Safet Sušić - Pape

sanlituncay
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la sanlituncay » 11 sep 2014, 20:51

Pa lik u Čeliku dok je igrao niđe veze s odbranom,igrao je nešto kao krilni napadač... A vidite i rezultate HajdukA,to dovoljno govori,Dinamo ima daje između 3 i 5 komada po utakmici! I on meni dovede 2 tipa iz te postave u prvih 11 reprezentacije!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2014, 20:54

ovdje se 50 stranica pise avdija ,tino , taktika i tako dalje ,ljudi nije problem u taktici problem je sto safet nema moc da motivise igrace odnodno poremetila se atmosfera ,nesto ne stima to je vidljivo po svemu .mislim da nije kljucni problem da li igra avdija ili mujidja ili vranjes odnosno u sredini da li ce biti medunjanin ,prcic,hajrovic ili neko treci .bar na ovoj utakmici s kiprom mislim da to nije bilo kljucno .problem je u glavama onosno nema vise one atmosfere i onog zanosa prema reprezentaciji a za to je veliki krivac safet .

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2014, 20:55

soko je napisao/la: Mislim da bi protiv Walesa i Belgije cak trebali igrati sa Vranjesem na beku a Mujdzom na krilu. Trebace cuvati Balea i Hazarda. Hajrovic je skroz slab defanzivno a Mujdza je dobar u dva pravca, samo sto se nece morati trositi ako je Vranjes iza njega.
Susic je mogao staviti Mujzdu i Izeta, Vranjesa i Izeta ili Mujdzu i Vranjesa protiv Kipra ali ipak se je odlucio za Avdiju!
Tesko pitanje prijatelju koju dvojicu od trojice Mujdza, Ogi , Hajrovic staviti po toj strani ( zbog Bale-a ) jako tesko ne mogu tako brzo odgovoriti. Mada nemoj zaboraviti na Avdiju mozda i on zaigra protiv Walesa.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 11 sep 2014, 20:55

bordobijeli je napisao/la:ovdje se 50 stranica pise avdija ,tino , taktika i tako dalje ,ljudi nije problem u taktici problem je sto safet nema moc da motivise igrace odnodno poremetila se atmosfera ,nesto ne stima to je vidljivo po svemu .mislim da nije kljucni problem da li igra avdija ili mujidja ili vranjes odnosno u sredini da li ce biti medunjanin ,prcic,hajrovic ili neko treci .bar na ovoj utakmici s kiprom mislim da to nije bilo kljucno .problem je u glavama onosno nema vise one atmosfere i onog zanosa prema reprezentaciji a za to je veliki krivac safet .
:stop: :nene: :nene: :nene:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2014, 20:56

DukeOfWellington je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:a ovdje sve novinari i sportski analiticari majstor do majstora
Šta je? Nemaš nešto pametnije za reći u korist svog idola?
cuj mog idola :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: safet je meni ok al mislim da je treba otici poslije SP radi mnogo stvari i treba doci neko novi nije ni sad kasno da ode .ne znam po cemu si zakljucio da mi je idol :rol: :rol:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 sep 2014, 20:57

Moze se on i te kako potjerati. Niko nije prezivio bijes tribina pa nece ni on. Kad mu pocmu spominjat obitelj u Zenici nece se vise ni vratit iz Pariza u Bosnu. Svi su vidjeli kako prima kritiku u onom interviewu prije mjesec dana. A moglo bi se i vratiti Spahu za trenera igraca. Susic bi ostao na klupi kao pomocnik i da donese vodu igracima za osvjezenje pa bi vidjeli koliko bi izdrzao. Salim se ali ako je potrebno nista nije previse. Znao sam da ce Logicni izostavit nekog vitalnog igraca a izgleda da ima u zadnje vrijeme pik na bekove. Kola,Zuka,Mujdza,Sali svi su kod njega grijali klupu ili imali problema sa papirima. Nema ovom intelektualcu pomoci osim da ga u kakvu ustanovu zatvorimo. Mozda bi ga oni napucali lijekovima pa bi se prosvijetlio. Tek tada bi bilo zanimljivo gledati onu glavu kako donosi inteligentne odluke. Opet sala naravno ona glava i inteligencija ne idu u istu pricu. Valjda mu je Vrsko zato i drag jer su kao sijamski blizanci. Odlazi Logicni spasi nas muke molim te ko brata rodjenog i sve ti je oprosteno. Lakse ce nam biti i trpiti izdanke koje su iz ovog panja nikli i po ovom forumu.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 11 sep 2014, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 11 sep 2014, 20:58

