FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kod nas je najveci problem sto mi previse paznje poklanjamo tome sta drugi pricaju, idemo raditi onako kako mislim da je dobro, a dobro je, hajmo krivce za lose stvari traziti medju nama. To je to.
Da ne drobimo bez veze, malci nam danas deklasirani od Slovaka 3-0, sutra protiv PSV-a.
Da ne drobimo bez veze, malci nam danas deklasirani od Slovaka 3-0, sutra protiv PSV-a.
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
JoseMourinho je napisao/la:@amypitar
vjeruj dosta toga i nije tako, i zeljine su slikali kad su išli pit i sa cigarama ih fatali, jbg cim izadju negdje moraju shvatiti da je mala šansa da se izvuku bez slike, jednostavno oni izlaze gdje je IN, a tu ako te već neko ne uslika(a sad svi nose kamere u džepovima) uslikat ce te ekskluziva i sl., drugačije je kad ja ili ti izadjemo pa možda nas uslikaju oni su jbg javna ličnost koliko toliko
Za Petrovića ko vjeruje onom nalazu svaka mu čast, jer slika sa fb-a se ne može analizirati al et svejedno mi ima vam i onaj klip sa arkanom
A za Jarnija on je kreten trener koji ima igračko ime i rad tog imena se stvorila prica i taj hype
Isto tako medijski kao klub se najviše eksponirate i trenutno ste glavni fudbalska prica i ne znam sta je čudno sto se i negativno prica o vama, takve price fataju klikove i posjetu, jbg objavit igrači viteza se napili i igrači Sarajeva se napili znaš i sam kakva je razlika u jačini vijesti
Vidi Murinjo (recimo da si korektan) , slike su dostupne svima..i RA i skriparima i svakom drugom. Ipak samo par ovih tvojih postavlja to ovdje. Znaci niko od ostalih navijackih grupa ne postavlja takve stvari ovdje. Problem je u ljubomori tvojih botova , sto smo vam sa >LOVOM odmakli jedno 4 svjetlosne god , sto smo organizacijski otisli isto tako daleko ispred vas , sto je klub stao na noge , sto plate ne kasne ni minute, akademija.. itd itd. Znaju, ti tvoji da sve one "plehove" mogu na racku nabiti jer nijedan nije valorizovan kroz predkola LŠ , pa da se bar do play offa dodje..ni to haveru. Ispadalo se i ispada se danas opet u 1 ili eventualno 2 predkolu. E , onda cemer i jad proradi u glavama i dusama takvih pa kontaju da ce ovim slikama nesto postici. Naprotiv , samo je rezultat mjerilo..nikakve slike. Moze biti svaki od njih na steki aure dnevno ali ako ima rezultata , znasl li koga boli taki za njegovo trovanje..nikoga. Prema tome , jeste ekskluziva objavila i to nije problem...problem je u 6-7 tvojih koji su ovdje vise nego na svom pdf i od cemera ne znaju vise sta ce sa sobom..u tome je problem..
-
fcsforever
- Kontakt:
Izvini , sta je tvoj prioritet kad ovako savjesno citas i znas soliti drugima pamet..Baja_Zvjerka je napisao/la:Momak, preozbiljno shvatas forume, moras poredati prioritete u glavi...
Momak ti je potpuno tacno i istinito napiso , bas hronoloski. Nije tebi , nego hilmi , sta se ti trazis u toj prici...!!!????
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Momak preozbiljno komentarise postove sa foruma, to pisem...fcsforever je napisao/la:Izvini , sta je tvoj prioritet kad ovako savjesno citas i znas soliti drugima pamet..Baja_Zvjerka je napisao/la:Momak, preozbiljno shvatas forume, moras poredati prioritete u glavi...
Momak ti je potpuno tacno i istinito napiso , bas hronoloski. Nije tebi , nego hilmi , sta se ti trazis u toj prici...!!!????
