Safet Sušić - Pape

Mozambik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 15:39

Consigliere je napisao/la:Eventualni neplasman na EP ( a fino smo krenuli, izgubili 3 boda od druge najnekvalitetnije ekipe u grupi) bio bi katastrofalan za nas reprezenativni fudbal. Unazadio bi nas odmah 10 godina :roll:
Mi i ako se plasiramo na EP, sa govedom na klupi cemo biti obicni turisti.

Sto je najgore, vidim ovdje niko ne razmislja o koeficijentima za grupe za SP, a tu ce nas Sajo **** do daske.

SP necemo vidjet zadugo.

Imali smo veliku sansu i govedo je prokockalo, a kao nagradu je dobio ogromnu platu i poligon za prodaju igraca.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 sep 2014, 15:42

Mozambik je napisao/la: Mi i ako se plasiramo na EP, sa govedom na klupi cemo biti obicni turisti.

:geek:
Mozemo se mi plasirati sa nekim drugim na klupi ;) Samo da neko ima pola mozga i muda u Savezu :oops:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 sep 2014, 16:00

Pogreske protiv Kipra:
- igranje Avdije umjesto Mujdze ( defanziva 0 bodova )
- Lulic na laznom beku ( i to poslje katastrofe protiv Nigerije na toj istoj poziciji sto je nemoguce da nije uocio. Opet isto samo sto je sada dodao i Avdiju kao drugog "beka" )
- Prcic kao debitant u prvih 11
- Tino isto neke vrste debitant u domacim utakmicama i kvalifikacijama ( gdje moras pobjediti ) isto u prvih 11
- Pjanic na novoj poziciji ( + dvojica novih igraca u sredini terena i to sve igraci istih profila Prcic i Susic )
- igra bez krila ( i bez bekova ). Zato jer Susic i Prcic su sve samo ne krila. Zato je morao Avdija (i donekle Lulic) trcati u napad i zbog toga ga naravno nije bilo u odbrani koju ionako igra jako lose.
- neigranje jednog Hajrovica i Medunjanina iz liga 5 ( dobro Salihovic bar nije standardan trenutno za svoj klub )
- nepostojeci treci napadac ( Vedo i Dzeko moraju odigrati svih 90 minuta koliko god umorni ili van forme bili ).
- igra sa dvojicom cistih sidrasa ( Dzeko i Vedo) sto je znacilo jednog igraca manje u sredini terena
- lose priprema na protivnika nije se odgledao mec u komsiluku kao i podcjenivanje protivnika cak javno.
- faktor srece koji te nekad pomazi a nekad ne

Previse je to bilo promjena i pogresnih poteza odjednom. Tu se je na neki nacin kockalo i zavrsilo se jako lose. Cupanje protiv svih ekipa osim Andore ce biti jako tesko. Belgija i Wales su nikad jaci a i ostali vide svoje sanse. Ovaj poraz ce dati svima krila. Jedan do dva ovakva poteza se je mogao tolerisati ali ne i vise. Sve vise od toga je velika kocka ili neznanje. Naprimjer igra sa dvojicom napadaca. Jedan debitant Prcic ( ili Susic ). To su vec dvije promjene. Selektor je ovdje nazalost glavni krivac za poraz pa tek onda neki igraci sto su podbacili. Sudija je bio i vise nego korektan kao i teren i uslovi za igru.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 10 sep 2014, 16:14

bojim se da je jedini način da se ovaj uhljub otjera iz reprezentacije

BOJKOT
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 10 sep 2014, 16:14

Uvijek sam trazio neko realno objasnjenje,nisam bio niti kriticar niti podanik selektora(kako god se on zvao),bio sam i ostao navijac jedne i jedine. Vec dugo uzivam kada BiH pobjedjuje a tugujem kada gubi (KALAMATA),vec dugo lupam sakom po stolu i psujem kada nam ne ide.....sinoc sam samo jednom lupio sakom i nisam psovao,pa se danas pitam jesam li to postao manji patriota ili sam postao zreliji pa smireno mogu odgledati utakmicu -niti jedno,niti drugo.Covjek na nasoj klupi koji se zove Safet Susic je sinoc jednostavno dokazao da nema rjesenja,odnosno da ga on ne zna.Covjek na klupi je sinoc svojim stavom ,svojom formacijom,svojim izborom igraca jednostavno pogazio i ponizio narod cijele Bosne i Hercegovine......Covjek na klupi reprezentacije je sinoc mene doveo u stanje ravnodusnosti da mi se j... sta ce se desiti i da li cemo izgubiti ili pobjediti.E to mu ja ne halalim i zato ja danas psujem i lupam jer je kap prelila casu.Od danas mi je najveca zelja na sportskom planu da Safet Susic dobije otkaz.SINOC JE DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA DOZIVJELA NAJVECU SPORTSKU BLAMAZU OD NASTANKA DO DANAS I TO ZASLUGOM SELEKTORA.FUUUJ SMRADU!!!!!!!

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 10 sep 2014, 16:18

Valter je napisao/la: U toku rata on nikada nije pokazao ni trunku patriotizma. Naravno da ga u njemu nema ni sada..
Safet je Jugosloven ... :arrow:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 10 sep 2014, 16:20

Mislim da bi najbolje bilo da se FANATICOSI odmah javno oglase i pozovu na bojkot navijače dok se taj uhljub ne povuče ne bi li ga otjerali prije Velsa jer ako tamo kiksamo možemo se poselamit sa Francuskom..

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 10 sep 2014, 16:23

bandit je napisao/la:
Valter je napisao/la: U toku rata on nikada nije pokazao ni trunku patriotizma. Naravno da ga u njemu nema ni sada..
Safet je Jugosloven ... :arrow:
100% ..ljudi nemaju pojma ko je Safet ..

