FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
kad vas u tuzlu dodje 600 onda cete da skinete skalp
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Jel doolazite 24 marta opet u Tz al sad ce te u manjem broju doci ne kao prosli put,iz MUP-a TK vam rekli 150 vas navalilo 500 i zato je bilo njasre,al sad necete 1000% doci vise od 150 navijacakupus army je napisao/la:kad vas u tuzlu dodje 600 onda cete da skinete skalp
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- kupus army
- Kontakt:
pa kako nebi bilo njasre,kad je prva ekipa hordi dosla,odma se fukare prebacile do njih i poceli s provokacijama,ima i krivce hordi s bakljom,al mislim da su fukare isprovcirale incident
- kupus army
- Kontakt:
jos nesto horde dolazeeeeeeeeee
Ma joj svi su isti bili,nema nevinih u ovoj prici,sad ozbiljno kazem sad nece vas moci vise doci od 150,u to sam uvjeren jer se i navijaci Slobode vracaju od subote na tribinu,eh sad neznam dal ce gostujucim navijacima branit dolazak na Tusanj,vidjecemo sve dok ne dodje klub koji ima veliku grupu navijaca.kupus army je napisao/la:pa kako nebi bilo njasre,kad je prva ekipa hordi dosla,odma se fukare prebacile do njih i poceli s provokacijama,ima i krivce hordi s bakljom,al mislim da su fukare isprovcirale incident
Nek dodju samo da ne bude njasra kao prosli put .kupus army je napisao/la:jos nesto horde dolazeeeeeeeeee
- kupus army
- Kontakt:
uprava slobode mora rijesit smjestaj gostujucih navijaca,najpametnije bi bilo da postave neku montaznu tribinu
to sam i ja mislio kao i svi navijaci Slobode su htjeli da se napravi montazna tribina,al haj dokazi to upravi,prije bi magarac shvatio neg onikupus army je napisao/la:uprava slobode mora rijesit smjestaj gostujucih navijaca,najpametnije bi bilo da postave neku montaznu tribinu
-
vjeran1987
- Kontakt:
auuuu svaka cast vi ste pravi europejcikupus army je napisao/la:kad vas u tuzlu dodje 600 onda cete da skinete skalp
- kupus army
- Kontakt:
Druze moj ja sam ti primjer da Sarajevo ima navijaca u svim krajevima BiH,a mogu ti pouzdano reci jos da i citav Lukavac navija za Sarajevo,a isto tako i Janja odakle sam i ja.
@vjeran
Pa kako vas nece biti 8-9 hiljada kad ste godinama bili u sredini tabele,6 godina vam je najjaca utakmica sa evropskim Sarajevom, cak vam je 2 godine bio i opstanak upitan, tad vam je prica bila "ma **** nasu ligu, ko to jos prati" , sad kad ste dosli malo do vrha, raja se opet nafurala, poceli ici na utakmicu i ovi sto "ne prate nasu ligu"
Kiksate li protiv Zvijezde npr, i zijanite od Zrinjskog sto je i za ocekivati, vidjet cu vas slijedeci domaci mec protiv Slavije.
Dok je kod Sarajeva situacija malo drugacija, ona raja sto inace bude po zapadu i istoku se malo zasitila, mozda bolje reci razmazila, nakon evropskih utakmica nije im vise zanimljivo gledati jednu modricu, rudar i ostale ekipice koje se dodju valjati i drzati X sto je god vise moguce.
Pa kako vas nece biti 8-9 hiljada kad ste godinama bili u sredini tabele,6 godina vam je najjaca utakmica sa evropskim Sarajevom, cak vam je 2 godine bio i opstanak upitan, tad vam je prica bila "ma **** nasu ligu, ko to jos prati" , sad kad ste dosli malo do vrha, raja se opet nafurala, poceli ici na utakmicu i ovi sto "ne prate nasu ligu"
Dok je kod Sarajeva situacija malo drugacija, ona raja sto inace bude po zapadu i istoku se malo zasitila, mozda bolje reci razmazila, nakon evropskih utakmica nije im vise zanimljivo gledati jednu modricu, rudar i ostale ekipice koje se dodju valjati i drzati X sto je god vise moguce.
