Safet Sušić - Pape

Goalgetter
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 11 sep 2014, 17:48

*p!p!t@* je napisao/la:Počela je akcija odbrane neodbranjivog. Jedna jako bitna činjenica kojom se odbrana služi su činjenica tipa da nas je selektor odveo na veliko takmičenje, a s druge strane da su igrači krivi za poraz.
Vode se logikom, odveo nas je na SP, ali za neuspjeh na SP nije zasluzan. Kad ekipa gubi, igraci su krivi, a kad dobivamo, to je takticka bravura Safeta Susica. I tako ga i brane vec dugi niz godina. Izvlacenje i preseravanje.

Btw. i BHFanaticosi su mu okrenuli ledja.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 11 sep 2014, 17:51

[youtube][/youtube] evo na pressici je bgm bilo par skakljivih pitanja i naravno gospodin se napeo kao zabac Martin :eh: Nevjerovatna je stvar da lik izjavljuje kako ne zna razloge poraza i lose igre i to u nizu vec 3 tekme (ne racunajuci onu s Iranom, mada ni tu nismo blistali) a u sve tri okrivi igrace kako su podbacili :shifty: Kako li je polozio za uefinu pro licencu, mati moja mila
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 11 sep 2014, 17:53

Jedino sa ovim spiskom može ostati selektor:
Golmani:
Begović, Fejzić, Šehić
Odbrana:
Mujdža, Vranješ, Bičakčić, Spahić, Zukanović, Salihović, Šunjić
Vezni:
Bešić, Zahirović, Pjanić, Medunjanin, Lulić, Hajrović, Štilić, Prcić, Višća
Napad:
Džeko, Ibišević, Đurić, Mahmutović

Ako bude stavio Tinu Sušića, Vršajevića i Hadžića savez mu odma treba uručiti otkaz ili poništiti njegov spisak.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 sep 2014, 17:54

Goalgetter je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Počela je akcija odbrane neodbranjivog. Jedna jako bitna činjenica kojom se odbrana služi su činjenica tipa da nas je selektor odveo na veliko takmičenje, a s druge strane da su igrači krivi za poraz.
Vode se logikom, odveo nas je na SP, ali za neuspjeh na SP nije zasluzan. Kad ekipa gubi, igraci su krivi, a kad dobivamo, to je takticka bravura Safeta Susica. I tako ga i brane vec dugi niz godina. Izvlacenje i preseravanje.

Btw. i BHFanaticosi su mu okrenuli ledja.
Mi smo krivi za tu "logiku" jer mi to dopustamo da se prica.
Istina je da nas Pape(ak) NIJE odveo na SP - na SP su nas odveli izvanredni i sjajni igraci koje smo sretni sto imamo - pocevsi od Vede, Dzeke, Spahe, Pjane, Misketa, Mujdze, Zuke, Hajre, Lulica, Bega, Sea i svih ostalih - to su sve SJAJNI SJAJNI igraci, koji bi sa strucnjakom na klupi slomili i Nigeriju i Iran i onda vjerovatno mozda i iznenadili nekoga u drugom krugu.

Ali nazalost, umjesto strucnjaka su imali Papeta - i zato nismo prosli dalje na SP i zato necemo proci na EP - jer ovaj uhljup od trenera je dosao ovdje da ispece svoj zanat i nauci kako biti trener (jer on to nije i nece nikad postati jer nema talenta za taj posao) i plus da zaradi pare za svog brata profitera na racun repke.

To je istina - a nije istina da nas je Pape odveo na SP - na SP smo otisli USPRKOS Susicu A NE zahvaljujuci Susicu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 11 sep 2014, 17:56

Djaba se raspravljate sa Germania legijom, oni ili ne znaju osnove nogometne igre ko njihov duhovni vodja ili naplqcuju to svoje trollanje po forumu. Prekjucer i jucer se usutili a danas vec izgmizali iz rupa i brane suskavca i njegove genijalne taktike.