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 sep 2014, 16:27

Sta kaze"sedma sila",bitno je samo da nema Spahica kabadahije i Misketa debelog,ostalo je dobro,yebes evropsko.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 16:29

Sedma sila kaze da je krivo papetovo odijelo.

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 10 sep 2014, 16:32

Od prvog dana Safetovog vodjenja reprezentacije je imao moju podrsku, sve do SP .
Tu je napravio nekoliko gresaka da nisam mogao vjerovati, nisu ni vrijedne spomena jer je proslo. Nakon SP nadao sam se i ocekivao da nece ostati na klupi nase reprezentacije al eto ostade.
Ono sinoc mislim da niko od forumasa, ako se imalo razumiju u fudbal, nebi uradio sto je on uradio .
Ako se Tino i Avdija trebaju prodati nek ih prodaje Hajduk i oni muku muce da ih kome uvale , nisu nista vise nego li dva prosjecna igraca koji imaju svoje momente ali su u globalu losi vise nego li dobri. Formaciju necu ni komentarisati jer ona bi se u toku igre, ovisno o rezultatu, trebala transforimisati u odgovarajucu osim kod Susica .
Lik je imao jos jednu izmjenu koju nije izvrsio???? Zasto? Gubis jbte, nije vazno sto igrac nije napadac, posalji ga naprijed . Nakon utakmice svaljivanje krivice na druge a ne ko svaki normalan trener/selektor prihvatiti krivicu, k`o da su igraci birali prvi tim i taktiku a ne on .
Sinosnji poraz je najsramotniji poraz nase reprezentacije i to je fakat.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 10 sep 2014, 16:34

Ako izgubimo od welsa I belgije papak opet nece podnjeti ostavku a nece ga niko ni otjerati on ce ostati trener do kraja zivota
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 16:40

Ivica je u onom intervju avazu jasno dao do znanja da govedo ne treba ostati na klupi.

Al nas kriminalni savez se dogovorio sa ovim kriminalcem na klupi, a ispastaju gradjani ove napacene drzave.

Da mi ga je vidjet na cesti, pljuno bi ga po sred one telece glavusine. Al pickurina vejrovatno sada ruca na Ajfelovom tornju, boli njega za Bosnom.

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 10 sep 2014, 16:40

Fozgen je napisao/la:Od prvog dana Safetovog vodjenja reprezentacije je imao moju podrsku, sve do SP .
Tu je napravio nekoliko gresaka da nisam mogao vjerovati, nisu ni vrijedne spomena jer je proslo. Nakon SP nadao sam se i ocekivao da nece ostati na klupi nase reprezentacije al eto ostade.
Ono sinoc mislim da niko od forumasa, ako se imalo razumiju u fudbal, nebi uradio sto je on uradio .
Ako se Tino i Avdija trebaju prodati nek ih prodaje Hajduk i oni muku muce da ih kome uvale , nisu nista vise nego li dva prosjecna igraca koji imaju svoje momente ali su u globalu losi vise nego li dobri. Formaciju necu ni komentarisati jer ona bi se u toku igre, ovisno o rezultatu, trebala transforimisati u odgovarajucu osim kod Susica .
Lik je imao jos jednu izmjenu koju nije izvrsio???? Zasto? Gubis jbte, nije vazno sto igrac nije napadac, posalji ga naprijed . Nakon utakmice svaljivanje krivice na druge a ne ko svaki normalan trener/selektor prihvatiti krivicu, k`o da su igraci birali prvi tim i taktiku a ne on .
Sinosnji poraz je najsramotniji poraz nase reprezentacije i to je fakat.
Ti si polupismenog selektora,čovjeka koji ne zna dvije rečenice sastavit,koji ne zna da Višća i Ibričić nisu napadači podržavao sve do SP ?? :crazy:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 sep 2014, 16:42

Mozambik je napisao/la:Sedma sila kaze da je krivo papetovo odijelo.
Ma kriv mu je nos,hebem ga nenormalna,nemoze motivisati ekipu da dobije jedan kipar,sta ce biti protiv belgije :puke:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 10 sep 2014, 16:44

Care samo par,samo biznis minimalni rizik pliz pliz... :wave:
StarMo nije skutorija...

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 10 sep 2014, 16:46

[quote="momirpeh"
Ti si polupismenog selektora,čovjeka koji ne zna dvije rečenice sastavit,koji ne zna da Višća i Ibričić nisu napadači podržavao sve do SP ?? :crazy:[/quote]
Pa jesam jbga, ipak sam se nadao da je covjek u toliko godina igranja naucio nesto vezano za fudbal pa makar bio i nepismen i isaretio na press konferenciji .
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 16:48

Sto je najgore on je u glavi jos uvijek u tim godinama kad je on harao fudbalskim pasnjacima i misli da se fudbal moze igrati sa tri dizel majstora u veznom redu.

Njemu je jos uvijek Hajduk veliki klub, to ti je dokaz da je covjek glavom jos uvijek u 80-im

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 10 sep 2014, 16:49

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Da nije Saferu produzen ugovor, Miske i Spaha bi jos bili u svetom dresu.
Evo jedna od kad su nas dva giganta napustila.

Nek je savezu ovo tele vaznije nego veliki igraci.

Evo ekipa koje je Kipar na gostovanju pobjedio zadnjih 12 godina. Hvala i na ovom "Seljaktoru"!

BIH
San Marino
Faroe Islands
Malta

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 10 sep 2014, 16:54

Bolje da smo vola zavezali za klupu nego Safeta bar bi se vo oglašavao pa bi se malo i igrači prepali. :mrgreen:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.