Hvala za info!Evolution87 je napisao/la:Zijanili od Senice 3-0 danas, a juce pobijedili Maribor 1-0
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala za info!Evolution87 je napisao/la:Zijanili od Senice 3-0 danas, a juce pobijedili Maribor 1-0
jestehilmo je napisao/la:Da li je Radovac igrao, nema naznačeno u ovom "izvještaju"?
Znači njega definitivno poštediti u Zenici, sredinu po meni bi trebali da drže Gojko i Kostić ili Kovačević.Evolution87 je napisao/la:jestehilmo je napisao/la:Da li je Radovac igrao, nema naznačeno u ovom "izvještaju"?
vidi ovog FOTELJA navijačaHzCZ je napisao/la:Čelik-Sarajevo definitivno od 20.30, prijenos na Moja TV.
Ma Gojko i Kovacevic u sredi, i ako budemo trebali ganjati rezultat (a nadam se da necemo), onda Samketa ubaciti.hilmo je napisao/la:Znači njega definitivno poštediti u Zenici, sredinu po meni bi trebali da drže Gojko i Kostić ili Kovačević.Evolution87 je napisao/la:jestehilmo je napisao/la:Da li je Radovac igrao, nema naznačeno u ovom "izvještaju"?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
šta ima o:4 how yes noTeaM87 je napisao/la:rutinski 0:4, sve ostalo bi bilo iznenadjenje
Od 16 sati će igrati Travnik – Drina i Čelik – Sarajevo. Meč na Piroti povjeren je Edinu Jakupoviću iz Bihaća.
Derbi susret sedmog kola BHT Premijer lige BiH na programu na stadionu Bilino polje u Zenici, a sastat će se Čelik i Sarajevo. Derbi starih rivala i prošlosezonskih finalista Kupa BiH sudit će arbitar Danije Pajić iz Bijeljine, a asistirat će mu Goran Dujak i Asmir Budimlić. Dodatni pomoćnici su Vladimir Bjelica i Predrag Stankić, dok će ulogu četvrtog sudije imati Amer Macić.
MIslim da je to prije zbog policije premjesteno. Poznato je da Robijasi bojkotuju tj nece biti na stadionu, gdje je normala dosta lakse kontorlisati masu nego na otvorenom u gradu. Samim tim je veci rizik po pitanju nereda itd A ipak je lakse po dnevnom svijetlu kontrolisati masu nego navece.hilmo je napisao/la:Ipak im zao upaliti reflektoreOd 16 sati će igrati Travnik – Drina i Čelik – Sarajevo. Meč na Piroti povjeren je Edinu Jakupoviću iz Bihaća.
Derbi susret sedmog kola BHT Premijer lige BiH na programu na stadionu Bilino polje u Zenici, a sastat će se Čelik i Sarajevo. Derbi starih rivala i prošlosezonskih finalista Kupa BiH sudit će arbitar Danije Pajić iz Bijeljine, a asistirat će mu Goran Dujak i Asmir Budimlić. Dodatni pomoćnici su Vladimir Bjelica i Predrag Stankić, dok će ulogu četvrtog sudije imati Amer Macić.
ipak Igman Konjic ;DBeSha1992 je napisao/la:hajde Mladost iz Zupceee najbolji protivnik
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, boki86, DoktorXabaras, muhamedhulk i 50 gostiju.