FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

wienultras
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la wienultras » 10 sep 2014, 15:03

Znao sam da ce poceti prica mi veliki najteofejniji najbolji neko otresanje nevidjene invazije i td..sto kaze brazzo defakto vas nepostujemo nebitni ste neznam o kakvim kompleksima se tu prica i opet kazem nema to sve veze sa klubom i nekom imaginarnom velicinom...i onom sto spominje neke invazije moze zaboraviti dobicete kao klub 150 ulaznica sve sto dodje nenajavljeno van organizacije gostovanja bice vraceno tusnja nece vidjet zeljo mora najaviti koliko vas dolazi a sloboda ce odrediti u saradnji sa savezom koliki je rizik i koliko vas moze doci..maksimala 200 karti imate
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 sep 2014, 15:05

najezda kukaca na temi :geek:

mostarci su gospoda jedna velika za vas i nemate ih pravo uzimati u usta... spremite te koze i poćerajte
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 10 sep 2014, 15:14

wienultras je napisao/la:Znao sam da ce poceti prica mi veliki najteofejniji najbolji neko otresanje nevidjene invazije i td..sto kaze brazzo defakto vas nepostujemo nebitni ste neznam o kakvim kompleksima se tu prica i opet kazem nema to sve veze sa klubom i nekom imaginarnom velicinom...i onom sto spominje neke invazije moze zaboraviti dobicete kao klub 150 ulaznica sve sto dodje nenajavljeno van organizacije gostovanja bice vraceno tusnja nece vidjet zeljo mora najaviti koliko vas dolazi a sloboda ce odrediti u saradnji sa savezom koliki je rizik i koliko vas moze doci..maksimala 200 karti imate
Vi ne možete obezbijedit ni tih 200 da dođe, sram vas bilo. :urnebes:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 10 sep 2014, 15:15

wienultras je napisao/la:Znao sam da ce poceti prica mi veliki najteofejniji najbolji neko otresanje nevidjene invazije i td..sto kaze brazzo defakto vas nepostujemo nebitni ste neznam o kakvim kompleksima se tu prica i opet kazem nema to sve veze sa klubom i nekom imaginarnom velicinom...i onom sto spominje neke invazije moze zaboraviti dobicete kao klub 150 ulaznica sve sto dodje nenajavljeno van organizacije gostovanja bice vraceno tusnja nece vidjet zeljo mora najaviti koliko vas dolazi a sloboda ce odrediti u saradnji sa savezom koliki je rizik i koliko vas moze doci..maksimala 200 karti imate
kako cete prepoznat "plavu raju" koja ce doci da pogleda utakmicu neorganizovano :beba:
Željeznicar za život cijeli !

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 sep 2014, 15:17

samo da pozdravim 'kolege' :wave: cuj uhvatio se koze i video klipova pa onda prebacuje pricu o kompleksima :lol: i nije cudo sto je ova tema naobimnija :clap:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 10 sep 2014, 15:21

brazzo je napisao/la:samo da pozdravim 'kolege' :wave: cuj uhvatio se koze i video klipova pa onda prebacuje pricu o kompleksima :lol: i nije cudo sto je ova tema naobimnija :clap:
Najobimnija nam je zbog takvih ko što si ti, razguli na svoju temu... :guz:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2014, 15:24

likusa je napisao/la:kako cete prepoznat "plavu raju" koja ce doci da pogleda utakmicu neorganizovano :beba:
ako će takvi na zapad sa simpatizerima, prepoznat' će ih, ne boj se .. bolje im je da ne traže guzici čepa ;) ko god je pametan, neće doći neorganizovano, a pogotovo neće sjesti na tribinu sa simpatizerima Slobode, jer ti jedva čekaju da dođete na Tušanj, vjeruj mi! ne volimo se i ovako, a kamo li nakon one famozne sezone ..