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Haj vako polako, hocel ti Kevin iz sirokog ili pastrmka objaviti slike ili je logičnije neki manijak??fcsforever je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:@amypitar
vjeruj dosta toga i nije tako, i zeljine su slikali kad su išli pit i sa cigarama ih fatali, jbg cim izadju negdje moraju shvatiti da je mala šansa da se izvuku bez slike, jednostavno oni izlaze gdje je IN, a tu ako te već neko ne uslika(a sad svi nose kamere u džepovima) uslikat ce te ekskluziva i sl., drugačije je kad ja ili ti izadjemo pa možda nas uslikaju oni su jbg javna ličnost koliko toliko
Za Petrovića ko vjeruje onom nalazu svaka mu čast, jer slika sa fb-a se ne može analizirati al et svejedno mi ima vam i onaj klip sa arkanom
A za Jarnija on je kreten trener koji ima igračko ime i rad tog imena se stvorila prica i taj hype
Isto tako medijski kao klub se najviše eksponirate i trenutno ste glavni fudbalska prica i ne znam sta je čudno sto se i negativno prica o vama, takve price fataju klikove i posjetu, jbg objavit igrači viteza se napili i igrači Sarajeva se napili znaš i sam kakva je razlika u jačini vijesti
Vidi Murinjo (recimo da si korektan) , slike su dostupne svima..i RA i skriparima i svakom drugom. Ipak samo par ovih tvojih postavlja to ovdje. Znaci niko od ostalih navijackih grupa ne postavlja takve stvari ovdje. Problem je u ljubomori tvojih botova , sto smo vam sa >LOVOM odmakli jedno 4 svjetlosne god , sto smo organizacijski otisli isto tako daleko ispred vas , sto je klub stao na noge , sto plate ne kasne ni minute, akademija.. itd itd. Znaju, ti tvoji da sve one "plehove" mogu na racku nabiti jer nijedan nije valorizovan kroz predkola LŠ , pa da se bar do play offa dodje..ni to haveru. Ispadalo se i ispada se danas opet u 1 ili eventualno 2 predkolu. E , onda cemer i jad proradi u glavama i dusama takvih pa kontaju da ce ovim slikama nesto postici. Naprotiv , samo je rezultat mjerilo..nikakve slike. Moze biti svaki od njih na steki aure dnevno ali ako ima rezultata , znasl li koga boli taki za njegovo trovanje..nikoga. Prema tome , jeste ekskluziva objavila i to nije problem...problem je u 6-7 tvojih koji su ovdje vise nego na svom pdf i od cemera ne znaju vise sta ce sa sobom..u tome je problem..
onda evo i ti sad kao u još dosta drugi zelju iz usta(tastature) ne ispustate, za svaki vas uspjeh poredjenje je zeljo jel tako??
Haj bar meni je ovo dvoje normalno, Željo bio ispred fcs godinama, sad se okrenula situacija pa hoćeš da bocnes svakom prilikom(prošli post dokaz), isto tako raja malo da vas spusti sa neba...jbg forum je po meni ovo dvoje spada u normalno kao i vaše podjebavanje nakon Zrinjskog i sa druge strane protiv borusije, to je očekivano i poslije svakog kiksa i jedne i druge ekipe ce se to desavat to je taj gradski rivalitet
I licemjerstvo je bas prisutno kod većine članova, od teme do teme zavisi mišljenje, prije godinu i vise kad su takve slike bile zeljini (a imali su rezultat) ti igrači su bili narkomancine alkoholičari kreteni debili itd... a sad kad je iskočila takva slika vaših puleba to je fudbalski normalno to su naši majstori ne damo mi na njih da su od govana
sto je najgore nijedno od ova dva suprotna stava nije realno nego je istina negdje u sredini
- champions1921
@fcsforever Mogao bi ti prvo provjeriti ko je prvi zakacio onu sliku na forum..
BUDI ŽELJO !!!
-
fcsforever
- Kontakt:
I opet ostade pitanje koje vjesto izbjegavas. A pitanje je ..STA TI IMAš SA TIM...zvjerko
ALI OBZIROM DA TI JE ALDIN GURU , ZNAM DA NE KONTAS

Murinjo , dva kluba i dva svijeta...ne moze se to porediti. Nego , samo uzivamo sto smo za nekih 8-9 mjeseci dosli u fazu da ne zavisimo od nekog sponzora koji hoce ili nece upaltiti 2 milje mjesecno ili sto smo za tih 8-9 mjeseci vidjeli da sve one ublehe "tvojih" o Tanu , Dini i citavoj situaciji od 24.12.2013 kada je prvu lovu Tan uplatio...ustvari cemer , tuga , jad ovih koji dolaze na ovaj pdf.
Meni vi mozeti biti na tastaturi samo u ovim situacijama kada trolujete i provocirate i nikada vise. Imamo mi previse lijepih stvari o kojima cemo pricati ali na trolovanje i ocigledno pokazivanje netrpeljivosti (sto nama ide a vama nikako) ...mora se odgovoriti
champions , jel sad vazno to, ko je zakacio..vi ste poletili da se zakacite za to !!!!
ALI OBZIROM DA TI JE ALDIN GURU , ZNAM DA NE KONTAS
Murinjo , dva kluba i dva svijeta...ne moze se to porediti. Nego , samo uzivamo sto smo za nekih 8-9 mjeseci dosli u fazu da ne zavisimo od nekog sponzora koji hoce ili nece upaltiti 2 milje mjesecno ili sto smo za tih 8-9 mjeseci vidjeli da sve one ublehe "tvojih" o Tanu , Dini i citavoj situaciji od 24.12.2013 kada je prvu lovu Tan uplatio...ustvari cemer , tuga , jad ovih koji dolaze na ovaj pdf.
Meni vi mozeti biti na tastaturi samo u ovim situacijama kada trolujete i provocirate i nikada vise. Imamo mi previse lijepih stvari o kojima cemo pricati ali na trolovanje i ocigledno pokazivanje netrpeljivosti (sto nama ide a vama nikako) ...mora se odgovoriti
champions , jel sad vazno to, ko je zakacio..vi ste poletili da se zakacite za to !!!!
