Usanovic je najvece zlo BH fudbala,sto ne znaci da su ovi sadasnji dobriRusilac je napisao/la:Mada mislim i da je BHF kupljen,tj njihove vodje.Munja Ušanovic je za ovog Begica i drustvo Dalaj Lama glavom i bradom.Ovaj nista ne prepusta slucaju.Uostalom,ucio je od najboljih medju kojima je svakako njegov stranacki šef.
Safet Sušić - Pape
- SarajlijaTM
Re: Safet Sušić - Pape
Ne bi me cudilo da je razlog sto su se Misimovic i Spahic oprostili ostanak ovog genijalca. Koliko se sjecam to se desilo tek nakon sto je Susicu produzen ugovor.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Isto kao sto ne treba čuditi ako uskoro isto naprave Mujdza,Salihovic, Medunjanin.Greivis je napisao/la:Ne bi me cudilo da je razlog sto su se Misimovic i Spahic oprostili ostanak ovog genijalca. Koliko se sjecam to se desilo tek nakon sto je Susicu produzen ugovor.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni je ovo komedija najveća. Prvo Tino dobije protiv za prijateljsku protiv Egipta. Papetovi podanici u fazonu "šta fali, treba isprobati igrače, ionako neće dobit poziv za SP". Šta slijedi, poziv za SP logično. Ovi u fazonu "Hajde šta fali 22.,23. igrač ionako nije neki faktor, neće igrati svejedno". Dođu pripreme, Tino igra. "Igra sad, treba svima dati priliku, ali na SP će igrati najbolji". Dođe SP, Tino naravno dobije zavidan broj minuta. I došlo je do toga da je za par mjeseci normalno da je Tino u prvih 11. I to se prave neke formacije sa tri ofanzivna vezna da bi zaigrao.Batko je napisao/la:Oni najgori protivnici Papeta koji su ovdje bili, su ispostavilo se bili upravu......
Docekali smo da nam TSS igra u prvih 11, gubimo od mrtvog Egipta pa potpuno raspadnute Nigerije i na kraju od svjetskog poluamatera 140te repke na svijetu Kipra, ni manje ni vise u grotlu Zenice.....

Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 11 sep 2014, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
- NoName
- Kontakt:
Imamo mi puno većih problema od toga šta je neko pisao po forumu. Ja sam Sušića kritikovao bukvalno od prvog dana, ponekad je to u afektu i prelazilo mjeru dobrog ukusa, ali ne smatram da su calcio, Virtual i ekipa nešto puno griješili u svom pisanju - ipak je to sve posmatrano kroz prizmu reprezentacije, u fazonu da ako voliš reprezentaciju onda moraš braniti i selektora.
Činjenica je da je Sušić imao određenih dobrih momenata, npr. za utakmice protiv Meksika i Slonova mu se nema šta prigovoriti, u svakom segmentu je to dobro odradio. Pitanje je šta se zapravo desilo nakon Argentine, zašto je mijenjao formaciju i neku, hajde da kažemo, dobitnu kombinaciju. Ili je stvarno toliki laik i toliko nestručan ili je bilo nekih internih dešavanja koja mi ne možemo dokučiti. Nema ni on neku korist od toga što reprezentacija gubi, na kraju krajeva i njegova je karijera u pitanju.
Trebao se ljudski povuči poslije SP, mogao je kao svoju zaslugu upisati plasman na SP sa jednom malom reprezentacijom i tako pronaći kvalitetan klupski angažman. Šteta je što se to nije desilo, sada nam slijedi golgota kroz ove kvalifikacije i poništavanje dugogodišnjeg rada a što je najbolnije i činjenica da nam propada jedna sjajna generacija. Mi nikada nećemo imati ovako kvalitetan sastav jer domaća liga ne daje nikakav kvalitet a djeca koja su rođena u inostranstvu osjećaju sve manje veze sa domovinom.
Glupost je reći da mi sada ne možemo promjeniti ništa, jer možemo. Ne mora to biti neki bogzna kvalitetan selektor, dovoljno je da poznaje osnove ove igre i da je vezan za reprezentaciju na neki način. Zašto ne Bajramović? Šta bi on to bio lošiji od Sušića? Evo recimo Kovač u Hrvatskoj, vidi se da nema bogzna kakvog znanja ali ipak zna da vidi kako to rade oni koji znaju. Za godinu-dvije on će biti sjajan selektor.
