FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 10 sep 2014, 15:52

Mi moramo samo misliti na Vitez i na tu nadolazeću tekmu,na to se trebamo fokusirati , tu nam je potrebna pobjeda, poslije toga treba razmišljati o Slobodi i narednim tekmama..
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ !
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 sep 2014, 15:53

nek' se žale ibrakoviću koji ih je ubijedio da su od goška kupili opstanak.

al' zapadna hercegovina je čudo, i oni od veleža kupe nazad tri boda koja su prodali njemu, samo za bitno manju cifru... :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2014, 15:55

AlemC85 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Znaci i dan danas krivci za ispadanje Slobode su Zeljeznicar i Velez ?
uvijek i zauvijek :D
onda to važi i za 1987. godinu, zar ne?
ne kontam šta želiš reći?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 sep 2014, 15:58

Skontat ćeš, polahko
NO PYRO NO PARTY

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2014, 15:58

Željooooo je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Kome smeta europska sloboda?
nekome smeta, kad nam na pravdi Boga ne dadoše da igramo evropu
nisu ni nama u jednoj sezoni dali da igramo u europi mada smo to zaslužili za zelenim terenom,čini mi se da je žepče išlo umjesto nas,pa opet nismo toliko kukali i plakali..
ne znam za to, to što niste kukali i plakali je vaša stvar, kakve to veze ima s nama ili s bilo kime? znači ako vi niste kukali i plakali, niko ne treba? mi smo kukali, plakali, tužili Savez, dobili tužbu, dokazali, itd .. protiv nepravde uvijek treba ustat', inače si uvijek donji

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 10 sep 2014, 16:03

@Chinaglia , kakve to veze ima s nama ili s bilo kime,to vaše kukanje i plakanje ? raspitaj se malo da vam je savez dao pare kao naknadu a u čijem su džepu one završile pitaj Boga..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 sep 2014, 16:06

@Chinaglia

Želim reći da vaše optužbe na račun Želje i Veleža za ispadanje, je isto kao i Veležove optužbe za 1987. godinu i gubitak titulem je li lažem ili ne? Budite barem malo fer.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 sep 2014, 16:11

AlemC85 je napisao/la:@Chinaglia

Želim reći da vaše optužbe na račun Želje i Veleža za ispadanje, je isto kao i Veležove optužbe za 1987. godinu i gubitak titulem je li lažem ili ne? Budite barem malo fer.
kako ce znati kad niko ovdje nije rodjen prije 95 :lol: za njih ova liga postoji jedno 10 godina a za sve ostalo tu je google, no i on ne pomaze mnogo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 sep 2014, 16:13

fedeltafrotta je napisao/la:

kako ce znati kad niko ovdje nije rodjen prije 95 :lol: za njih ova liga postoji jedno 10 godina a za sve ostalo tu je google, no i on ne pomaze mnogo
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

majke mi, ti si legenda, ti si Željina Pastrmak, valjda se nećeš ljutiti drug? ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2014, 16:21

Željooooo je napisao/la:@Chinaglia , kakve to veze ima s nama ili s bilo kime,to vaše kukanje i plakanje ? raspitaj se malo da vam je savez dao pare kao naknadu a u čijem su džepu one završile pitaj Boga..
druže, vaš forumaš je ironično napisao: "kome smeta europska Sloboda", da bih mu ja odgovorio kako je nekome smetala, čim nam nisu dali licencu, tako smo ti i ja došli u diskusiju :D dakle uopšte mi nije bila namjera da počinjem diskusiju o tome, jer nema nikakve veze s vašim klubom

1987 nisam bio rođen, al' znam šta je tada bilo i kontam vaš bijes i imate pravo da bude bijesni, itd :D međutim, ono što se desilo 1987 i 2012 nije isto, odnosno, epilog je sličan, motivi nisu, slažeš se?

vi kažete da su Slobodi dosuđena dva neregularna penala, opet ponavljam da nisam bio rođen i ne znam, al' eto vjerujem vam :D čak i da je Sloboda kupila sudiju, po meni opravdano, nismo ga kupili da zajebemo vas, nego da spasimo sebe :D a možda je to bio i jači lobi (čitaj Partizan) pa je Velež morao izgubit' u Tuzli ..

moja poenta je, bilo da je sudija kupljen od nas, ili dobio naredbu od lobija, nemate razloga biti kivni za Slobodu, jer je Sloboda svoje dupe spašavala, nije igrala da vas zajebe, dok ste se vi fino prodali GOŠK-u, da l' da zavalite Slobodu jer ste to smatrali nekom osvetom, ili jer su vaši u upravi zinuli za parama, ne znam

SimkeSamke
Kontakt:

Post Postao/la SimkeSamke » 10 sep 2014, 16:32

sloboda i samo sloboda je kriva sto je ispala 2012, mrsko im bilo osutati na go.. doduse kako ce osutati kad su imali najljepseg trenera zvanog napadacki fudbal... sreca pa ga sad pitari imaju

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 sep 2014, 16:44

Chinaglia je napisao/la: moja poenta je, bilo da je sudija kupljen od nas, ili dobio naredbu od lobija, nemate razloga biti kivni za Slobodu, jer je Sloboda svoje dupe spašavala, nije igrala da vas zajebe, dok ste se vi fino prodali GOŠK-u, da l' da zavalite Slobodu jer ste to smatrali nekom osvetom, ili jer su vaši u upravi zinuli za parama, ne znam
A jel ti mozda palo na paet da su se fine pare mlatnule na slobodi koja je zijanila 0:2,gdje ama bas niko osim onoga ko je uplatio nije to ocekivao.

