Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

mirzatele
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la mirzatele » 10 sep 2014, 18:55

calcio je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:sve je teze braniti Susica zar ne Calcio ? ali trudis se,dobar si momak :thumbup:
Nema logike da Susica za sve optuzujemo. Ovaj Sead H. je teski supak i za to nije Susic kriv. :kafa:
kriv je za to sto je u momentu kad je momak razmisljao koga da izabere davao izjave tipa : "logicno je da alen igra za hrvatsku " i tako..Kao sto je Kolasincu rekao da nece stici na utakmicu ako krene pjeske,onako vrlo ohrabrujuce od jednog selektora :kafa:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2014, 19:00

Ko je bolan razmisljao... Dva put smo mu slali poziv, jos dok nije igrao za nijednu hrvatsku mladu reprezentaciju, tako da nije bio vezan za njih. Nije ni odgovorio a njegov otac cak napao savez jer su mu poslali poziv. "Alen je rodjen u Hrvatskoj, Alen se divi uspjesima hrvatskih sportasa, sta hoce ta gospoda iz Sarajeva". :kafa: To je nas nekadasnji reprezentativac.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 sep 2014, 19:08

calcio je napisao/la:Ko je bolan razmisljao... Dva put smo mu slali poziv, jos dok nije igrao za nijednu hrvatsku mladu reprezentaciju, tako da nije bio vezan za njih. Nije ni odgovorio a njegov otac cak napao savez jer su mu poslali poziv.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/halilov ... ziv/105726" onclick="window.open(this.href);return false;
"U momentima kada još nisam bio odlučio za koga ću igrati, razmišljao sam o svojim bosanskim korijenima. Kao mali često sam odlazio u BiH, rekao sam vam da mi tamo žive djed i baka.
"Iz BiH nikad nisam imao niti jedan konkretan poziv. Niko me nije osobno zvao, niti razgovarao sa mnom."

http://sportsport.ba/ino_fudbal/faceboo ... ucio/93721" onclick="window.open(this.href);return false;
"Igrat ću za BiH? Ma, nisam ništa odlučio! Još sam mlad da odlučujem o takvim stvarima", kazao je Halilović za SportSport.ba.
– Moju odluku još ne zna ni tata Sead. Vrlo ću brzo otkriti za koju ću se reprezentaciju odlučiti – rekao je šesnaestogodišnji Alen.
:wave: :shh: :shh:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2014, 19:11

Eto dobro, neka ti bude. Ja sam gore napisao sta je istina, a ti i dalje vjeruj izjavama za medije, poput one da ce donijeti odluku tek kad napuni 18 itd.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 sep 2014, 19:11

a ne,tebi cu vise vjerovat

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2014, 19:15

Ja sam svoje rekao, vjeruj kome hoces. Sve sto sam rekao mogu potkrijepiti dokazima ali necu sad da kopam. Od izjave dede iz Klokotnice kako bi volio da Alen igra za Hrvatsku, do izjave pacenika Seada, itd.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 sep 2014, 19:17

Ovaj Calcio je kao oni Japanski vojnici sto su ratovali do 70 i neke, jer nisu znali da je zavrsio drugi svjetski rat. Ne znas kad treba stat. Susic je dokazao da je inkompetentan, korumpiran i glup ko tocak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2014, 19:22

Cartman je napisao/la:Ovaj Calcio je kao oni Japanski vojnici sto su ratovali do 70 i neke, jer nisu znali da je zavrsio drugi svjetski rat. Ne znas kad treba stat. Susic je dokazao da je inkompetentan, korumpiran i glup ko tocak.
Nisi u toku o cemu diskutujemo. Nemoj mi reci da i ti vjerujes da nas Alen nije zavlacio?
"Donijet cu odluku tek kada napunim 18"
I zaigra sa 16 za rvacku. :crazy:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 sep 2014, 19:23

nisam branio ni Alena ni Seada..yebe mi se za obojicu,kazem ti da gubimo igrace zbog nesposobnosti selektora,izgubili smo i Tankovica,Seferovica,zamalo Prcica i Hajrovica.Al normalno da to njemu odgovara jer onda na spisku ne bi mogli biti Anel faking Hadzic,Avdija,Tinkec

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 sep 2014, 19:26

mirzatele je napisao/la:nisam branio ni Alena ni Seada..yebe mi se za obojicu,kazem ti da gubimo igrace zbog nesposobnosti selektora,izgubili smo i Tankovica,Seferovica,zamalo Prcica i Hajrovica.Al normalno da to njemu odgovara jer onda na spisku ne bi mogli biti Anel faking Hadzic,Avdija,Tinkec
kud nismo i prcica izgubili sad bi nam lakse bilo :lol: samo ne znam za koga bi mogo zaigrat

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 sep 2014, 19:28

momak ima 20 godina i radije cu trpiti njegove slabije partije nego avdije sa 28 ili anela sa 25