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 10 sep 2014, 15:25

Baja_Zvjerka je napisao/la:Onog istog punog kad dolazi Siroki i bude 1000-15000 ljudi? :crazy: Protiv Zelje nece doci oni koji vole Slobodu, nego oni koji mrze Zelju, iz kompleksa i zbog toga jer im je svako drugi kriv za ispadanje Slobode a najveci i najtrofejniji su svakako najvise krivi...
Bravo majstore, u sridu! :thumbup:

Citavu ovu famu oko ispadanja kao da je osmislio sam Goebbels. Imali ljudi utakmicu protiv slabasne Slavije, dovoljan im bio jedan jedini bod ali nisu ni POKUSALI da ista urade, prakticno nisu ni potrcali. I onda su, naravno, krivi drugi sto se nisu borili za njih. :rol: "Mi smo bili super, ali drugi su nas zayebali" - dobro poznat stav, simptomatican za vjecne gubitnike, za ogranicene umove nedorasle ozbiljnom takmicenju.

Bilo mi je iskreno zao sto jedan klub sa, za nase uslove, finom tradicijom ispada iz lige, ali s ovakvim navijacima i ne zasluzuje nista bolje.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 10 sep 2014, 15:32

Bilo mi je iskreno zao sto jedan klub sa, za nase uslove, finom tradicijom ispada iz lige, ali s ovakvim navijacima i ne zasluzuje nista bolje.[/quote

Kakvim navijacima? Sta to treba da znaci?

Mi Fukare nikad nismo napustili klub,uvijek smo tu bili,mi smo ti koji su klub digli iz pepela i malo je falilo da klub ode u stečaj.Tako da ne znam zasto pricas to :)
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2014, 15:36

ma želi reći da smo stoka iz Tuzle :D stoka s istoka jebga, šta'š :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 sep 2014, 15:38

Znaci i dan danas krivci za ispadanje Slobode su Zeljeznicar i Velez ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 sep 2014, 15:40

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2014, 15:41

Elegant je napisao/la:Znaci i dan danas krivci za ispadanje Slobode su Zeljeznicar i Velez ?
uvijek i zauvijek :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 sep 2014, 15:41

solar1987 je napisao/la:Bilo mi je iskreno zao sto jedan klub sa, za nase uslove, finom tradicijom ispada iz lige, ali s ovakvim navijacima i ne zasluzuje nista bolje.[/quote

Kakvim navijacima? Sta to treba da znaci?

Mi Fukare nikad nismo napustili klub,uvijek smo tu bili,mi smo ti koji su klub digli iz pepela i malo je falilo da klub ode u stečaj.Tako da ne znam zasto pricas to :)
Zar nece biti strajk protiv zelje ako sto ste strajkovali protiv zrinjskog zbog cijene ulaznica od 5 km.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 sep 2014, 15:44

Kome smeta europska sloboda?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2014, 15:45

arelinho je napisao/la:Kome smeta europska sloboda?
nekome smeta, kad nam na pravdi Boga ne dadoše da igramo evropu

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2014, 15:46

mala korekcija, dovoljno je bilo da sloboda izgubi jedan razlike da ostane u ligi.

al' o tome da bi i sami mogli nešto odigrati su počeli razmišljati tek kad je gošk okrenuo u vrapčićima.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 10 sep 2014, 15:47

Chinaglia je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Kome smeta europska sloboda?
nekome smeta, kad nam na pravdi Boga ne dadoše da igramo evropu
nisu ni nama u jednoj sezoni dali da igramo u europi mada smo to zaslužili za zelenim terenom,čini mi se da je žepče išlo umjesto nas,pa opet nismo toliko kukali i plakali..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 sep 2014, 15:48

Chinaglia je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Znaci i dan danas krivci za ispadanje Slobode su Zeljeznicar i Velez ?
uvijek i zauvijek :D
onda to važi i za 1987. godinu, zar ne?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 10 sep 2014, 15:50

ChWilla je napisao/la:mala korekcija, dovoljno je bilo da sloboda izgubi jedan razlike da ostane u ligi.

al' o tome da bi i sami mogli nešto odigrati su počeli razmišljati tek kad je gošk okrenuo u vrapčićima.
Pravili ljudi docek fudbalerima jer su izgubili sa dva razlike a da nisu u gol opucali u odlucujucoj tekmi, protiv direktnog konkurenta..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 13 gostiju.