Safet Sušić - Pape

propuh
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la propuh » 11 sep 2014, 14:49

Razmisljanje teleta pred utakmicu :
Nije problem Cipar Pjana, Edin i Vedo ce ih sami nabiti jedno 2-3 komada bez problema, taman da iskoristim priliku utrpam u mene mi od brata malog i Avdiju nebi bilo lose koju pinku dodatno zaraditi. A protivnike i pljuvace cu smiriti tim sto cu ubaciti Prcica, dosta kritika sam dobio zbog njega nakon svjetskog taman da ih ucitkam.

Nakon tekme i poraza naravno da su mu krivi igraci tj Pjana,Edin i Vedo jer nisu uzeli slabasni Cipar i time su sve njegove ideje pokopali .
Svaka cast Safete Sajo najveci magu i takticaru kojeg je Bosna dala ipak si nas ti odveo na svjetsko :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2014, 14:50

sanlituncay je napisao/la:Jedino k'o može vratiti u ovom trenutku repki samopouzdanje,atmosferu i zanimanje publike... Uz povratak Spahe... Žalosno je da čovjek od faktički 80 godina ima više elana da vodi neku ekipu i da je veći motivator od stratega iz Zavidovića,čovjek koji mu može biti otac a ima više energije u sebi! Ne volim ni ovog Ćiru,najveći Bosanac,Hrvat,Iranac,sve po potrebi...ali opet je za ovog Papeta prof.dr.sc. kad je trenerski posao u pitanju!
slika
[youtube][/youtube]
:salut: :salut:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2014, 14:50

jaoo rasprave jeli pape glup ili je debil ili posten ili lopov ili kriminalac ili tele ili konj ili ne znam ti šta vise .ima par s kojima se moze normalna komunikacija voditi ostalo baš se vidi da djeca pišu .ovo ne pisem u odbranu safetu nego jednostavno nema se sta procitati normalno .

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 sep 2014, 14:52

šta očekivati od Sušića kad mu Avdija igra beka ko na terminu
slika

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2014, 14:55

zgembo89 je napisao/la:šta očekivati od Sušića kad mu Avdija igra beka ko na terminu
slika
Taj kipranin izgleda za glavu nizi od nasih stopera koji su dobro pozicionirani ali ipak...

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 11 sep 2014, 14:56

Avdija je najmanje kriv u ovom svemu... Momak nikad nije bio bek! Nemam ja nista protiv Avdije,Sajo je jedini kriv,jer ga on stavlja u prvih 11 kao i Tinu! A za Prcića što se pišu gluposti,ako vratite postove od ranije,vidjet cete da je raja pisala da Prcić treba biti u kadru repke,a niko ga nije gurao u prvih 11,ko što ovaj radi s Tinom i Avdijom...
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2014, 14:58

calcio je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:šta očekivati od Sušića kad mu Avdija igra beka ko na terminu
slika
Taj kipranin izgleda za glavu nizi od nasih stopera koji su dobro pozicionirani ali ipak...
...ali ipak nijedan se nije sjetio da obrati pažnju na njega.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2014, 14:58

Ajax je napisao/la:
sanlituncay je napisao/la:Jedino k'o može vratiti u ovom trenutku repki samopouzdanje,atmosferu i zanimanje publike... Uz povratak Spahe... Žalosno je da čovjek od faktički 80 godina ima više elana da vodi neku ekipu i da je veći motivator od stratega iz Zavidovića,čovjek koji mu može biti otac a ima više energije u sebi! Ne volim ni ovog Ćiru,najveći Bosanac,Hrvat,Iranac,sve po potrebi...ali opet je za ovog Papeta prof.dr.sc. kad je trenerski posao u pitanju!
slika
[youtube][/youtube]
:salut: :salut:
jojj cire legnde ,ja ne mislim da je on bolji trener od drugh al on je se ubio da bude naš selektor jednostavno on kupi naš narod budalestinom ili da ga nazovem šarmom .pa kakvu je samo euforiju pravio i zabavljao publiku :rol: :rol: .to je BIH cirrkus i takav nam i trener treba :thumbup:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 sep 2014, 15:00

Pape nije naivan. On je drzak i bezobrazan. Prije SP je imao platu mjesečnu 22 milje eura, a sad mu je plata 30 milja. On nikada neće podnijeti ostavku, a ako ga smijene, morat ćemu se isplatiti svaki euro po ugovoru. Pa računajte.

Kvalifikacije su tek počele i ovo je idealna prilika da usput tušne i svoje igrače. Protiv Welsa očekujem Hadžića u startnih 11- :mrgreen:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2014, 15:04

Donnie Darko je napisao/la:
calcio je napisao/la:
slika
...ali ipak nijedan se nije sjetio da obrati pažnju na njega.
Bicakcic me ponekad podsjeca na ovog Beavisa, ovaj drugi neka bude Sunjic. :mrgreen:
A ponekad se bas i ponasaju kao oni ;)
slika

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 sep 2014, 15:05

Ako igraci , jos jednom , budu pobjedom spasavali guzicu ovom korumpiranom pacovu, onda i zasluzuju da ovaj pacov ,i njegova medijska bagra, obrisu pod njima, protjeraju ih i ponize , kao sto su uradili Spahicu i Misimovicu !
Najbolje sto mogu uraditi , za sebe i za reprezentaciju, je da puste da Vels pobijedi, a Belgijanci ce nas svakako nalupati.
Zato, Dzeko, Pjana, Lulic i ekipa, imaju sanasu da konacno otjeraju ovg nitkova i njegovo drustvo !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 11 sep 2014, 15:14

