Pokusavam da malo izbalansiram diskusiju, ne moze ni Susic biti kriv za sve. Znaci mogu se i igraci malo kritikovati. Pa i kapiten je odmah poslije utakmice rekao da ne smijemo primati takve golove.Consigliere je napisao/la:Tom logikom svaki trener bi do smrti vodio jedan te isti klub ili repku. Kako je on ista kriv kad nije na terenu?! Yebote zivot, dobije nas 140. ekipa svijeta, neki jos brane naseg Dragog Vodju. Niko bi visio na Trgu Bana Jeacica do sadacalcio je napisao/la:Pa ko je kriv za onaj prvi gol, Susic na klupi ili onih 6 igraca + golman koji nisu uspjeli zaustaviti tri kipranina?
Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
- sanlituncay
- Kontakt:
calcio je napisao/la:
Evo lijepo se vidi, svi su na svojim pozicijama, stoperi, bekovi, zadnji vezni... znaci nikako ne mozemo taktiku okriviti za ovaj gol.
Halo bolan Avdija igra desnog beka... Lik u odbrani ne postoji... Šunjić i Vranješ dobijaju poziv,prvi nikad nije imao kvalitet za repku,drugi bez kluba! Zukanovića ne zove... Salihović klupa,a godinama je igrao tog lijevog beka u repki... Lulića opet postavio na isto mjesto kao protiv Nigerije! Klupa mu igrači iz Werdera,Deportiva,Hoffenheima

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- Consigliere
- Kontakt:
Otkad pratis fudbal? I Andora, i Liht i Kipar nekad moraju dati gol...I nek su ga dali. Ali, znas sta je nas Dragi Vodja trebao uraditi nakon ovoga u svlacionici? Yebati majku svima, napomenuti igrace za koga oni igraju, motivisati ih do maksimuma... i kao slag na tortu ubaciti najboljih 11 od prve minute drugog poluvremena... Sta mislis je li ista od toga uradio?!calcio je napisao/la:
Evo lijepo se vidi, svi su na svojim pozicijama, stoperi, bekovi, zadnji vezni... znaci nikako ne mozemo taktiku okriviti za ovaj gol.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
[youtube][/youtube]

More.calcio je napisao/la:Pa ko je kriv za onaj prvi gol?
Uvijek je igrač kriv za gol, vođeni tom logikom u svijetu fudbala treneri nikad ne bi dobijali otkaz zbog loših igara tima.
A znali ste nas ubijeđivati kako nas je Safet odveo u Brazil...
DD
Klasična scena iz skečeva Milana i Enisa.Burundi je napisao/la:Uvijek je igrač kriv za gol, vođeni tom logikom u svijetu fudbala treneri nikad ne bi dobijali otkaz zbog loših igara tima.
Ima logike al' nema Ibre da postavlja cijevi.

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 11 sep 2014, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Zar zaista mislite da će te izaći na kraj sa likom koji će uvijek naći opravdanje za Sušićevo ne znanje posla sa kojim se nažalost po (većinu nas) bavi.
To su zaluđeni likovi kojima je bitnije da se ne pljuje na njihovog najdražeg igrača ili u ovom slučaju selektora nego uspjeh reprezentacije za koju navijaju.
To su zaluđeni likovi kojima je bitnije da se ne pljuje na njihovog najdražeg igrača ili u ovom slučaju selektora nego uspjeh reprezentacije za koju navijaju.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Safet je ko kaseta ali bukvalno 

