Nije on nas ništa uzeotheboss_RD07 je napisao/la:Heh, Fuad Čolpa...
Je*o svoju mater, znači i vas je uzeo. Taj nas je sje*o protiv Sarajeva kad smo trebali igrati...
Savez nas nije suspendovao a Čaplja neka traži keš od Selimovića
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nije on nas ništa uzeotheboss_RD07 je napisao/la:Heh, Fuad Čolpa...
Je*o svoju mater, znači i vas je uzeo. Taj nas je sje*o protiv Sarajeva kad smo trebali igrati...
imas na ssZodiac je napisao/la:Sta je to sa Anicicem?
Alibasa je napisao/la:Mehidić i protiv Radnika na beku
Ja se nadam tricisolar1987 je napisao/la:Alibasa je napisao/la:Mehidić i protiv Radnika na beku
da je bod izvuc
Dobro smo prošli s obzirom da je bio i prekid. Mislim da je Gospodin Husić bio jasan, ni cigara ne smije biti zapaljena. Punimo stadion i kasu Slobode ako želimo EL na Tušnju, a ne da radimo štetu i tako ga obeshrabrujemo!wobly92 je napisao/la:Nova “čestitka” stigla na adresu kluba, Husić poručuje: Navijači, ne palite baklje!
Disciplinska komisija NS BiH ponovo je novčano kaznila tuzlansku Slobodu. Naime, danas je na adresu kluba stigla čestitka od 3000 KM zbog bakljade u susretu sa Širokim Brijegom u okviru 4. kola BH Telecom Premijer lige.
Kup kup kup je našbeka23 je napisao/la:Čudi me da niko ne pominje, za par minute izvlačenje parova za Kup. Gradina bi bila idealna
Nekome smeta europska sloboda očiglednowienultras je napisao/la:Sarajevu igman zelji sloboda mrkonjic grad....nama travnik jos u gostima..a gledaj zrinjskog jeste im sta lakse mogli namjestiti **** li vam majku u picku
Uvijek se pitam u sta ti "nabra" te hiljade i hiljade postova :ugeek:terabajt je napisao/la:Nekome smeta europska sloboda očiglednowienultras je napisao/la:Sarajevu igman zelji sloboda mrkonjic grad....nama travnik jos u gostima..a gledaj zrinjskog jeste im sta lakse mogli namjestiti **** li vam majku u picku
Mećanje u najavi... Travnik 04. Ako me razumijete.solar1987 je napisao/la:proc cemo travnik sta vam je))
KUP KUP KUP JE NAS !!!
wienultras je napisao/la:Sarajevu igman zelji sloboda mrkonjic grad....nama travnik jos u gostima..a gledaj zrinjskog jeste im sta lakse mogli namjestiti **** li vam majku u picku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.