Ja samo čekam ko će se sljeći oprostit od reprezentacije :bih: Safet neće sigurno!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2014, 15:17

Ozbiljna reprezentacija ne smije primati takve golove. Tri kipranina protiv 6 nasih + golman. Smijesno. :roll:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 sep 2014, 15:19

Ovo je igracima pouka !
Cim je otjerao Spahica, Susic se osilio i iz prvih 11 izostavio Medunjanina, Salihovica, Mujdzu , a gurnuo svoje pulene i Prcica... Slijedici korak, da je pobijedio, bilo bi tjeranje starijih igraca .
Ako ga igraci ne skinu, on ce unistiti reprezentaciju, a vec mu ide dobro na tom putu.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2014, 15:24

bordobijeli je napisao/la: jojj cire legnde ,ja ne mislim da je on bolji trener od drugh al on je se ubio da bude naš selektor jednostavno on kupi naš narod budalestinom ili da ga nazovem šarmom .pa kakvu je samo euforiju pravio i zabavljao publiku :rol: :rol: .to je BIH cirrkus i takav nam i trener treba :thumbup:
Ciro je bio treci trener svijeta na SP i za to je dobio diplomu od FIFE. A i da nije nebitno. Nama treba takav trener kao on motivator da nas napali. Ili Dusko Ivanovic ili Aco Petrovic takvi treneri koji znaju motivisati igrace, praviti pritisak na sudije i sve ostalo. Koji znaju u svakom trenutku sta hoce i imaju taj planB, planC. Mozda cak i Bajevic. Samo da na kraju ne zavrsimo sa npr. Jagodicem ili Papetovim pomocnikom jer tu je to sve negdje, jako lose. Mada i ja se nadam pobjedi protiv Walesa i ako bi volio da Papeta zamjeni bolji selektor. Ipak mi je pod broj jedan pobjeda protiv Walesa koju ce biti jako jako tesko postici. Pojedinci niste ni svjestni koliko. Sto se tice Cire mislim da i u ovim godinama da bi mogao izgurati tih 10-tak utakmica godisnje na iskustvo ali samo kao rezervna varijanta. Ako se ne dogovori neki bolji trener u sta sumnjam jer svi kostaju. A mozda nas i Pape iznenadi sve u ove dvije utakmice.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 sep 2014, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 11 sep 2014, 15:27

hogarstrasni je napisao/la:Ovo je igracima pouka !
Cim je otjerao Spahica, Susic se osilio i iz prvih 11 izostavio Medunjanina, Salihovica, Mujdzu , a gurnuo svoje pulene i Prcica... Slijedici korak, da je pobijedio, bilo bi tjeranje starijih igraca .
Ako ga igraci ne sj qrcosporima kinu, on ce unistiti reprezentaciju, a vec mu ide dobro na tom putu.
Ne znam koliko je "izdržljiva "ova druga skupina igrača, u smislu da može sjediti na klupi bez pogovora mada mislim da ni jedan Medunjanin ni jedan Salihovic,Mujdza neće moći tek tako prihvatiti klupu zarad Susica i Vrsajevica.Svjesni su oni kao i mi da ni u ludim snovima ne može biti Hajduk ispred Deportiva,Hoffenheim -a..
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2014, 15:38

jedina dobra stvar u ovom porazu je sto smo se spustili na zemlju ,prije jedno mjesec ovdje su vec pisali kako moramo bar u cetvrtfinale EP i da je to samo uspjeh ,a sad odjednom bojimo se i welsa .

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 sep 2014, 15:47

Sušića treba odmah otjerati, a to izgleda mogu samo navijači. On je trebao nakon nakaradne taktike i formacije protiv Nigerije, da leti, ali su odletjeli Spahić, Misimović, Ibričić, a ko je sljedeći - pitamo se.

Pitamo se, da li bi zaista jedan Ibričić bio rezrva TSS u Hajduku? Medunjanin rezerva TSS u Hajduku? Salihović rezerva TSS i Vršajeviću u Hajduku? Mujdža rezerva Vršajeviću u Hajduku?

Ukoliko Safeta ne otjeraju, očekujem Hadžića protiv Welsa.

Yebo trenera čija ekipa na domaćem terenu mora jednom Kipru dati 3 gola da bi pobijedila.

Muka mi je još od Nigerije-
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 sep 2014, 15:51

Safete gnjido prodana i glupa- samo da ti se sjetim familije zorom.
Ostalim sabahajrula.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 sep 2014, 15:53

bordobijeli je napisao/la:jedina dobra stvar u ovom porazu je sto smo se spustili na zemlju ,prije jedno mjesec ovdje su vec pisali kako moramo bar u cetvrtfinale EP i da je to samo uspjeh ,a sad odjednom bojimo se i welsa .
Druze,

Jedina dobra stvar u ovom porazu je da je dodatan broj navijaca repke svatio da je problem PAPE SUSIC.

A realno, mi bi sa bilo kojim strucnjakom na klupi razvalili svakoga u ovoj grupi i tamo i kuci.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.