Heeej,mozgu,odgovaraju ti svi rezultati osim 0:2,protiv direktnog konkurenta i ti zijanis 0:2,sto tad guzicu svoju niste spasavali,nego cekali da vam drugi spase,a uzimali pare na kladari! I onda ti svi krivi,a da si pobjedio,mogla se komplet liga na glavu okrenuti ne bi ste ispali,protiv realno egal protivnika u tom trenutku. A niko nije spomenuo igrace i ibrakovica koji su samo slusali rezultae,a ne igrali,oni su vam ok?

Samo zbog vas takvih,od srca zelim da i ove godine ispadnete u prvu ligu,a iduce abd u kantonalnu!!!

I dosta vise o nebitnoj utakmici,zaboli me za posoljene,vitez je bitan,onvi su samo usputna stanica plavog voza i mirni dok ne stignemo u vase selo :kafa:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 10 sep 2014, 17:02

...imali 0-0, Slavija dobila crveni karton, a odgovaralo im da izgube 1-0...i prave docek igracima!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2014, 17:09

SarajlijaTM je napisao/la:Samo zbog vas takvih,od srca zelim da i ove godine ispadnete u prvu ligu,a iduce abd u kantonalnu!!!
hvala na iskrenim željama, ja vama ne bih poželio nešto takvo, čisto iz sportskih razloga

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 sep 2014, 17:13

neroazzuro je napisao/la:...imali 0-0, Slavija dobila crveni karton, a odgovaralo im da izgube 1-0...i prave docek igracima!
Pas imena Lutvo kriv, nisu oni !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 10 sep 2014, 17:21

gdje nisste krivi kad ste u tuzlu dolazili gladni mi smo vam davali da jedete prvi traktor trave smo vam poslali na grbavicu i vi nam onako vratili pustili da vas oni sto su vas klali pobjede al HVALA vam ;) ;)

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 10 sep 2014, 17:23

Opasno ste zaboravili na tekmu koju ste igrali na Grbavici i odlučnošću kao da vam je zadnja... vratilo vam se to kao bumerang, i drago mi je da smo na neki način imali udjela u tom izbacivanju :urnebes:
p.s. valjda neće biti opet bježanije po vlastitom trgu...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 sep 2014, 17:27

za ove lažove i vodece falsifikatore istine:

Nije Sloboda ispala iz lige...
23.05.2012

Završena je još jedna sezona nogometne Premijer lige BiH. Još prije nekoliko kola znalo se ko je šampion. Željezničar je bio neumoljiv i "davno" završio posao.
A, i Kozara je "davno" ispala. Na 15. mjestu na tabeli završila je tuzlanska Sloboda.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Leotar pobijedio na svom travnjaku i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Željo izgubio na gostovanju na kojem je pobijedio samo jednom u posljednjih deset utakmica.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je GOŠK pobijedio u Vrapčićima i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Velež izgubio na stadionu, na kojem je ovog proljeća dobio samo dvije utakmice.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Rudar iz Prijedora na svom terenu dobio Zrinjskog, ekipu koja je ovog proljeća u gostima dobila samo jednu utakmicu, niti je Sloboda ispala zato što je Zrinjski ove sezone izgubio tek jednu od osam odigranih utakmica protiv Slobodinih konkurenata za opstanak (Slavija, GOŠK, Rudar, Leotar).
Sloboda nije uspjela izgubiti jedan razlike na gostovanju kod direktnog konkurenta za opstanak u Premijer ligi BiH, Slavije.
Nije Sloboda ispala iz lige... Sloboda je samu sebe izbacila iz lige.

:lol: :lol: :urnebes: nisu uspjeli izgubiti barem jedan razlike, što bi ih održalo
i onda pacijenti krenu kriviti Želju, Veleža, bilo koga drugog - osim sebe :puke:

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 10 sep 2014, 17:35

IlProfessore je napisao/la:Opasno ste zaboravili na tekmu koju ste igrali na Grbavici i odlučnošću kao da vam je zadnja... vratilo vam se to kao bumerang, i drago mi je da smo na neki način imali udjela u tom izbacivanju :urnebes:
p.s. valjda neće biti opet bježanije po vlastitom trgu...
nemojte da se opet ponovi da bjezite na alipašinom ahhahahahah

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 10 sep 2014, 17:36

let3 je napisao/la:za ove lažove i vodece falsifikatore istine:

Nije Sloboda ispala iz lige...
23.05.2012

Završena je još jedna sezona nogometne Premijer lige BiH. Još prije nekoliko kola znalo se ko je šampion. Željezničar je bio neumoljiv i "davno" završio posao.
A, i Kozara je "davno" ispala. Na 15. mjestu na tabeli završila je tuzlanska Sloboda.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Leotar pobijedio na svom travnjaku i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Željo izgubio na gostovanju na kojem je pobijedio samo jednom u posljednjih deset utakmica.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je GOŠK pobijedio u Vrapčićima i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Velež izgubio na stadionu, na kojem je ovog proljeća dobio samo dvije utakmice.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Rudar iz Prijedora na svom terenu dobio Zrinjskog, ekipu koja je ovog proljeća u gostima dobila samo jednu utakmicu, niti je Sloboda ispala zato što je Zrinjski ove sezone izgubio tek jednu od osam odigranih utakmica protiv Slobodinih konkurenata za opstanak (Slavija, GOŠK, Rudar, Leotar).
Sloboda nije uspjela izgubiti jedan razlike na gostovanju kod direktnog konkurenta za opstanak u Premijer ligi BiH, Slavije.
Nije Sloboda ispala iz lige... Sloboda je samu sebe izbacila iz lige.

:lol: :lol: :urnebes: nisu uspjeli izgubiti barem jedan razlike, što bi ih održalo
i onda pacijenti krenu kriviti Želju, Veleža, bilo koga drugog - osim sebe :puke:
:clap:
Odlazi Safete.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.