Muhamed Bešić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sve najbolje, Mume.
- Ponos Torina
- Kontakt:
To za smjenu Safeta bi bila prava stvar,ali vec ne igranje Mumetamarcelo12 je napisao/la:Kako imam osjećaj da kad bi se Mume sukobio sa Susicem, i ovaj ga ostavio na klupi, da bi došlo do masovnih protesta...jednostavno, došlo bi do smjene Safeta
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: Odg: Muhamed Bešić
Pa kažem kad bi se ''zakačio'' s Mumetom i stavio ga na klupu, navijači bi ga ganjali do Francusketopnik1 je napisao/la:To za smjenu Safeta bi bila prava stvar,ali vec ne igranje Mumetamarcelo12 je napisao/la:Kako imam osjećaj da kad bi se Mume sukobio sa Susicem, i ovaj ga ostavio na klupi, da bi došlo do masovnih protesta...jednostavno, došlo bi do smjene Safeta![]()
- kenanbrajic
- Kontakt:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trebali smo mi njega nakon Nigerije zaganjati kad je Rusioca nasega na klupi ostavio. Tele. Sad bi imali 3 boda sa novim selektorom.marcelo12 je napisao/la:Pa kažem kad bi se ''zakačio'' s Mumetom i stavio ga na klupu, navijači bi ga ganjali do Francusketopnik1 je napisao/la:To za smjenu Safeta bi bila prava stvar,ali vec ne igranje Mumetamarcelo12 je napisao/la:Kako imam osjećaj da kad bi se Mume sukobio sa Susicem, i ovaj ga ostavio na klupi, da bi došlo do masovnih protesta...jednostavno, došlo bi do smjene Safeta![]()
Može koliko hoće ali neće dokle hoće. Poslat ću mu SIPUsoccerfan je napisao/la:Trebali smo mi njega nakon Nigerije zaganjati kad je Rusioca nasega na klupi ostavio. Tele. Sad bi imali 3 boda sa novim selektorom.marcelo12 je napisao/la:Pa kažem kad bi se ''zakačio'' s Mumetom i stavio ga na klupu, navijači bi ga ganjali do Francusketopnik1 je napisao/la: To za smjenu Safeta bi bila prava stvar,ali vec ne igranje Mumeta![]()
![]()
![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Ubjedljivo najbolji pojedinac od kako se ponovo vratio u A tim.AmirBvB je napisao/la:Ubjedljivo najbolji pojedinac sinoć![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Meni je samo zao sto ga kamerman u tom momentu nije snimao. Presretan je sigurno biomarcelo12 je napisao/la:Najdraže mi je bilo kada je publika sinoć skandirala Muhamed Besic
Ma kakvi presretan, sigurno je imao onu čuvenu facu zvanu 'serijski ubica'soccerfan je napisao/la:Meni je samo zao sto ga kamerman u tom momentu nije snimao. Presretan je sigurno bio
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja mislim da je razočarao sve djevojke priznavši da ima curu
Prije par sedmicu je neki novinar iz Liverpoola objavio da je vidio Muhameda sa djevojkom u gradu. Na tumbler-u su joj hebavali sve od dom1a2y je napisao/la:Ja mislim da je razočarao sve djevojke priznavši da ima curu
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 709f98016e" onclick="window.open(this.href);return false;soccerfan je napisao/la:Prije par sedmicu je neki novinar iz Liverpoola objavio da je vidio Muhameda sa djevojkom u gradu. Na tumbler-u su joj hebavali sve od dom1a2y je napisao/la:Ja mislim da je razočarao sve djevojke priznavši da ima curu![]()
![]()
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, ANamelessGhoul, Anoniman, ArtemisFowl, avalPacidoroP, AvantiBL, AzRimiRzA, bavarian_bk, bavariapivo, Beduin, benko21, Bing [Bot], Blackwargreymon, boki86, Bordo10, CAGarfia, Cautinho, celikmilan, Confiance, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Daduli, DanijelTZ, darker10, DeeWa, denza, donCorleone1892, eaglebvb09, EdinjoBos, enobarca, FerdinandF, Fudo, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, Hrasno15, IgmanskiVukovi, invincible1921, itatabisine, J1897, Jabroni, James1987, jasmin10, JimmyPage, Jurica95, karajlo, Kaunas, labostarmomosa, lakilone, legendarnadruga, LenyYoro15, LondonBlues, M1k3y, Marsiano, miki09, Mocvara1991, MokraKifla, moreno123, Mostarska, nebeskasila, nedimmmm1337, NEZALAGANJE, Pact1921, Pensioner26, PeppermintSA, pingpong, PointBlank, Poligon10, Proximic, RaZuti, resko1, s4mke, SanaBosna, Shevko, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, soxx, StevieG8, Sveti, TofiTofita, TripleThreat, ubipara, ugursuz, unavita, UtdBiH21, Venom, VivaLaLiberta, Zglavkar i 702 gosta.