Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Biciklizam
Ode dopingovani 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kraljevska etapa , game over.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Vuelta kraj price,samo tezi pad moze sprijeciti Albertovu pobjedu
A sto ga ostavi kraljevski jbt
A sto ga ostavi kraljevski jbt
SLOBODA NAVIJAČIMA
najjači je, nema šta
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovo već liči na pravog Contadora, zaboravite onog od prošle godine. Froome je ovo fino pokušao opet na tempo, ovaj put jači tempo, ali Contador ove godine hvata to bez problema. Valverdeova druga pozicija će biti na ozbiljnom testu do kraja Vuelte, mislim da Froome može do te utješne nagrade.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Onda ovo ne liči na pravog Froomea, ako ćemo tom logikomDukeOfWellington je napisao/la:Ovo već liči na pravog Contadora, zaboravite onog od prošle godine.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne liči, ali to se već vidjelo na Kriterijumu, on nije zadržao nivo od prošle sezone, a Contador je, vođen onim što je vidio prošle godine, drastično popravio performanse i ove godine je generalno najjači, samo što nije imao sreću da to pokaže na Touru. To se moglo vidjeti već na Tirrenu, meni je tad sve bilo jasno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Onda ovo ne liči na pravog Froomea, ako ćemo tom logikomDukeOfWellington je napisao/la:Ovo već liči na pravog Contadora, zaboravite onog od prošle godine.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Wiggins nemilice gubi vrijeme u odnosu na Kwiatkowskog koji je poznat kao odličan na kratkim hronometrima. Nisam sretan.
Wiggo gubi Froome gubi ne mozes biti bar malo sretan 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nakon sinoćnjeg debakla ni oni nisu u stanju da makar malo poprave stvar. Ništa ne ide ovih dana.MElloo je napisao/la:Wiggo gubi Froome gubi ne mozes biti bar malo sretan
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Froome je to fino odradio danas, teško da će biti dovoljno da se uključi u borbu za pobjedu, ali lijepo ga je vidjeti ponovo u inicijativi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Repriza one etape od prije 5 dana, boring 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kad Froome pobjegne ranije onda može da napravi neku prednost, kad ne može da pobjegne ovo je logičan scenario. Uglavnom, napravile su se takve razlike da sutra skoro sigurno neće biti nikakvog pomjeranja u vrhu generalnog poretka. Ipak revijalna etapa iako nije bila planirana.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kittel još jednom bolji od Cavendisha za pola točka, prvi čovjek nakon toliko godina koji može u kontinuitetu da pobjeđuje Marka, svaka čast. Wiggins na kraju treći, odličan hronometar jutros ali nakon što je nabacio masu za klasike naredne sezone definitivno je postao nekonkurentan na iole ozbiljnijim usponima. Tako je Trku kroz Britaniju osvojio Holanđanin Dylan van Baarle iz Garmina, dok je drugi bio Kwiatkowski.
Posljednja etapa Vuelte na rasporedu je večeras od 19:15, prijenos na Eurosportu.
Posljednja etapa Vuelte na rasporedu je večeras od 19:15, prijenos na Eurosportu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Malori uzeo hronometar, najbolji nisu forsirali radi kiše, najbolji među njima Valverde.
Contador, Froome i Valverde na podijumu.
Contador, Froome i Valverde na podijumu.
ima li neko od vas cycling manijaka raspolozen za koju partiju na pcm-u (pro cycling manager, vidio sam da ima multiplayer opcija) ili neka preporuka za simulaciju (za racunar naravno) ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Je li neko ispratio do kraja Voigtov Hour challenge ? Bilo je u live-u na eurosportu.. ja sam pratio nesto malo na pocetku i nabio je u startu dobar tempo i imao 'prednost' od nekih 10tak sekundi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
http://www.cyclingnews.com/news/voigt-b ... our-recordbrazzo je napisao/la:Je li neko ispratio do kraja Voigtov Hour challenge ? Bilo je u live-u na eurosportu.. ja sam pratio nesto malo na pocetku i nabio je u startu dobar tempo i imao 'prednost' od nekih 10tak sekundi.
Popravio je rekord za više od kilometar. Novi rekord iznosi 51.115 km.
A ovu igru što gore pominješ nisam nikad igrao.
Jest' krenuo ludjacki, na 6-7 kilometru je nabr'o ovih 10 sekundi prednosti u odnosu na stari rekord Sosenke (poslije je to vjerovatno otislo i dalje) ali na kraju koliko to dodje, nekih 1.5km prednosti. Nije lose za njegove godine, samo koliko sam razumio juce u najavi generalnog direktora Trek tima on je ipak koristio 'up to date' tehnologiju i prilagodjeno biciklo za ovu priliku.
A pcm je oficijelna igra Tour de France-a a ja sam je instalirao i zaigra prvi put, prosle godine za vrijeme Tour-a
ali 2012-sku mada sam i nju jedva pronasao jer ima vrlo malo seeder-a na torrent-ima.
Evo i gameplay za 2012.
a evo i za ovogodisnju
izgleda da su od svega samo malo modernizovali, estetski, glavni meni..
A pcm je oficijelna igra Tour de France-a a ja sam je instalirao i zaigra prvi put, prosle godine za vrijeme Tour-a
Evo i gameplay za 2012.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
81 svjetsko prvenstvo u cestovnom biciklizmu je u toku. Traje do 28.9 i održava se u španskoj Ponferradi. U timskom hronometru slavila je ekipa BMC-a ispred Orice i Omege, dok je kod žena slavila ekipa Specializeda ispred Orice i Astane. U pojedinačnoj konkurenciji kod žena na hronometru slavila je Njemica Lisa Brennauer koja je tako uzela i drugo zlato, a srebro je uzela Ukrajinka Solovey, dok je bronca pripala Amerikanki Stevens.
Trenutno je na programu muški hronometar
Trenutno je na programu muški hronometar
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.