije sam obrazlagao zvog cega je bolji od ove dvojice, da se ne ponavljam.
jos cete vi plakati za Kapitenom.
Safet SUSIC - postava koja nikom na svijetu nije naumpala osim debilu kao sto je on...on nas navijace kao iz inata stalno provocira...
molio sam Boga da nakon SP-a ne bude vise selektor, ali eto nocna mora je pocela onoga trenutka kada je produzio ugovor, a ne veceras nakon ove utakmice. I dalje tvrdim da on nema pojma, 90% forumasa bi bolje vodilo reprezentaciju.
To sto ga neki hvale za plasman na SP u Brazil, pa i veci amateri bi u onakvoj grupi a sa ovakvom reprezentacijom se kvalifikovali na isto.
Safete NAPOLJE!
Ako ce porazi od Walesa i Belgije znaciti njegov otkaz, volio bih onda da izgubimo obije u oktobru, jer bismo se i nakon toga sigurno opet kvalifikovali, ali ovaj put sa selektorom - nadam se profesionalcem.
Sunjic - nemojte vise govoriti da je on nas naj stoper - nemojte to govoriti i otkrivati svima koliki vam je IQ...

prvi gol svima na dušu, Vrši, štoperima i Asmiru, kod drugog gola nam izbaciše čitavu odbranu jednim pasom?!
 prvi gol svima na dušu, Vrši, štoperima i Asmiru, kod drugog gola nam izbaciše čitavu odbranu jednim pasom?! 

,jedina svijetla tacka sinoc je bio mali besic koji se trudio ispratio svog igraca i krivo mi na kraju kad je one povaljo sto mu nije usla lopta momak je zasluzio pogodak
 ,jedina svijetla tacka sinoc je bio mali besic koji se trudio ispratio svog igraca i krivo mi na kraju kad je one povaljo sto mu nije usla lopta momak je zasluzio pogodak 

, moraju se i oni najslabiji protivnici shvatit ozbiljno jer smo i sami svjedoci sinosnjog poraza od kipra htjeli mi to priznati ili ne
 , moraju se i oni najslabiji protivnici shvatit ozbiljno jer smo i sami svjedoci sinosnjog poraza od kipra htjeli mi to priznati ili ne