Nama sada treba pozitivan šok a on može doći samo promjenom selektora. Smiješno je izgubiti na ovakav način ali je još smiješnije da Sušić svu krivicu prebacuje na igrače a igrači u svojim izjavama jasno naglašavaju da je krivica selektorova. Imamo izbor: promjeniti selektora, promjeniti igrače ili nastaviti ovako gdje ne postoji međusobno uvažavanje između njih. Izbor je po meni jasan, ali se bojim da ćemo ipak gledati ovaj cirkus i dalje.
Činjenica je da je Sušić imao određenih dobrih momenata, npr. za utakmice protiv Meksika i Slonova mu se nema šta prigovoriti, u svakom segmentu je to dobro odradio. Pitanje je šta se zapravo desilo nakon Argentine, zašto je mijenjao formaciju i neku, hajde da kažemo, dobitnu kombinaciju. Ili je stvarno toliki laik i toliko nestručan ili je bilo nekih internih dešavanja koja mi ne možemo dokučiti. Nema ni on neku korist od toga što reprezentacija gubi, na kraju krajeva i njegova je karijera u pitanju.
Trebao se ljudski povuči poslije SP, mogao je kao svoju zaslugu upisati plasman na SP sa jednom malom reprezentacijom i tako pronaći kvalitetan klupski angažman. Šteta je što se to nije desilo, sada nam slijedi golgota kroz ove kvalifikacije i poništavanje dugogodišnjeg rada a što je najbolnije i činjenica da nam propada jedna sjajna generacija. Mi nikada nećemo imati ovako kvalitetan sastav jer domaća liga ne daje nikakav kvalitet a djeca koja su rođena u inostranstvu osjećaju sve manje veze sa domovinom.
Glupost je reći da mi sada ne možemo promjeniti ništa, jer možemo. Ne mora to biti neki bogzna kvalitetan selektor, dovoljno je da poznaje osnove ove igre i da je vezan za reprezentaciju na neki način. Zašto ne Bajramović? Šta bi on to bio lošiji od Sušića? Evo recimo Kovač u Hrvatskoj, vidi se da nema bogzna kakvog znanja ali ipak zna da vidi kako to rade oni koji znaju. Za godinu-dvije on će biti sjajan selektor.
Nama sada treba pozitivan šok a on može doći samo promjenom selektora. Smiješno je izgubiti na ovakav način ali je još smiješnije da Sušić svu krivicu prebacuje na igrače a igrači u svojim izjavama jasno naglašavaju da je krivica selektorova. Imamo izbor: promjeniti selektora, promjeniti igrače ili nastaviti ovako gdje ne postoji međusobno uvažavanje između njih. Izbor je po meni jasan, ali se bojim da ćemo ipak gledati ovaj cirkus i dalje.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ostalo je premalo vremena za bilo kakav pozitivan šok. Sad Džeko, Pjanić, Vedo, Mume i ostali moraju uzeti stvar u svoje ruke i ne izgubiti ove dvije utakmice. Ova tri boda su teško nadoknadiva, jer smo ih izgubili od totalnog autsajdera, što nam se u bliskoj prošlosti i nije dešavalo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i Hajrovic koji je bio skroz nemotivisan protiv Kipra.haris92 je napisao/la:Isto kao sto ne treba čuditi ako uskoro isto naprave Mujdza,Salihovic, Medunjanin.Greivis je napisao/la:Ne bi me cudilo da je razlog sto su se Misimovic i Spahic oprostili ostanak ovog genijalca. Koliko se sjecam to se desilo tek nakon sto je Susicu produzen ugovor.
- Principatus
- Kontakt:
Jeste, nasi igraci su trebali amatere sa Kipra da pobjede vezanih nogu.MaksuzBaksuz je napisao/la:@Princi: a sta cemo sa igracima koji su isto tako odigrali grozno. Pa ako smo tako dobri onda smo trebali te amatere (sto i nisu, ali neki ovdje misle da jesu) pobjediti i bez 2 igraca??