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 sep 2014, 17:58

Vandelanoite je napisao/la:Jedino sa ovim spiskom može ostati selektor:
Golmani:
Begović, Fejzić, Šehić
Odbrana:
Mujdža, Vranješ, Bičakčić, Spahić, Zukanović, Salihović, Šunjić
Vezni:
Bešić, Zahirović, Pjanić, Medunjanin, Lulić, Hajrović, Štilić, Prcić, Višća
Napad:
Džeko, Ibišević, Đurić, Mahmutović

Ako bude stavio Tinu Sušića, Vršajevića i Hadžića savez mu odma treba uručiti otkaz ili poništiti njegov spisak.

Druze,

PAZI!!! Kad imas posla sa lopovom - pazi da te ne prevari jer lopovi su majstori u tom poslu.
Susic ce UPRAVO postaviti taj ili slican spisak igraca sljedeci put samo da stisa situaciju, a onda kad se sve stisa on ce nas opet yebat svojih privatnim poslovima i prodavanjem Hajdukovih igraca preko bratove firme na racun repke.

Nemoj govorit "samo sa ovim igracima on moze ostat trener" - nego reci NE MOZE OSTAT TRENER - i tacka.

On je manipulator veliki i uradit ce sve da se izvuce da bi nas nastavio lomiti i krasti. Tome se JEDINO moze stati u kraj ostavkom - ovdje treba zahjevati ostavku of FSBiHa, a ako odbiju dati ostavku - treba bojkotovat i FSBiH, sve dok se lopov ne izbaci iz repke.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 11 sep 2014, 18:00

calcio je napisao/la:slika

Evo lijepo se vidi, svi su na svojim pozicijama, stoperi, bekovi, zadnji vezni... znaci nikako ne mozemo taktiku okriviti za ovaj gol.
:lol:

Hajde fino pogledaj taj gol nekoliko puta i objasni mi kako to da Vršajević stoji i čeka da igrač Kipra primi loptu, on istu prima loše i bježi mu skoro u gol aut, Vršajević i dalje gleda, ovaj stiže loptu i centrira, Vršajević naravno kasni jer je gledao, i mi primamo gol.

Nije kriva taktika ali je opet kriv Sušić jer je u igri držao Vršajevića dok Mujdža, za klasu bolji igrač, sjedi na klupi.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 11 sep 2014, 18:01

Ova utakmica protiv Kipra treba da bude ZADNJA kap, ali na zalost nece bit. Mi smo vec losi dugo vremena:

Zadnji pravi uspjeh sto smo imali je ona 3-1 pobjeda protiv Grcke. Mozda eto bezvezna utakmica protiv Irana na SP se moze smatrat kao uspjeh, samo zato jer smo bas mi sa njima imali problema u proslosti. Ali inace oni nisu nikakva ekipa. I ja, ona 1-0 pobjeda protiv Meksika. Ali sve u svemu u zadnjoj godini smo bili PUNO vise losi nego dobri: Ona prva utakmica protiv Slovacke smo UZAS bili. Drugu nekako jedva izvukli pobjedu radi Hajroviceve rakete i Dzeko se na kraju moro valjat da vrijeme prodje tako da bi pobjedili. Isto tako smo jedva izvukli 1-0 pobjedu u Litvaniji protiv ekipe od koje smo puno, PUNO bolji na papiru. Osim toga sve uzas: Ona utakmica protiv SAD: FUJ! Ona utakmica protiv Egipta prije SP-a: FUJ! Utakmica protiv Argentine bez Messija prije SP-a: FUJ! Neki smatraju onaj poraz protiv Argentine na SP-u kao uspjeh, ali Argentina nije dominirala protiv ikog na prvenstvu. Sve su sa jednim golom pobjedili. Mi smo ja mislim jedini koje su vodili sa dva gola dok Vedo nije smanjio njihovo vodstvo. O utakmici protiv Nigerije najbolje je da ne govorim. Uzas.

I onda ono prekjuce: Da ekipa koja je zadnji put nekog pobjedila vani 2007, i to San J**ENOG Marina, da ekipa koja je dobila 2 boda u citavoj njihovoj prosloj kvalifikaciji dobije 3 boda na nasem terenu, pa to je nevjerovatno. Ono je zaista najsramotniji rezultat u istoriji BiH fudbala. Ne govorim to iz bijesa, to je zaista istina - imal neki losiji rezultat?

