Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ma kakav bentner samo se lopta od njega odbija
arsavin se razigrao samo da ovako nastave uzitak je zaista veceras arsenal gledati ajmo topnici !!!!:twisted: 
Porto sam ne može dati gol sa ovom igrom...bojim se samo Clichyija ili Diabyia koji su poznati kao vrsni auto-golgeteri.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Fino Arsenal igra za ''oka'' al sta to vrijedi kad naleti na M.U,Celzi ili Barcu potop mu je.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- the scouser
- Kontakt:

Vidi Samire sto se dobro izdepilirala
I jos ove bokserice navukla
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
ahahahahah, vidi bokserica 
drop je napisao/la:Porto sam ne može dati gol sa ovom igrom...bojim se samo Clichyija ili Diabyia koji su poznati kao vrsni auto-golgeteri.
the scouser je napisao/la:
Vidi Samire sto se dobro izdepilirala![]()
I jos ove bokserice navukla
Auuu što Samira promješa komplet odbranu Porta
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ovaj cetvrti gol je 90% Arshavinov, Eboue je samo to sproveo u mrežu.
- -Barcelona-
- Kontakt:
- the scouser
- Kontakt:
Jooj Ben ten hattrick
Pa jbes tim kojem on tricu uvali
Pa jbes tim kojem on tricu uvali
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- jalehordas
- Kontakt:
mnogo smo jaki
mozemo mi i do titule sa ovakvom igrom
mozemo mi i do titule sa ovakvom igrom
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
mašalah, pet komada, pet komada, to je naša nada... Imal' još onih koji su govorili da Arsenal neće proć Porto ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Arsenal odero slabašni Porto...yebeš takav tim kojem Malj zabije 3 gola.
Arshavin igrac utakmice...najbolji detalj utakmice veleslalom Samire kroz odbranu Porta i mangupski gol.
Arshavin igrac utakmice...najbolji detalj utakmice veleslalom Samire kroz odbranu Porta i mangupski gol.
Svaka casta Arsenalu, odusevili ste me prije svega ljepotom igre.
Ovo je ko da gledam Ajax, potpuno isti stil igre.
Zelim vam puno srece i da osvojite CL
Ovo je ko da gledam Ajax, potpuno isti stil igre.
Zelim vam puno srece i da osvojite CL
Eto, nekad je taj Porto dero Manchester i osvojio LP
Kada su izvučeni Arsenal - Porto, ima ovdje ovih "znalaca" koji su govorili ma Arsenal nema šanse, eh, vidi se da imamo i da bez Fabregasa smo odigrali fenomenalno. Nikolas svaka čast, hat-trick nije nimalo lahko dat, Samir maistor... Arshavin, heh...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Omerbavarac
- Kontakt:
Congratz.
Nisam gledao, ipak je Bayern prioritet.
Nisam gledao, ipak je Bayern prioritet.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nije ti rod pa da se moraš javno blamirati time što braniš klocinu...ne treba ti to.paja_patak je napisao/la:Nazivas maljem igraca koji u Ligi Prvaka zabije hattrick haj umij se pa dodji i pisi na forum. Nego dje je onaj Devil sto poredi onu lopatu Zigica sa Bendtnerom je li taj nastupio u ligi prvaka ikada a kamoli zabio gol ili kamoli hattrickdrop je napisao/la:Arsenal odero slabašni Porto...yebeš takav tim kojem Malj zabije 3 gola.
Malj ostaje malj...yebeš takav tim kojem Malj zabije 3 gola.
- -Barcelona-
- Kontakt:
ocekivao sam prolaz porta ali se pravo zajebo
grijesi cojk :lol:nadam se da cete se sastati sa barcom ili realom u narednoj rundi to jes ako ovi prodju
cestitke na prolazu 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
@Cescinho 4...kakav ti je to homoseksualni potpis
cuj Ljubav vrati se:( ne brukaj se haveru,ljudi ti se smiju.
Trenutno korisnika/ca: LenyYoro15 i 1 gost.