- hogarstrasni
Ne dozvolite da vas placenici i provokatori uvuku u diskusiju branjenja neodbranjivog !!!
Cim udjete u raspravu sa njima, izgubili ste!
Lazi, izvrtanja , zamjena teza...stara prica kojom se razbojnik brani vec cetiri godine !
Isto tako ne dozvolite da vas uvjere da ne mozemo nista uraditi, jer mozemo, a toga se i boje !!!
Cim udjete u raspravu sa njima, izgubili ste!
Lazi, izvrtanja , zamjena teza...stara prica kojom se razbojnik brani vec cetiri godine !
Isto tako ne dozvolite da vas uvjere da ne mozemo nista uraditi, jer mozemo, a toga se i boje !!!
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 11 sep 2014, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- Consigliere
- Kontakt:
Pazi, ja nisam neka budala koja ima ista licno protiv Papeta, meni je bitna samo reprezentacija. Ako neko odigra lose, dobice kritike naravno, ALI, ovdje se ne radi o Belgiji ili Francuskoj ili Spaniji... Ovdje se radi o mrtvom Kipru, ekipi koja vrijedi kao lijeva noga Edina Dzeke.. I koga ja sad tu da kritikujem? Golmana? Napadaca? Naravno da cu kritikovati onoga koga Kipar nije zanimao, ko je izveo 2-1-5-2 na teren , ko je odlucio da nam ne treba najboljih 11 da uzmemo neki tamo Kipar, i onoga koji nije uputio rijec igracim u toku tekme....calcio je napisao/la: Pokusavam da malo izbalansiram diskusiju, ne moze ni Susic biti kriv za sve. Znaci mogu se i igraci malo kritikovati. Pa i kapiten je odmah poslije utakmice rekao da ne smijemo primati takve golove.
Pogledaj medije i kometare, osim Pjanicevog penala i vec standardno jadnog Avdije, 99% ostalih odnosi se na kriminalno vodjenje ekipe- prije i u toku utakmice.... Narod jeste glup, ali nije bas toliko glup

- NoName
- Kontakt:
Jedan pogodak manje ili više, nesretan pogodak može svako da primi. Ali moramo gledati krajnji ishod a on je negativan, upravo zbog te taktike, 3:1 ili 4:1 rezultat je morao biti, taj primljeni pogodak u tom slučaju ne mijenja ništa.calcio je napisao/la:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pape je donio mnogo srece nasem narodu i podrzavao sam ga i previse. Kipar je alarm koji se upalio. Vrijeme je da se probudimo jer nije Egipat i prijateljska, nije Nigerija i prvo veliko takmicenje vec je KIPAR 160 REPREZENTACIJA SVIJETA. Kvalifikacije koje smo bezbroj puta igrali i dobijali. Da smo igrali dobro pa bi covjek oprostio ali ne. Igrali smo lose, bezvoljno, bez taktike i to se ne oprasta. Igrace ne komentarisem jer SELEKTOR je taj koji ih bira. SAFETE ODLAZI molim te
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
tesko cemo se rijesiti ovog iritantnog bivola, sto je najzalosnije sire narodne mase i ne vide u njemu problem,ovde ne mislim na forumase,nego na raju generalno.
Prije SP, igramo protiv U21 onda Obala Slonovace, Meksika pa Argentina. Te 4 tekme formacija odlicna(malo nesrece/treme protiv Argentine). Svaki igrac zna sta treba da radi. Onda Nigerija i sj.eb sad jos gore.
Prije dvije godine je pozvao samo dva stopera za dvije prijateljske, igrao bez krila. Onda nam je dosao Stevanovic pa smo imali neka krila, veoma smo dobro izgledali na terenu. Onda smo jos Izeta dobili.
Al Susic mjenja neke formacije, ocigledno samo on vidi nesto dobro u tome.
Calcio je upravu za to da nije Susic sam kriv za ovo protiv Kipra. Igraci su isto krivi. Avdija je mogao reci slusaj Pape, nemoj mene stavljati pored Mujdze i Vranjesa. Mogli su Susic i Prcic reci bolje je da Izet, Medo i Sejo igraju neg mi.
Prije dvije godine je pozvao samo dva stopera za dvije prijateljske, igrao bez krila. Onda nam je dosao Stevanovic pa smo imali neka krila, veoma smo dobro izgledali na terenu. Onda smo jos Izeta dobili.
Al Susic mjenja neke formacije, ocigledno samo on vidi nesto dobro u tome.
Calcio je upravu za to da nije Susic sam kriv za ovo protiv Kipra. Igraci su isto krivi. Avdija je mogao reci slusaj Pape, nemoj mene stavljati pored Mujdze i Vranjesa. Mogli su Susic i Prcic reci bolje je da Izet, Medo i Sejo igraju neg mi.
Selektore idemo dalje, nista nije izgubljeno. Devet kola je do kraja, potreban je drukciji pristup igracima i drukciji izbor igraca kao i taktika. Promasio si protiv Cipra i eksperimentisao bez potrebe, protiv Belgije i Velsa ocekujem 4 boda koja nas vracaju u zivot. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Consigliere
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la: Sto rece @Monolog, rezultat je tu, ali neke greske naseg strucnog staba su stvarno amaterske, evo jednog primjera: zadnje tri minute, cijela nacija u najvecem stepenu napetosti, cak se i lagano povlacimo i litvanci nam prelaze centar nekoliko puta a zatim imaju i slobodnjak na 25 metara. Za to vrijeme Pape, koji jos ima 2 izmjene, ne radi ni jednu cime bi prakticno uzeo 2-3 minute i zavrsio utakmicu. Dobili su slobodnjak koji odbio nezgodno, i kao sto je zavrsio u Asmirovim rukama, mogao je zavrsiti u rasljama. Sad ce neko napisati @Consigliere yebi se, Brazilllllllllll, ali jednostavno, ne mogu presutiti ovo. OK, plasirali smo se, i samo je to bitno, ali kod ovakvih stavri kad podju naopako, selekotor je glavni krivac, yebiga...
Evo, nakon dugog pretrazivanja napokon sam nasao svoj post dan nakon sto smo se plasirali u Brazil.... Ono kad je euforija pa ljudi ne obrate paznju na cisti amaterizam naseg strucnog staba....
IGRACI su nas odveli na prvenstvo, nikako ovi amateri na klupi