Pa kao što vidimo svi unisono podvlače njega kao glavnog krivca, a ti nas sve fino ironično proglasi stručnjacima.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2014, 20:58

bordobijeli je napisao/la:ovdje se 50 stranica pise avdija ,tino , taktika i tako dalje ,ljudi nije problem u taktici problem je sto safet nema moc da motivise igrace odnodno poremetila se atmosfera .
Izvini ali ne razumjes se u fudbal ni malo. Jer pored motivacije je itekako vazna taktika kao i naravno izbor igraca. Postoje bolji i postoje losiji igraci maksimalno pojednostavljeno. To nije sve isto. Jedino sto je istina da protiv jednog Kipra bi trebali pobjediti i sa losijim igracima ako bi bila taktika prava kao i motivacija a cak ni to nije bilo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 sep 2014, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 sep 2014, 20:59

Ajax je napisao/la:Mada nemoj zaboraviti na Avdiju mozda i on zaigra protiv Walesa.
Taman. Vidim li ga u sastavu prije tekme neću istu ni gledat', nema potrebe živcirat' se. Samo ću na kraju na teletext-u provjerit koliko smo se puta Bale-u naguzili.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 sep 2014, 21:02

http://sportsport.ba/ino_fudbal/pape-pr ... ije/140143" onclick="window.open(this.href);return false;

Pape Prezivio Domacu Blamazu - Bento Nije!

U Fudbalskom Savezu gdje nema obraza niti profesionalizma svaka se blamaza moze podnijeti bez ostavke. Tako to rade poluprofesionalci. Profesionalci bi dali mamlazu otkaz u roku od 24 sata nakon blamaze.

To dovoljno govori o ljudima u FSBiHu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 11 sep 2014, 21:02

Ajax je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ovdje se 50 stranica pise avdija ,tino , taktika i tako dalje ,ljudi nije problem u taktici problem je sto safet nema moc da motivise igrace odnodno poremetila se atmosfera .
Izvini ali ne razumjes se u fudbal ni malo. Jer pored motivacije je itekako vazna taktika kao i naravno izbor igraca. Postoje bolji i postoje losiji igraci maksimalno pojednostavljeno. To nije sve isto. Jedino sto je istina da protiv jednog Kipra bi trebali pobjediti i sa losijim igracima ako bi bila taktika prava kao i motivacija a cak ni to nije bilo.
Ajax,pa to ti je jedan od članova zaslijepljenih Sušićem,tako da ne trudi se da mu objašnjavaš... Sabinho,bordobijeli,Virtual,harishp,calcio i još neki pojedinici,sve isti mentalni sklop! SAFET IM JE IDOL I NE MOŽE BITI KRIV!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2014, 21:05

DukeOfWellington je napisao/la:Pa kao što vidimo svi unisono podvlače njega kao glavnog krivca, a ti nas sve fino ironično proglasi stručnjacima.
nisam na to mislio nego ,vidim dosta ovdje kritikuju novinare kako loše postavljaju pitanja i loše tekstove pisu pa mi se cine mnogi da zele biti novinari :) a mnogi i taktike postavljaju pa mislim da ima i selektora :rol:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 sep 2014, 21:08