Ako smo tako dobri? Pa nismo mi dobri, mi imamo samo dobre igrace. A 3 igraca iz Njemacke i 1 iz Spanske lige su sjedili na klupi, kako bi se Susic Junior i Vrsajevic mogli prezentirati u najboljem svijetlu. Pisao sam pred utakmicu, lagana taktika: Ubacise karine od igraca medju jake igrace protiv slabe ekipe, i automatski izgledaju bolji.
Susic je jedan idiot kojem je svejedan uspjeh reprezentacije. Pa lik se smjeska na pres konferenciji. Mujdza igra prijateljsku protiv Liechtensteina, da bi Vrsajevic koji sam sebe izdribla, igrao bitnu utakmicu. Vrsajevic nije fudbaler. Liku se nekad posreci centarsut protiv Irana i Kipra. Susic nas je sabotirao protiv Kipra.
Tvrdim i dalje da bi bez selektora pobijedili protiv Kipra. Da su igrali najbolji i da su se sami postavili na njihove prirodne pozicije, to bi vec bilo dovoljno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ajax je napisao/la:i Hajrovic koji je bio skroz nemotivisan protiv Kipra.haris92 je napisao/la:Isto kao sto ne treba čuditi ako uskoro isto naprave Mujdza,Salihovic, Medunjanin.Greivis je napisao/la:Ne bi me cudilo da je razlog sto su se Misimovic i Spahic oprostili ostanak ovog genijalca. Koliko se sjecam to se desilo tek nakon sto je Susicu produzen ugovor.
Sva sreća imamo adekvatne zamjene za njih. Ionako nijedan od navedenih nije neki igrač

#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
- NoName
- Kontakt:
Pa onda možemo i bez selektora. Zašto onda ne smijeniti dotičnog i dovesti npr. Bajramovića? Ti misliš da to ne bi imalo pozitivan uticaj na igrače? A mogli bismo, recimo, imenovati ga kao selektora do kraja kvalifikacija, ako se pokaže dobrim rješenjem neka ostane a ako ne tražiti neko ozbiljno ime. Izgubiti ne možemo ništa a dobiti možemo mnogo.Virtu4l je napisao/la:Ostalo je premalo vremena za bilo kakav pozitivan šok. Sad Džeko, Pjanić, Vedo, Mume i ostali moraju uzeti stvar u svoje ruke i ne izgubiti ove dvije utakmice. Ova tri boda su teško nadoknadiva, jer smo ih izgubili od totalnog autsajdera, što nam se u bliskoj prošlosti i nije dešavalo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Činjenica da se Savez nakon ovog poraza ušutio ili bolje reći da se nisu uopće ni oglasili, baš kao što se i Sušić izgubio bez ikakvog objašnjenja, jasno govori da se oni nadaju kako će se spustiti praština i da će moći nastaviti kao i do sada. Mislim da ćemo cirkus gledati i dalje. Ako izgubimo od Walesa i Belgije, tada će nastati totalni raspad. Safet će otići ali će iza sebe ostaviti takvo rasulo da ćemo se teško oporaviti.NoName je napisao/la:Imamo mi puno većih problema od toga šta je neko pisao po forumu. Ja sam Sušića kritikovao bukvalno od prvog dana, ponekad je to u afektu i prelazilo mjeru dobrog ukusa, ali ne smatram da su calcio, Virtual i ekipa nešto puno griješili u svom pisanju - ipak je to sve posmatrano kroz prizmu reprezentacije, u fazonu da ako voliš reprezentaciju onda moraš braniti i selektora.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Ma treba se nadati da cemo izgubiti te dvije ako ce to znaciti Susicev odlazak. Tuzno razmisljanje ali tako je najbolje. Mozemo opet biti treci na kraju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Obojica znamo da to nije moguće, teoretski jeste, ali praktično, veoma, veoma teško. To nije odluka jednog čovjeka, i zbog toga već godinama gledamo kako nam Jagodić uništava U21 selekciju. Najbezbolnije bi bilo da Pape podnese ostavku, ali čisto sumnjam da bi nam u tom slučaju njegov nasljednik odgovarao.NoName je napisao/la:Pa onda možemo i bez selektora. Zašto onda ne smijeniti dotičnog i dovesti npr. Bajramovića? Ti misliš da to ne bi imalo pozitivan uticaj na igrače? A mogli bismo, recimo, imenovati ga kao selektora do kraja kvalifikacija, ako se pokaže dobrim rješenjem neka ostane a ako ne tražiti neko ozbiljno ime. Izgubiti ne možemo ništa a dobiti možemo mnogo.