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 sep 2014, 19:31

mirzatele je napisao/la:momak ima 20 godina i radije cu trpiti njegove slabije partije nego avdije sa 28 ili anela sa 25
kad nezna sa 20 nece znat ni sa 28 ko ni avdija sto nezna :lol: al opet kazem da on hoce bit naj bolji igrac repke ja bi naj sretniji bio ali ovo sto je protiv ovako losih ekipa pokazo je dno dna

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2014, 19:31

Pitanje je koliko je do saveza, selekotora a koliko do tih igraca, to jest kolika je njihova zelja, ako je uopste bilo, da igraju za BiH. Evo ovaj Salanovic je izgleda trazio da mu obecaju poziv u A reprezentaciju, slino mali. :lol:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 10 sep 2014, 19:34

Ne vjerujem da jos neko smatra da smo mogli dovesti i privoliti Halilovica. Momak rodjen tamo, odrastao tamo, nogometno ga obrazovali tamo, otac mu igrao svojevremeno za Hrvatsku, svi prijatelji su mu tamo. Da ne pominjemo da je Hr reprezentacija daleko veceg rejtinga od nase. Znaci svi parametri na strani HR i onda neko kaze Halilovic je ovakav ili onakav sto ne igra za nas, ili da je neko ovdje kriv sto ga nije privolio.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 10 sep 2014, 19:51

calcio je napisao/la:Pitanje je koliko je do saveza, selekotora a koliko do tih igraca, to jest kolika je njihova zelja, ako je uopste bilo, da igraju za BiH. Evo ovaj Salanovic je izgleda trazio da mu obecaju poziv u A reprezentaciju, slino mali. :lol:
Samo me interesuje odkud tebi sve te informacije o ovim potencijalnim igracima. To ti Elvedin licno ispricao?

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 10 sep 2014, 20:00

Znaci, laganini u Paderborn, na koljena, i fino molit Vrancica da igra za nas. Onakav igrac nam treba ko vode u pustinji.

Steta za Hrgotu, mada mislim da nije on nikad ni bio u opticaju, al eto moglo se nesto probat, siguran sam. Bio bi idealan "treci" napadac. A i dosta se razlikuje od Edina i Vede... A treba nam jedan takav, ne sidraski napadac.
Za Maria sam pozitivan sto se tice zelje da igra za nas. Valjda bi se protivio da ga zovu Bosniche Ronaldo da nas ne gotivi. :)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 sep 2014, 20:04

chi3llo je napisao/la:Znaci, laganini u Paderborn, na koljena, i fino molit Vrancica da igra za nas. Onakav igrac nam treba ko vode u pustinji.

Steta za Hrgotu, mada mislim da nije on nikad ni bio u opticaju, al eto moglo se nesto probat, siguran sam. Bio bi idealan "treci" napadac. A i dosta se razlikuje od Edina i Vede... A treba nam jedan takav, ne sidraski napadac.
Za Maria sam pozitivan sto se tice zelje da igra za nas. Valjda bi se protivio da ga zovu Bosniche Ronaldo da nas ne gotivi. :)
Pa koju bi poziciju igrao?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2014, 20:08

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
calcio je napisao/la:Pitanje je koliko je do saveza, selekotora a koliko do tih igraca, to jest kolika je njihova zelja, ako je uopste bilo, da igraju za BiH. Evo ovaj Salanovic je izgleda trazio da mu obecaju poziv u A reprezentaciju, slino mali. :lol:
Samo me interesuje odkud tebi sve te informacije o ovim potencijalnim igracima. To ti Elvedin licno ispricao?
Na koje konkretno informacije mislis? Vecina ovih stvari sto sam napisao je bila u medijima, samo treba otvoriti oci i odbaciti neke fantazije da svaki igrac bh porijekla jedva ceka da zaigra za BiH. Ima i takvih naravno, oni na kraju obicno zavrse u bh reprezentaciji ako imaju kvalitet. Ali ima i onih kojima je to porijeklo samo nekakav teret.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 sep 2014, 20:16

Našem selektoru da dovedu Ronalda i Messija on im ne bi znao naći mjesto u timu. Manite se priče, da nam je ovaj, da nam je onaj, dok nam je ovaj na slici trener, nama nema napretka.
slika

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 10 sep 2014, 20:25

Sabinho je napisao/la:
chi3llo je napisao/la:Znaci, laganini u Paderborn, na koljena, i fino molit Vrancica da igra za nas. Onakav igrac nam treba ko vode u pustinji.

Pa koju bi poziciju igrao?
Misketovu. Ili centralnog veznog. Od prcica ce bit nesto, vremenom nadam se, i moze biti trenutno solidna opcija na klupi. A Kad bi vezni red bio Besic-pjanic, ispred Vrancic i na krilima Lula i Izet, mislim da bi puno bolje izgledali. Ili zamjeni Pjanica i Vrancica tu.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Amidzaa, enobarca, greenwood, MiranGlasnic, PeppermintSA i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []