Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Jesi se registrovao na bhmobile.bhtelecom.ba portal ? Ako nisi, registruj se, tamo mozes pogledati sta hoces 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma ima mi to od prije registrovano, i uđem tamo pise mi da je studentski paket i stanje racuna, al gdje mb provjeriti?anonimni je napisao/la:Jesi se registrovao na bhmobile.bhtelecom.ba portal ? Ako nisi, registruj se, tamo mozes pogledati sta hoces
Mia San Mia
Pa kako nema ? Kod mene je Mini 15 i ima ( " onclick="window.open(this.href);return false; ), nemoguce da kod tebe nema...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Imaš na mobitelu u postavkama korištenje tih mobilnih podataka samo računa koliko si potrošio, tako ja pratim 
http://prntscr.com/4lhb0a" onclick="window.open(this.href);return false; eto nema 
Murinjo znam za to, mada eto puno i necu koristiti, i kad se potrosi ovo moci ce opet ove str. koje su potrebne, msng, viber i tako. Jel se i ovaj naj broj treci dodaje kao i prethodna 2?
Murinjo znam za to, mada eto puno i necu koristiti, i kad se potrosi ovo moci ce opet ove str. koje su potrebne, msng, viber i tako. Jel se i ovaj naj broj treci dodaje kao i prethodna 2?
Mia San Mia
- JoseMourinho
- Kontakt:
Da treći broj dodas kao prva dva, na 102 vidiš preostale minute besplatne, a internet na mobitelu postavke, mobitel ti sam biljezi koliko trosis mobilnog interneta 
Ok hvala, i ovo kad se potrosi 250 mb nastavi sa radom na 2g ili usporeno bez da trosi kredit uopste?JoseMourinho je napisao/la:Da treći broj dodas kao prva dva, na 102 vidiš preostale minute besplatne, a internet na mobitelu postavke, mobitel ti sam biljezi koliko trosis mobilnog interneta
Mia San Mia
- JoseMourinho
- Kontakt:
3g možeš koristit samo je spor, može viber, fb i sl. Al ne može YouTube i sl. 
Ma super, tako sam i mislio. Vise ce mi to sluziti za provjere neke i za viber pozive i to je to.JoseMourinho je napisao/la:3g možeš koristit samo je spor, može viber, fb i sl. Al ne može YouTube i sl.
Hvala jos jednom
Mia San Mia
Da li ima neka aplikacija preko koje mogu zakljucati primljene poruku, sve ili sa određenih brojeva??
- Vlarayan110
- Kontakt:
Imas applock, mozes zakljucat i pozive i Boga oca...marcelo12 je napisao/la:Da li ima neka aplikacija preko koje mogu zakljucati primljene poruku, sve ili sa određenih brojeva??
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
Intersuje me da li se mogu zaključati samo poruke sa određenog broja, ili nekako sakriti a da se ostale mogu normalno čitati?
Našao sam, KeepSms 
- schweinsteiger
- Kontakt:
Evo pravih cijena za iPhone,bez ikakvih ugovora :

Btw:

Jest da iPhone ima bolji procesor i vise RAMa,ali ne mogu da vjerujem da ljudi bacaju pare na ovo i ovako polude,a ne znam ima li uopste ijedan drugi mobitel da kosta 1600 KM
Mozes kupiti sebi i dobar kompjuter i neku Lumiu ili Samsung da se ne zalis ni na jedno 2-3 godine.

Btw:

Jest da iPhone ima bolji procesor i vise RAMa,ali ne mogu da vjerujem da ljudi bacaju pare na ovo i ovako polude,a ne znam ima li uopste ijedan drugi mobitel da kosta 1600 KM
Mozes kupiti sebi i dobar kompjuter i neku Lumiu ili Samsung da se ne zalis ni na jedno 2-3 godine.
#miasanmia
pa brate iphone 5s ima skoro isti hardware kao i samsung s2 a uporedi rad jednog i drugog
iPhone nikad nije bio pretrpan nepotrebnim stvarima poput airflowa i raznih senzora koji su obično neupotrebljivi prosječnom korisniku, stoga ne vidim poentu u toj slici.
naprijed rejal
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jucer naletih na ovaj tablet, mescini da je 173 KM, pa gledao specifikacije malo, ne cini se nesto preskup, vrijedi li ovih para:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nije ovaj tablet los za te pare, al' je klasicni Kinez, a ako imas PayPal, s dadzbinama slican tablet mozes nabaviti i za 150 KM
btw. sta na kraju s mobitelom bi ? 
Sto se iPhonea tice, preskup je vala, 1500 KM je stvarno previse (kod 6+ je to i najmanja cijena), jedina dobra stvar je sto ce opasti cijena 5S, a posto u zadnje vrijeme razmisljam da mijenjam Note za njega, onda mi to dobro dodje
Sto se iPhonea tice, preskup je vala, 1500 KM je stvarno previse (kod 6+ je to i najmanja cijena), jedina dobra stvar je sto ce opasti cijena 5S, a posto u zadnje vrijeme razmisljam da mijenjam Note za njega, onda mi to dobro dodje
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Dobra je Gigatech marka, nemoj zayebavatianonimni je napisao/la:Nije ovaj tablet los za te pare, al' je klasicni Kinez, a ako imas PayPal, s dadzbinama slican tablet mozes nabaviti i za 150 KMbtw. sta na kraju s mobitelom bi ?
A nista ni od Xperie, dok sam ja usao na pik za dva dana da se dogovorimo, opet ga lik prod'o, yebaji ga
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Uzmi ti njega onda, znam da je dobar brend (imam njihovu kameru, tastaturu itd.), ali sam ubijedjen da je ovo obicni Kinez kojeg su oni samo sklopili, svejedno, opet je dobar za te pare...
Ne da se tebi da se usrecis, izaci ce Xperia Z12 dok ti kupis telefon
Ne da se tebi da se usrecis, izaci ce Xperia Z12 dok ti kupis telefon
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mobilni- gdje, kako, šta?
Ja sam krenuo da uzmem z2 i nisu imali i onda produžim dalje do apple stora i uzmem iphone 5s
Najbolja potrosena para u životu( naracunajci tri kurve u sent maartenu)
Imam nekih 700 slika , pun racku aplikacija i muzlike Al fontel leti . Uvijek sam bio fan androida Al sam promjenio mišljenje skroz . I llumia minje ok uzeo sam je djevojci Al iphone je stroj
Najbolja potrosena para u životu( naracunajci tri kurve u sent maartenu)
Imam nekih 700 slika , pun racku aplikacija i muzlike Al fontel leti . Uvijek sam bio fan androida Al sam promjenio mišljenje skroz . I llumia minje ok uzeo sam je djevojci Al iphone je stroj
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.