Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Aragon
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Aragon » 10 sep 2014, 19:47

Ova Belgija ce biti jedan od tri glavna favorita na EP.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 10 sep 2014, 19:51

Aragon je napisao/la:Ova Belgija ce biti jedan od tri glavna favorita na EP.
Ma jok ba 'ta će oni uzeli ih mi prije 4 godine levati. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

zIzOoO
Kontakt:

Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la zIzOoO » 10 sep 2014, 19:59

Sto ne znaci da ih ne mozemo pobijediti ako konjina od selektora dodje do TOBE ili ako proradi inat BOSANSKI pa samo radi inata prodju ti njegovi eksperimenti sa formacijama
Zadnja izmjena: zIzOoO, dana/u 10 sep 2014, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 10 sep 2014, 20:00

Hiljadu puta napisano, ali evo jos jednom cu na brzinu:

Curtoa - Chelsi jeda od tri najbolja golmana na svijetu
U odbrani Vertongen (Totenhem), Vermalen (Barcelona), Kompany(City)....
Sredina Hazard (Chelsi), Felaini (MU), Defur (Porto), Witsal (Zenit), Dembele (Totenhem), DeBruine (Wolfsburg)...
Napad Lukaku (Everton), Meireles ili kako se vec zove (Everton), onda onaj iz Aston Ville....

I jos bruku igraca koje nisam naveo.
Od ove eki eventualno bolje igrace imaju Njemacka i Spanija i niko vise u Evropi.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2014, 20:02

Hoce mozda fudbalskim hipsterima. :D
Francuska (igraju kuci), Njemacka, Spanija, Italija... mogli bi se diskutovati da li je Belgija peti favorit.
Ove kvalifikacije ce pokazati na cemu stoji Holandija sa novim trenerom, pa i Engleska. Mnogo je tu potencijalnih sampiona, Belgija trenutno nije medju prva tri.

zIzOoO
Kontakt:

Post Postao/la zIzOoO » 10 sep 2014, 20:03

Aragon je napisao/la:Hiljadu puta napisano, ali evo jos jednom cu na brzinu:

Curtoa - Chelsi jeda od tri najbolja golmana na svijetu
U odbrani Vertongen (Totenhem), Vermalen (Barcelona), Kompany(City)....
Sredina Hazard (Chelsi), Felaini (MU), Defur (Porto), Witsal (Zenit), Dembele (Totenhem), DeBruine (Wolfsburg)...
Napad Lukaku (Everton), Meireles ili kako se vec zove (Everton), onda onaj iz Aston Ville....

I jos bruku igraca koje nisam naveo.
Od ove eki eventualno bolje igrace imaju Njemacka i Spanija i niko vise u Evropi.
Svakako da imaju bruka jaku ekipu ali nisu nepobjedivi...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 sep 2014, 20:05

Ma da im svi igrači igraju u Barceloni i Realu, ja se njih ne bih plašio bar u Zenici, al' pod uslovom da imamo normalnog selektora koji zna izvući najbolje iz ekipe i koji zna postaviti taktiku na osnovu igrača s kojima raspolaže. Ovako, mi smo u startu zakinuti za fer i poštenu borbu, da se pod navodnicima ''potučemo'' s Belgijancima, jer imamo panja na klupi.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 10 sep 2014, 20:06

Mi smo gledajući ekipu tad i ovu danas duplo jači, ali tada smo imali selektora na klupi a danas imamo Safeta. To nam dođe da smo na istome
DD

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Aragon » 10 sep 2014, 20:08

calcio je napisao/la:
Francuska (igraju kuci), Njemacka, Spanija, Italija... mogli bi se diskutovati da li je Belgija peti favorit.
Ove kvalifikacije ce pokazati na cemu stoji Holandija sa novim trenerom, pa i Engleska. Mnogo je tu potencijalnih sampiona, Belgija trenutno nije medju prva tri.
Francuska OK. Ali pominjati Italiu je smijesno. Vidjeli smo im rezultate i ekipu sad na SP, a mladih igraca jednostavno nema. Isto vrijedi i za Englesku. Ova Holandija isto tako realno nema kvaliteta da moze parirati Belgiji. Pogledaj ko igra za jedne ko za druge. Belgijanci tek trebaju da udju u najbolje godine a najbolji holandjani su presli limit. A ne vidim da ih ovi mladji mogu zamjeniti adekvatno, mislim na Robena, Persia i Snaidera.

zIzOoO
Kontakt:

Post Postao/la zIzOoO » 10 sep 2014, 20:10

voltron30 je napisao/la:Ma da im svi igrači igraju u Barceloni i Realu, ja se njih ne bih plašio bar u Zenici, al' pod uslovom da imamo normalnog selektora koji zna izvući najbolje iz ekipe i koji zna postaviti taktiku na osnovu igrača s kojima raspolaže. Ovako, mi smo u startu zakinuti za fer i poštenu borbu, da se pod navodnicima ''potučemo'' s Belgijancima, jer imamo panja na klupi.
Tacno tako al opet od panja se svasta moze ocekivati... Mozda nas iznenadi sa kako treba formacijom pa da se i potucemo...