Postedi nas glupih komentara oko tnekiakvih nereda jer nas ne zanima tvoje misljenje o tome jer si svoje iskazao nakon prve tekme Slobode - Sarajeva i posljednje ove sezone jer se druga nece ni igratiharry_90 je napisao/la:Nek dodju samo da ne bude njasra kao prosli put .kupus army je napisao/la:jos nesto horde dolazeeeeeeeeee
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ugovor nije validan
- U Slobodi govore da u ispisnici nije pisalo ništa o suspenziji. Ako u tom dokumentu nije bilo ispunjeno sve ono što je trebalo biti ispunjeno, to onda znači da njegov ugovor sa Slobodom nije validan - kaže Šuman.
UEFA nikome ne prašta
I u Evropi ima primjera igrača koji su nastupili pod suspenzijom, a koje je UEFA lako riješila. U pretkolu Lige prvaka (2001/02.) finska Haka je za zelenim stolom dobila Makabi 3:0, a mladoj selekciji Švedske je u kvalifikacijama za EP 2004. godine poništena pobjeda nad San Marinom od 6:0, pa je bilo 0:3. Isto se desilo Crvenoj zvezdi u Kupu UEFA u sezoni 2000/01. protiv Selte.
Postoji još jedan zanimljiv primjer, vrlo sličan Gavarićevom. U sezoni 2000/01. Intertoto kupa Kipranin Liasos Louka (Liassos) zaradio je crveni karton u dresu Nee Salamisa, a 2004. godine je pod suspenzijom nastupio za grčki PAOK protiv Makabija. Nadležne u UEFA-i nije zanimalo je li Nea obavijestila PAOK o suspenziji, već je jednostavno kaznila Grke porazom od 0:3.
A iz Pravilnika Lige prvaka izdvajamo član 17. koji kaže: Posljedice za izvođenje igrača koji nema pravo nastupa snosi klub.
Dakle NSBIH ce morati promjeniti odluku prema pravilima ako ne zeli da se UEFA umjesa i da sama donosi odluku a ona treba glasiti 0-3 ! Znaci nove utakmice nema;)
- U Slobodi govore da u ispisnici nije pisalo ništa o suspenziji. Ako u tom dokumentu nije bilo ispunjeno sve ono što je trebalo biti ispunjeno, to onda znači da njegov ugovor sa Slobodom nije validan - kaže Šuman.
UEFA nikome ne prašta
I u Evropi ima primjera igrača koji su nastupili pod suspenzijom, a koje je UEFA lako riješila. U pretkolu Lige prvaka (2001/02.) finska Haka je za zelenim stolom dobila Makabi 3:0, a mladoj selekciji Švedske je u kvalifikacijama za EP 2004. godine poništena pobjeda nad San Marinom od 6:0, pa je bilo 0:3. Isto se desilo Crvenoj zvezdi u Kupu UEFA u sezoni 2000/01. protiv Selte.
Postoji još jedan zanimljiv primjer, vrlo sličan Gavarićevom. U sezoni 2000/01. Intertoto kupa Kipranin Liasos Louka (Liassos) zaradio je crveni karton u dresu Nee Salamisa, a 2004. godine je pod suspenzijom nastupio za grčki PAOK protiv Makabija. Nadležne u UEFA-i nije zanimalo je li Nea obavijestila PAOK o suspenziji, već je jednostavno kaznila Grke porazom od 0:3.
A iz Pravilnika Lige prvaka izdvajamo član 17. koji kaže: Posljedice za izvođenje igrača koji nema pravo nastupa snosi klub.
