Kako dobra kontra,pas Rahimario_Ferdy88 je napisao/la:
Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
tip cjevanicom daje golovetopnik1 je napisao/la:Kako dobra kontra,pas Rahimario_Ferdy88 je napisao/la:
,yavrsnica Welbecka
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
BigBigBang
- Kontakt:
Tuga, jad i čemer kako se rugaju Mooreu i generaciji 66.rambo16 je napisao/la:
Posjeti : www.hammersbalkan.com ili nam se pridružit putem Facebooka : https://www.facebook.com/pages/Hammers-Balkan/130683560422305
- Centre forward
- Kontakt:
I treba. I do tog jedinog trofeja u svojoj bogatoj 'istoriji su došli manipulacijom i lopovlukom.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Netačno izrečene činjenice jednog glory hunteraCentre forward je napisao/la:I treba. I do tog jedinog trofeja u svojoj bogatoj 'istoriji su došli manipulacijom i lopovlukom.
Posjeti : www.hammersbalkan.com ili nam se pridružit putem Facebooka : https://www.facebook.com/pages/Hammers-Balkan/130683560422305
Ma hajde. Šta nam napriča. Ooo ti pravedni namjesniče. Uspostavi pravedan sistem!Centre forward je napisao/la:I treba. I do tog jedinog trofeja u svojoj bogatoj 'istoriji su došli manipulacijom i lopovlukom.
A.F.C. Bournemouth!
- Centre forward
- Kontakt:
Kompleks i zavist prema fudbalskoj reprezentaciji EngleskeHammertz je napisao/la:Netačno izrečene činjenice jednog glory hunteraCentre forward je napisao/la:I treba. I do tog jedinog trofeja u svojoj bogatoj 'istoriji su došli manipulacijom i lopovlukom.Kompleksi i zavist su gadna stvar
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
GOALKEEPERS
Fraser Forster (Southampton), Ben Foster (West Bromwich Albion), Joe Hart (Manchester City)
DEFENDERS
Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Southampton), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), John Stones (Everton)
MIDFIELDERS
Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Jonjo Shelvey (Swansea City), Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal)
FORWARDS
Rickie Lambert (Liverpool), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Welbeck (Arsenal)
Read more at http://www.thefa.com/news/england/2014/ ... vd1jbV7.99" onclick="window.open(this.href);return false;
Fraser Forster (Southampton), Ben Foster (West Bromwich Albion), Joe Hart (Manchester City)
DEFENDERS
Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Southampton), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), John Stones (Everton)
MIDFIELDERS
Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Jonjo Shelvey (Swansea City), Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal)
FORWARDS
Rickie Lambert (Liverpool), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Welbeck (Arsenal)
Read more at http://www.thefa.com/news/england/2014/ ... vd1jbV7.99" onclick="window.open(this.href);return false;
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nema Sturridgea. 
Drago mi je zbog Clyne-a i Gibbs-a. Zasluženo.
A.F.C. Bournemouth!
Nema Chambersa? 
I meni je drago zbog Gibbe ali se nadam da ipak nece igrati...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Napisao sam na našoj temi razlog zašto nema ChambersaGunner4 je napisao/la:Nema Chambersa?
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: $: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Prvo sam vidio ovu pa tek onda nasu temu.topnik1 je napisao/la:Napisao sam na našoj temi razlog zašto nema ChambersaGunner4 je napisao/la:Nema Chambersa?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Clyne u ovom momentu bez sumnje prvi desni bek Engleske, i tako verovatno treba i da ostane.
- kumkalesic
- Kontakt:
Drago mi je zbog Clynea i Shelveya, jer su ovaj poziv svojom igrom u potpunosti zaslužili...
Već sam pisao i ranije kako ova dva nogometaša sasvim sigurno zaslužuju svoje mjesto u selekciji...
Već sam pisao i ranije kako ova dva nogometaša sasvim sigurno zaslužuju svoje mjesto u selekciji...
Joint_fc
Roy Hodgson suggests Wayne Rooney would not be able to stand up and lecture a room full of people because of his 'Liverpool accent'
Hodgson: ‘Wayne is not the sort of person, with his Liverpool accent, who is going to be able to stand up in front of a lecture room of people'
Kakva budala, koliko on ono zarađuje godišnje?
Hodgson: ‘Wayne is not the sort of person, with his Liverpool accent, who is going to be able to stand up in front of a lecture room of people'
Kakva budala, koliko on ono zarađuje godišnje?
Chambers je naknadno pozvan umjesto Stones-a
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.