Papan treba da ide, ne postoji drzava gdje nebi nogu dobio. Ali posto mi nismo normalna drzava nece se normalna odluka donjet.
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 11 sep 2014, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 11 sep 2014, 18:01

Sabinho je napisao/la:Svaki trener ima pravo na kiks. Ne branim formaciju, usrao je ali nije kraj moramo se boriti do kraja. :bih:
Na vrh glave, utakmice gdje je podbacio kao trener:
-Francuska 0-2
-Portugal 2-6
-SAD 3-4
-Slovacka 0-1
-Slovacka 2-1
-Litvanija 1-0
-Argentina 0-2
-Egipat 0-2
-Nigerija 0-1
-Liechenstetnstsetain 3-0
-Kipar 1-2

Dobro je poceo... Ali kad mu je Osim prestao pomagati, sve je na lose krenulo. :)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 11 sep 2014, 18:02

Temu zaključati,za mene on vise nije selektor nego panj koji sjedi na klupi a panj ne moze biti clan reprezentacije a samim tim ni tema na podforumu . Temu zakljucati!!!!!!1

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 11 sep 2014, 18:07

Sta ocekivat od covjeka koji misli da je sav trenrski posao poslat igrace na teren i posmatrat ih sa strane kako igraju i odmahivat glavom pa ako izgube, oni su ti koji su krivi a ne ja koji sam ih odabrao, a ako pobjede "to je moja zasluga...." To je dokazao konstantnim prebacivanjem krivice na igrace nakon svakog neuspjeha, to dovoljno pokazuje da mu je dzon obraz, a tek ono laganje da mu Iran nudi ugovor... Samo se kod nas nudi novi ugovor covjeku koji pokusava lazima i obmanama da ga iznudi dok bi u drugim normalnim zemljama za to bio razapet, svi mediji bi brujali o pokusaju obmanjivanja nogometnog saveza i javnosti ali ne i kod nas. Kod nas te za to nagrade jos boljim ugovorom.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 sep 2014, 18:10

Pape, uradi ono što je uradio i Paulo Bento. :wave:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 sep 2014, 18:10

BOJKOT treba odmah da pocne !
Kriminalci ne znaju drugi jezik ! Opet ce traziti misiju rupu, da se provuku i nastave sa pljackom i unistavanjem reprezentacije !
Nije ovo jedna utakmica, sto advokati kriminalaca pokusavaju da nas ubijede, ovo je dvije, i vise, godine nepotizma, korupcije i javasluka ! I sve je gore i bice gore, to je valjda jasno i najtvrdoglavijim (koji nisu placeni da brane razbojnike)!
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2014, 18:11

Treba poduzeti neku akciju... Da se oglase navijaci nekako: da necemo vise trpiti da zasluzni igraci ili ne dobijaju pozive (Sehic, Stilic, Zukanovic) ili ne igraju u prvom, a da se preko repke prodaju neki poluigraci! Ne plasiramo li se na prvenstvo u cvijetu nase najbolje generacije treba zapaliti yebeni Savez!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 11 sep 2014, 18:13

Consigliere je napisao/la:Treba poduzeti neku akciju... Da se oglase navijaci nekako: da necemo vise trpiti da zasluzni igraci ili ne dobijaju pozive (Sehic, Stilic, Zukanovic) ili ne igraju u prvom, a da se preko repke prodaju neki poluigraci! Ne plasiramo li se na prvenstvo u cvijetu nase najbolje generacije treba zapaliti yebeni Savez!
PANJU ODLAZI

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 11 sep 2014, 18:16

Sabinho je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
Consigliere je napisao/la: Sto rece @Monolog, rezultat je tu, ali neke greske naseg strucnog staba su stvarno amaterske, evo jednog primjera: zadnje tri minute, cijela nacija u najvecem stepenu napetosti, cak se i lagano povlacimo i litvanci nam prelaze centar nekoliko puta a zatim imaju i slobodnjak na 25 metara. Za to vrijeme Pape, koji jos ima 2 izmjene, ne radi ni jednu cime bi prakticno uzeo 2-3 minute i zavrsio utakmicu. Dobili su slobodnjak koji odbio nezgodno, i kao sto je zavrsio u Asmirovim rukama, mogao je zavrsiti u rasljama. Sad ce neko napisati @Consigliere yebi se, Brazilllllllllll, ali jednostavno, ne mogu presutiti ovo. OK, plasirali smo se, i samo je to bitno, ali kod ovakvih stavri kad podju naopako, selekotor je glavni krivac, yebiga...