Sabinho je napisao/la:Selektore idemo dalje, nista nije izgubljeno. Devet kola je do kraja, potreban je drukciji pristup igracima i drukciji izbor igraca kao i taktika. Promasio si protiv Cipra i eksperimentisao bez potrebe, protiv Belgije i Velsa ocekujem 4 boda koja nas vracaju u zivot.

Onda su i igraci izgubili protiv Kipra ako tako gledamo.Consigliere je napisao/la:Consigliere je napisao/la: Sto rece @Monolog, rezultat je tu, ali neke greske naseg strucnog staba su stvarno amaterske, evo jednog primjera: zadnje tri minute, cijela nacija u najvecem stepenu napetosti, cak se i lagano povlacimo i litvanci nam prelaze centar nekoliko puta a zatim imaju i slobodnjak na 25 metara. Za to vrijeme Pape, koji jos ima 2 izmjene, ne radi ni jednu cime bi prakticno uzeo 2-3 minute i zavrsio utakmicu. Dobili su slobodnjak koji odbio nezgodno, i kao sto je zavrsio u Asmirovim rukama, mogao je zavrsiti u rasljama. Sad ce neko napisati @Consigliere yebi se, Brazilllllllllll, ali jednostavno, ne mogu presutiti ovo. OK, plasirali smo se, i samo je to bitno, ali kod ovakvih stavri kad podju naopako, selekotor je glavni krivac, yebiga...
Evo, nakon dugog pretrazivanja napokon sam nasao svoj post dan nakon sto smo se plasirali u Brazil.... Ono kad je euforija pa ljudi ne obrate paznju na cisti amaterizam naseg strucnog staba....
IGRACI su nas odveli na prvenstvo, nikako ovi amateri na klupi
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ovakvi postovi zasluzuju BAN.AhmetNY je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Selektore idemo dalje, nista nije izgubljeno. Devet kola je do kraja, potreban je drukciji pristup igracima i drukciji izbor igraca kao i taktika. Promasio si protiv Cipra i eksperimentisao bez potrebe, protiv Belgije i Velsa ocekujem 4 boda koja nas vracaju u zivot.![]()

Na 100 zadnjih postova samo

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.