Međutim ja nikad ne želim poraz ili loš rezultat našem timu, ma ko bio selektor i šta god slijedilo nakon toga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Podnesi ostavku seljacino jedna,uradi jedan dobar potez u svojoj trenerskoj karijeri i idi u ....SPOR,prestani unistavat zlatnu generaciju reprezentacije
- sanlituncay
- Kontakt:
Jedino k'o može vratiti u ovom trenutku repki samopouzdanje,atmosferu i zanimanje publike... Uz povratak Spahe... Žalosno je da čovjek od faktički 80 godina ima više elana da vodi neku ekipu i da je veći motivator od stratega iz Zavidovića,čovjek koji mu može biti otac a ima više energije u sebi! Ne volim ni ovog Ćiru,najveći Bosanac,Hrvat,Iranac,sve po potrebi...ali opet je za ovog Papeta prof.dr.sc. kad je trenerski posao u pitanju!

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Najjaci su mi oni koji kazu da je Pape naivan,posten i tako..Pa ne moze naivan covjek smijati se narodu u facu stavljajuci Anela Hadzica u prvih 11 na SP ili dvojac iz velikog Hajduka zajedno od prve minute umjesto igraca iz njemacke i spanske lige na otvaranju kvalifikacija,i jos na sve to imati kretenski osmijeh i stav na konferenciji poslije utakmice 

- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ček, nepismeni bezemocionalni glavonja je još uvijek selektor Bosne i Hercegovine ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- Consigliere
- Kontakt:
Apsolutno ne! Bili mi za i protiv Susica, nama je svima reprezentacija na prvom mejstu. Poraz od Velsa bi nas gurnuo u ponor i trebalo bi nam cudo da se plasiramo. Zasto bi ja kao navijac pozelio zrtvovati prvenstvo sa nasom zlatnom generacijom samo da bi vidio Susicu ledja? Treba momke podrzati, da zajedno savladaju Vels i ostave nas u zivotu. Susic moze dobit nogu i bez naseg potopa.Greivis je napisao/la:Ma treba se nadati da cemo izgubiti te dvije ako ce to znaciti Susicev odlazak. Tuzno razmisljanje ali tako je najbolje. Mozemo opet biti treci na kraju.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Principatus
- Kontakt:
Ma kod nas se kaze da je posten i dobar covjek cesto i budala, jer kao zato sto je dobricina zato je naivan i nekad glup. No neki misle da to reciprokalno znaci da je glup covjek u isti mah i dobar covjek.mirzatele je napisao/la:Najjaci su mi oni koji kazu da je Pape naivan,posten i tako..
Nije.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Safet Sušić da ima trenerske kvalitete ovi iz manjeg BH entiteta nebi nikada dozvolili da on produži ugovor. Pa Mile Dodik i jeste za ovakve jer ovakvi će uništiti kult reprezentacije, a cilj je da se jedino vezivno tkivo dijaspore sa domovinom uništi. Zato naša sudbina se zove - Safet Sušić, veliki patriota.Virtu4l je napisao/la:Obojica znamo da to nije moguće, teoretski jeste, ali praktično, veoma, veoma teško. To nije odluka jednog čovjeka, i zbog toga već godinama gledamo kako nam Jagodić uništava U21 selekciju. Najbezbolnije bi bilo da Pape podnese ostavku, ali čisto sumnjam da bi nam u tom slučaju njegov nasljednik odgovarao.NoName je napisao/la:Pa onda možemo i bez selektora. Zašto onda ne smijeniti dotičnog i dovesti npr. Bajramovića? Ti misliš da to ne bi imalo pozitivan uticaj na igrače? A mogli bismo, recimo, imenovati ga kao selektora do kraja kvalifikacija, ako se pokaže dobrim rješenjem neka ostane a ako ne tražiti neko ozbiljno ime. Izgubiti ne možemo ništa a dobiti možemo mnogo.
Međutim ja nikad ne želim poraz ili loš rezultat našem timu, ma ko bio selektor i šta god slijedilo nakon toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.