Evo, nakon dugog pretrazivanja napokon sam nasao svoj post dan nakon sto smo se plasirali u Brazil.... Ono kad je euforija pa ljudi ne obrate paznju na cisti amaterizam naseg strucnog staba....
IGRACI su nas odveli na prvenstvo, nikako ovi amateri na klupi :salut:
Onda su i igraci izgubili protiv Kipra ako tako gledamo.
Ovaj poraz ne može nikako biti poraz igrača,jer dok su nam igrali najbolji igrači ova ista repka je na domaćem terenu pobjeđivala puno jače protivnike! U utakmici s Kiprom ni izbliza nije bio naš najbolji tim,a to zahvali tvom idolu iz Zavidovića koji bez ikakve potrebe forsira 2 igrača iz propalog Hajduka,pa to nema ni u p.m ! Kako te bolan nije stid,kako će biti odgovrni igrači kad lik ostavi igrače na klupi koji igraju za DEPORTIVO,WEREDER,HOFFENHEIM,FREIBURG... kontaš li ti da su to 4 igrača koja su godinama standardni dio repke! Za Prcića niko nije govorio da treba biti u prvih 11 odmah,nego da mu je mjesto na spisku,jer kad moze iz Hajduka zvat onda je nelogično da ne zove iz Francuske lige!
Da su igrali Salihović,Mujdža,Medunjanin,Hajrović od samog starta,ovaj Kipar ne bi imao šuta na gol!
Nego ovaj lik pokušava jedno te isto već 100x,prodat igrače Hajduka,al prodat će ih u ku.rcu !
Sabinho ti si jedan od najograničenijih ljudi na forumu,al fkt jesi!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 sep 2014, 18:18

Evo lijepo se vidi, svi su na svojim pozicijama, stoperi, bekovi, zadnji vezni... znaci nikako ne mozemo taktiku okriviti za ovaj gol.
kriv je selektor koji je stavio ovog polovnjaka iz hajduka ispred igraca koji igra u bundeski. pa samo pogledaj kako je avdija `sprijecio` ovaj centarsut :facepalm:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 sep 2014, 18:26

DukeOfWellington je napisao/la:

:lol:

Hajde fino pogledaj taj gol nekoliko puta i objasni mi kako to da Vršajević stoji i čeka da igrač Kipra primi loptu, on istu prima loše i bježi mu skoro u gol aut, Vršajević i dalje gleda, ovaj stiže loptu i centrira, Vršajević naravno kasni jer je gledao, i mi primamo gol.

Nije kriva taktika ali je opet kriv Sušić jer je u igri držao Vršajevića dok Mujdža, za klasu bolji igrač, sjedi na klupi.
Daj ba, pusti ih, nisu isamarani, nego su silovani sa strane covjeka kojem su slijepo vjerovali. A to se opcenito desi kada vodis zimski san tokom citave godine ili duze a sada moras nastaviti tamo dje si stao, pa imalo to smisla ili ne. Ja bi se polio kantom ledene vode nakon utakmice protiv Kipra da sam Safetova pristalica u nadi da proradi neka vijuga.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 11 sep 2014, 18:27

hogarstrasni je napisao/la:BOJKOT treba odmah da pocne !
Kako smijeniti Sušića kad ni BEgić koji ima krivičnu prijavu neće da ide zašto bi Sušić išao sa poboljšanim ugovorom još najgore od svega i ako ode treba mu sve isplatiti za naredne 2g ..

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 11 sep 2014, 18:34

Jos plus sve to, bojkot koje utakmice? Iduca je Wales kod njih i tu ce se sve znat manje vise a onda igramo protiv Belgijanaca kod kuce i ako ovu prvu ispusimo ovu drugu mozemo kurcu svirat. Nama treba pomjena sto prije, samo sto su i u savezu neznalice i foteljasi koji se jos nisu ni oglasili vezano za onu sramotu od prekainoc.

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 11 sep 2014, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.