- champions1921
Ovo je tvoj nicim izazvan odgovor na fotografiju koju je po svemu sudeci postavio pitar.. Hajde sad objasni sta te inspirisalo pa da Jamaka pominjes u svom postu.. Na temi o FK Sarajevu, kao odgovor na tu fotku ???fcsforever je napisao/la:hebo majku pa mogu bar skloniti cigare kad se slikaju...vidim 3 kutije na stolu ..šta mislite čije su
ps...jamak pije rakiju iz bokalića, ima slika
Ponasas se kao da ti nije jasno sto se tema svako malo unistava glupim raspravama a sam ti u svakom drugom postu izazivas takve rasprave.. Dnevno Zelju i "desavanja" u i oko tog kluba pomenes u vise navrata (u negativnom kontekstu) i onda se cudis i glumis neku agresivu kada ti neko odgovori.. Ne znam jeli svjesno to radis ili slucajno ali ispadas trol na bilo kojoj temi da se pojavis.. Budi pozdravljen..
BUDI ŽELJO !!!
Ibrice, ti na ovoj temi šta radiš a to je da vječito nešto palamudiš iz šupljeg u prazno, braniš nekoga, određuješ gdje će ko pisati, šta će ko pisati ali u svakom postu moraš imati A ŠTA VI? Šta, šta mi jadan ne bio kad ćeš skonatati da tvoj spiku niko ne uzima za ozbiljno. Samo jedan ublehar na ovoj temi, koji je dežurni da svakom nešto dobaci i skrene pažnju s normalne komunikacije.
Jednostovano ti si king ove teme
Jednostovano ti si king ove teme
-
fcsforever
- Kontakt:
champions1921 je napisao/la:Ovo je tvoj nicim izazvan odgovor na fotografiju koju je po svemu sudeci postavio pitar.. Hajde sad objasni sta te inspirisalo pa da Jamaka pominjes u svom postu.. Na temi o FK Sarajevu, kao odgovor na tu fotku ???fcsforever je napisao/la:hebo majku pa mogu bar skloniti cigare kad se slikaju...vidim 3 kutije na stolu ..šta mislite čije su
ps...jamak pije rakiju iz bokalića, ima slika
Ponasas se kao da ti nije jasno sto se tema svako malo unistava glupim raspravama a sam ti u svakom drugom postu izazivas takve rasprave.. Dnevno Zelju i "desavanja" u i oko tog kluba pomenes u vise navrata (u negativnom kontekstu) i onda se cudis i glumis neku agresivu kada ti neko odgovori.. Ne znam jeli svjesno to radis ili slucajno ali ispadas trol na bilo kojoj temi da se pojavis.. Budi pozdravljen..
Odavno vecu kolicinu budalastina nisam procito. Pa ti nagadjas da je ovo pitar postavio znaci ne znas ko je postavio pa LAZES i PETLJAS....visis ovdje ti , zvjerka i jos jedno 7-8
-
fcsforever
- Kontakt:
[quote="skripta"]Ibrice, ti na ovoj temi šta radiš a to je da vječito nešto palamudiš iz šupljeg u prazno, braniš nekoga, određuješ gdje će ko pisati, šta će ko pisati ali u svakom postu moraš imati A ŠTA VI? Šta, šta mi jadan ne bio kad ćeš skonatati da tvoj spiku niko ne uzima za ozbiljno. Samo jedan ublehar na ovoj temi, koji je dežurni da svakom nešto dobaci i skrene pažnju s normalne komunikacije.
Jednostovano ti si king ove teme :Sta je Lutvo poskupila hrana za cuke pa ujedas.....vraqti se u Tuborg ionako za cenera pises
Jednostovano ti si king ove teme :Sta je Lutvo poskupila hrana za cuke pa ujedas.....vraqti se u Tuborg ionako za cenera pises
- champions1921
neko ko ima nik @bitiSrcemVezan, avatar na kom je Tan bi po nekoj logici trebao biti pitar.. I to gdje ce ko visiti ti ni u kom slucaju neces odredjivati..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 10 sep 2014, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
A lika promahe da te Bog mili sačuva...Niko mu u postu nije pomenuo FK.Sarajevo, ali promaha mora odgovoriti nešto a ŠTA VI ?

- bordoakapitar
Jesu li igrali akademci danas na onom turniru? Zna li neko nesto o tome?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Evolution87
- Kontakt:
Zijanili od Senice 3-0 danas, a juce pobijedili Maribor 1-0
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
a ti si ovdje dosao sa razlogom?skripta je napisao/la:A lika promahe da te Bog mili sačuva...Niko mu u postu nije pomenuo FK.Sarajevo, ali promaha mora odgovoriti nešto a ŠTA VI ?![]()
![]()
- bordoakapitar
Hvala za info!Evolution87 je napisao/la:Zijanili od Senice 3-0 danas, a juce pobijedili Maribor 1-0
Burovic Amar strijelac u danasnjem remiju juniorskih reprezentacija BiH-Hrvatska,utakmica zavrsila 1-1 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da li je Radovac igrao, nema naznačeno u ovom "izvještaju"?
ko će ako neće naš