bordobijeli je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Pa kao što vidimo svi unisono podvlače njega kao glavnog krivca, a ti nas sve fino ironično proglasi stručnjacima.
nisam na to mislio nego ,vidim dosta ovdje kritikuju novinare kako loše postavljaju pitanja i loše tekstove pisu pa mi se cine mnogi da zele biti novinari :) a mnogi i taktike postavljaju pa mislim da ima i selektora :rol:
Prijatelju, ja nisam novinar ali sam dovoljno obrazovan da znam da bi jedan novinar MORAO da postavlja LOGICNA i RAZUMNA pitanja, a ne da ignorise ono najvaznije pitanje samo da nebi izasao iz hatura ljudima u FSBiHu ili selektoru. Posao novinara jeste da pita SVE, a ne ono sto upitani zeli da bude upitan.

A upravo to se desilo poslije sramote s Kiprom - pravo pitanje je trebalo biti "Selektore, da li planirate dati ostavku nakon ove blamaze?" Cinjenica da to pitanje nije niko pitao jeste dovoljan dokaz da nasi novinari su isto ko i nasa drzava - drugorazredna.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2014, 21:08

@ bordobijeli koliko je tebi godina ??

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 11 sep 2014, 21:11

uz nove igrace Stilica i Zukanovica i klupe za Prcica,Susica, Vrsajevica dobijamo Vels sa 1-2 a protiv Belgije 0-0 :bih:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2014, 21:12

sanlituncay je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Ajax,pa to ti je jedan od članova zaslijepljenih Sušićem,tako da ne trudi se da mu objašnjavaš... Sabinho,bordobijeli,Virtual,harishp,calcio i još neki pojedinici,sve isti mentalni sklop! SAFET IM JE IDOL I NE MOŽE BITI KRIV!
ja nisam nikad branio bukvalno stav safeta i uvijek sam za normalnu raspravu .sad radi loše igre atmosfer ,igre i rezultata safet treba da ode jel je on selektor i najodgovorni je ,to je jasno .ja sam moze se reci branio njegove stavove kad ga ljudi prozivaja radi šuškavca ,radi kao zapostavljanja prcica ,ili da je sakrio papir da zukanovic ne dobije vizu i slicne gluposti .

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2014, 21:17

Ajax je napisao/la:@ bordobijeli koliko je tebi godina ??
bio sam na onoj prvoj protiv italije na kosevu a i onoj protiv grcke kad je kiša padala iz neba i zemlje kad smo rasturili grke a oni jedan sut i zabise dedicu u prvu stativu ,znaci imam dovoljno :rol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2014, 21:18

@ bordobijeli
Osim tih par stvari koje su OK ti prozivas ljude da moraju biti selektori da bi poznavali taktiku. Da moraju biti novinari da bi znali kakva pitanja treba postaviti i slicne stvari. Govoris da taktika nije vazna. Ne razumjes da postoje razlike u kvalitetu pojedinih igraca. Mislim da pratis amaterski fudbal mozda malo manje detaljno nego ove sadasnje generacije ( a kamoli od par forumasa ovdje koji prate ono bas detaljno ) zato sam te pitao za godine. Jer jednostavno izvrces stvari i kad treba i kad netreba. A za tri, cetiri godine ode zlatna generacija pa onda mozes izvrtat koliko hoces.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 sep 2014, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 sep 2014, 21:18

bordobijeli je napisao/la:
Ajax je napisao/la:@ bordobijeli koliko je tebi godina ??
bio sam na onoj prvoj protiv italije na kosevu a i onoj protiv grcke kad je kiša padala iz neba i zemlje kad smo rasturili grke a oni jedan sut i zabise dedicu u prvu stativu ,znaci imam dovoljno :rol:
Bordobijeli - koliko je tebi GODINA?
Zar ne smijes odgovorit otvoreno barem na to pitanje?

Batko
Kontakt:

Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 11 sep 2014, 21:22

Kakvi navijači, pola ih na 3 tekme bilo.. U Tuzli se uveliko skandiralo Papetu, daleko je to od toga da ga narod tjera!! Bolje nismo ni zaslužili kad smo debilski narod i svako može da nas handri!!!
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 11 sep 2014, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.