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 10 sep 2014, 20:10

Burundi je napisao/la:Mi smo gledajući ekipu tad i ovu danas duplo jači, ali tada smo imali selektora na klupi a danas imamo Safeta. To nam dođe da smo na istome
Tad si imao vrhunskog Misimovica i zaintresovanijeg Dzeku. Ona ekipa je jaca od ove danas.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 10 sep 2014, 20:14

Ubit će ih Safet ko mraz paprike :kafa:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2014, 20:19

Aragon je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Francuska OK. Ali pominjati Italiu je smijesno. Vidjeli smo im rezultate i ekipu sad na SP, a mladih igraca jednostavno nema. Isto vrijedi i za Englesku. Ova Holandija isto tako realno nema kvaliteta da moze parirati Belgiji. Pogledaj ko igra za jedne ko za druge. Belgijanci tek trebaju da udju u najbolje godine a najbolji holandjani su presli limit. A ne vidim da ih ovi mladji mogu zamjeniti adekvatno, mislim na Robena, Persia i Snaidera.
Italiju je preuzeo Conte, ocekujem da se poprave. Engleska ima jednu dobru generaciju koja tek dolazi: Sterling, Welbeck, Oxlade, Wilshare, Shaw, Barkley, ima tu dosta dobrih igraca.
Za Holandiju se donekle slazem, pogotovo jer je otisao Van Gaal.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 sep 2014, 20:20

"Engleska" i "potencijalnih šampiona" nemaju šta zajedno tražiti na istom forumu kamoli u istom postu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2014, 20:22

Aragon je napisao/la:Tad si imao vrhunskog Misimovica i zaintresovanijeg Dzeku. Ona ekipa je jaca od ove danas.
Da, imali smo igrače koji su bili u odličnoj formi i Ćiru koji je iz naftalina vadio Jahića, Berberovića, pa jbt, tada je Muslimović bio starter, a Mravac je mijenjao Spahića, Pjanić je bio na klupi, itd... Ćirine čarolije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2014, 20:25

Donnie Darko je napisao/la:"Engleska" i "potencijalnih šampiona" nemaju šta zajedno tražiti na istom forumu kamoli u istom postu.
Ovaj put mi se cini da stvarno imaju dobru generaciju mladih igraca, bez nekih precjenjenih zvijezdi kao sto su Beckham, Owen i slicno. Mozda nece osvojiti Euro ali ocekujem da budu bolji nego ranijih godina.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 10 sep 2014, 20:26

calcio je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
calcio je napisao/la: Hoce mozda fudbalskim hipsterima. :D
Italiju je preuzeo Conte, ocekujem da se poprave. Engleska ima jednu dobru generaciju koja tek dolazi: Sterling, Welbeck, Oxlade, Wilshare, Shaw, Barkley, ima tu dosta dobrih igraca.
Za Holandiju se donekle slazem, pogotovo jer je otisao Van Gaal.
Sa kojim igracima Italia da se popravi?
Sa Pirlom od 40 godina?
Na zalost, ta velika reprezentacija je na niske grane spala a izlaz iz krize se ne nazire.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 sep 2014, 20:28

Burundi je napisao/la:Mi smo gledajući ekipu tad i ovu danas duplo jači, ali tada smo imali selektora na klupi a danas imamo Safeta. To nam dođe da smo na istome
[youtube][/youtube]

U prvih 11 su igrali: Supic, Nadarevic, Pandza, Berberovic, Jahic, Rahimic, Muratovic i Ibricic. Sve zvijezda do zvijezde i kao sto neko rece bolji igraci nego sto sada igraju :o Slazem se da su tada igrali Spahic i Misimovic u boljoj formi i Dzeko je bio brzi samo je sada iskusniji. Kipar nema ni jednog poznatog igraca a odigrao je sasvim solidno. Bitan je i trener a ne samo igraci kako postavi igru, motivise igrace i jos puno toga. Belgija jeste igracki mozda treca samo to ne znaci da su oni nekakvi favoriti protiv Italije, Holandije ili domacina Francuske naprimjer. Da o Spaniji i Njemackoj ne govorimo. Belgija je realno jedna od 5-7 reprezentacija evrope i top10 svijeta.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 sep 2014, 20:38, ukupno mijenjano 2 puta.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2014, 20:36

Aragon je napisao/la: Sa kojim igracima Italia da se popravi?
Sa Pirlom od 40 godina?
Na zalost, ta velika reprezentacija je na niske grane spala a izlaz iz krize se ne nazire.
Ima tu istine, kada covjek gleda sastav ekipe iz 2006 i danas. Ali ne vjerujem da bi Conte prihvatio posao da ne misli da moze nesto napraviti. Italija je uvijek Italija, a Conte je dobar trener.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 10 sep 2014, 20:41

Virtu4l je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Tad si imao vrhunskog Misimovica i zaintresovanijeg Dzeku. Ona ekipa je jaca od ove danas.
Da, imali smo igrače koji su bili u odličnoj formi i Ćiru koji je iz naftalina vadio Jahića, Berberovića, pa jbt, tada je Muslimović bio starter, a Mravac je mijenjao Spahića, Pjanić je bio na klupi, itd... Ćirine čarolije.
Supić, Jahić, Nadarević, Muratović, Pandža, Ibričić
Tada sno imali selektora koji je znao,znao postaviti ekipu, izvući maximum iz prosječnih igrača u tom vremenu, imamo li ga sada?

Virtual, kad se vraćas na staro kad je u pitanju Pape,sjecas li se pocetka? :P
DD

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.