Dakle NSBIH ce morati promjeniti odluku prema pravilima ako ne zeli da se UEFA umjesa i da sama donosi odluku a ona treba glasiti 0-3 ! Znaci nove utakmice nema;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- jalehordas
- Kontakt:
ma treba zavrsiti ovu agoniju sto prijeDirk je napisao/la:Ugovor nije validan
UEFA nikome ne prašta
joj ako nam daju 3 boda iz tuzle a jos i pobjedimo u vrapcicima,pa onda cekamo olimpik mogli bi titulu osigurati
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
eto prođe i ova sedmica bana za koji smatram da ga nisam zaslužio jer nisam nikom psovao a nisam nikog ni vrijeđao samo sam konstatovao u temi:"utakmica Sloboda-Sarajevo",zato se želim za ovaj ban zahvaliti Mr Plummeru,carini i zrinjevcu i pitao bi administratora da li važe ista pravila za sve ako važe nek malo više obrate pažnju šta i drugi pišu,nbadam se da i poslije ovog texta neču biti banovan jer više ne znam ni šta da pišem i koliko slobodno mogu iznositi svije mišljenje koje se normalno i ne mora i ne može svidjeti svima kao što se i meni mnogi postovi ne sviđaju pa nikog nisam predlagao za banovanje ali dobro to je nadam se iza nas i još jednom hvala i pozdrav svim pitarima i hordašima

Sarajevo ljubavi moja!
-
Mr Plummer
- Kontakt:
Ovaj post ti je vec obrisan, a ako ti nije jasno zasto onda nemamo sta raspravljati.sekac je napisao/la:eto prođe i ova sedmica bana za koji smatram da ga nisam zaslužio jer nisam nikom psovao a nisam nikog ni vrijeđao samo sam konstatovao u temi:"utakmica Sloboda-Sarajevo",zato se želim za ovaj ban zahvaliti Mr Plummeru,carini i zrinjevcu i pitao bi administratora da li važe ista pravila za sve ako važe nek malo više obrate pažnju šta i drugi pišu,nbadam se da i poslije ovog texta neču biti banovan jer više ne znam ni šta da pišem i koliko slobodno mogu iznositi svije mišljenje koje se normalno i ne mora i ne može svidjeti svima kao što se i meni mnogi postovi ne sviđaju pa nikog nisam predlagao za banovanje ali dobro to je nadam se iza nas i još jednom hvala i pozdrav svim pitarima i hordašima![]()
Za sva pitanja imas pdf predvidjen za to ili PP
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
-
umene zeljo
- Kontakt:
ehh jarane ja ti iz pauzdanih izvora znam da citav lukavac ne navija za njanjajvo.....kupus army je napisao/la:Druze moj ja sam ti primjer da Sarajevo ima navijaca u svim krajevima BiH,a mogu ti pouzdano reci jos da i citav Lukavac navija za Sarajevo,a isto tako i Janja odakle sam i ja.
samo se nadaj da cemo kiksati...hocemo kao i u listiciNormala je napisao/la:@vjeran
Pa kako vas nece biti 8-9 hiljada kad ste godinama bili u sredini tabele,6 godina vam je najjaca utakmica sa evropskim Sarajevom, cak vam je 2 godine bio i opstanak upitan, tad vam je prica bila "ma **** nasu ligu, ko to jos prati" , sad kad ste dosli malo do vrha, raja se opet nafurala, poceli ici na utakmicu i ovi sto "ne prate nasu ligu"Kiksate li protiv Zvijezde npr, i zijanite od Zrinjskog sto je i za ocekivati, vidjet cu vas slijedeci domaci mec protiv Slavije.
1921-2011
Hajde strumfici furajte sa ove teme ako nemate sta kvalitetno napisati nemojte ni te gluposti !
evo kitaru idem ali spavati...cujemo se kad ustanem...adioDirk je napisao/la:Hajde strumfici furajte sa ove teme ako nemate sta kvalitetno napisati nemojte ni te gluposti !
1921-2011
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 27 gostiju.