jestehilmo je napisao/la:Da li je Radovac igrao, nema naznačeno u ovom "izvještaju"?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: Odg: FK Sarajevo
Znači njega definitivno poštediti u Zenici, sredinu po meni bi trebali da drže Gojko i Kostić ili Kovačević.Evolution87 je napisao/la:jestehilmo je napisao/la:Da li je Radovac igrao, nema naznačeno u ovom "izvještaju"?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@hilmo slazem se. Da dodam da je pobjeda neophodna.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
vidi ovog FOTELJA navijačaHzCZ je napisao/la:Čelik-Sarajevo definitivno od 20.30, prijenos na Moja TV.
- Evolution87
- Kontakt:
Ma Gojko i Kovacevic u sredi, i ako budemo trebali ganjati rezultat (a nadam se da necemo), onda Samketa ubaciti.hilmo je napisao/la:Znači njega definitivno poštediti u Zenici, sredinu po meni bi trebali da drže Gojko i Kostić ili Kovačević.Evolution87 je napisao/la:jestehilmo je napisao/la:Da li je Radovac igrao, nema naznačeno u ovom "izvještaju"?
Pustite se prenosa svi u Ze. Niti je skupo, niti daleko, a treba ti vremenski nesto malo vise od sat vremena u oba pravca. A jos se ni karta ne bi trebala placati
Ne znam sto Kostica raja forsira, po meni Kovacevic ono sto je odigrao do sada sasvim je korektno odigrao. Da je Kostic takvo pojacanje ne bi bio slobodan igrac, a i da jeste vec bi se dokazao do sada i izgurao nekoga iz prve postave.
Znaci uvijek Kovacevic za mene ispred Kostica.
Hilmo nije tebi bilo upuceno nego me je i ranije iritiralo pogotovo kad ga guraju u prvih 11.
Znaci uvijek Kovacevic za mene ispred Kostica.
Hilmo nije tebi bilo upuceno nego me je i ranije iritiralo pogotovo kad ga guraju u prvih 11.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Hocemol ikad vidjeti Mitrevskog na djelu il je on samo mitsko bice
šta ima o:4 how yes noTeaM87 je napisao/la:rutinski 0:4, sve ostalo bi bilo iznenadjenje
a vi u 15. kolu onda sigurno 8:0
#samoČelik
Sve ispod 0:6 u Zenici, bila bi sramota
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Ipak im zao upaliti reflektore
Od 16 sati će igrati Travnik – Drina i Čelik – Sarajevo. Meč na Piroti povjeren je Edinu Jakupoviću iz Bihaća.
Derbi susret sedmog kola BHT Premijer lige BiH na programu na stadionu Bilino polje u Zenici, a sastat će se Čelik i Sarajevo. Derbi starih rivala i prošlosezonskih finalista Kupa BiH sudit će arbitar Danije Pajić iz Bijeljine, a asistirat će mu Goran Dujak i Asmir Budimlić. Dodatni pomoćnici su Vladimir Bjelica i Predrag Stankić, dok će ulogu četvrtog sudije imati Amer Macić.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
MIslim da je to prije zbog policije premjesteno. Poznato je da Robijasi bojkotuju tj nece biti na stadionu, gdje je normala dosta lakse kontorlisati masu nego na otvorenom u gradu. Samim tim je veci rizik po pitanju nereda itd A ipak je lakse po dnevnom svijetlu kontrolisati masu nego navece.hilmo je napisao/la:Ipak im zao upaliti reflektoreOd 16 sati će igrati Travnik – Drina i Čelik – Sarajevo. Meč na Piroti povjeren je Edinu Jakupoviću iz Bihaća.
Derbi susret sedmog kola BHT Premijer lige BiH na programu na stadionu Bilino polje u Zenici, a sastat će se Čelik i Sarajevo. Derbi starih rivala i prošlosezonskih finalista Kupa BiH sudit će arbitar Danije Pajić iz Bijeljine, a asistirat će mu Goran Dujak i Asmir Budimlić. Dodatni pomoćnici su Vladimir Bjelica i Predrag Stankić, dok će ulogu četvrtog sudije imati Amer Macić.
Meni cak i drazi termin nego da je navece. Međutim cinjenica je da dosta raje radi subotom i sigurno da ce im ovo biti sjeb... Kako god bit ce nas sasvim dovoljno da se trese sve.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Evolution87
- Kontakt:
Pa mjenaju termin svako sat vremena u pm
hajde Mladost iz Zupceee najbolji protivnik 
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
ipak Igman Konjic ;DBeSha1992 je napisao/la:hajde Mladost iz Zupceee najbolji protivnik
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Igman Konjic.... Nije moglo bolje!
- ultrassa1921
- Kontakt:
Neka neka... fino je da u Konjicu ima organizovana navijacka grupa.ultrassa1921 je napisao/la:bestije su u elementu,mommci se trude
Bice interesantno protiv njih posto tamo ovu sezonu igraju momci koji su ponikli kod nas Geca, Ajandzic... Nezz koliko dole igraju.
Uglavnom ovo bi trebali rijesiti u nasu korist bez problema.
- Consigliere
- Kontakt:
Kad se ovo igra?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.