Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 12 sep 2014, 00:50

Cartman je napisao/la:Begovic je mjesecima sjedio na klupi zbog Safetovog jarana Hasagica
Zna se čiji je jaran Hasagić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 12 sep 2014, 00:50

Virtu4l je napisao/la: Zna se čiji je jaran Hasagić.
Ibricicev.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 12 sep 2014, 00:50

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sta, je li ovo i virtual sad protiv Susica?
Ne, ali sigurno nema moju podršku kao ranije, malo je pretjerao.
Samo malo :kafa:

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 12 sep 2014, 00:50

Sjetih se s koliko prijatelja,komšija i općenito navijača BiH sam se žestoko posvađao kada je Ćiro na sramotan način otjeran iz naše reprezentacije.Sjetih se i koliko sam bio protiv imenovanja ovog idiota na kormilo Zmajeva.Samo glup čovjek je mogao podržati ovog konja 2010.,i svih godina nakon.Tragikomično je da se raja digla tek od utakmice s Egiptom,a velika većine te iste raja je **** mater onoj šaki jada koja je svo vrijeme jasno znala kakav debil je na našoj klupi.NEPISMEN ČOVJEK NIJE MOGAO NIKAD BITI POSTAVLJEN ZA SELEKTORA NIKAKVE REPREZENTACIJE,A POGOTOVO NE REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 sep 2014, 00:51

hogarstrasni je napisao/la:
Janez je napisao/la:Mene samo zanima kako na sve ovo od SP do danas Ivica šuti i ne reaguje, nemoguće da ga on podržava i trpi jednostavno mi u glavu ne ide nikako. :wtf: :think: :problem:
Ivica je usro motku sa podrzavanjem Susica i njegovom prepotentnom, mahalaskom pricom. Samo neka je kontra raji !
Koliko je pomogao, toliko nas je i ukopao
javit ce se za par dana kako danasnji fudbal je trka i mora se trcati :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 sep 2014, 00:53

Spahica za selektora. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 sep 2014, 00:54

Stvarno sam znao da je tutkun zesci,ali ovoliki da je stvarno nisam mogao pretpostaviti,ko nas vodi u pm :oops:

Gdje su sad oni sto su me pljuvali i par nas kada smo bili protiv ovog idiota,vecina njih okrenula plocu..

GOVEDO ODLAZI !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 12 sep 2014, 00:54

zgembo89 je napisao/la:
Janez je napisao/la:Mene samo zanima kako na sve ovo od SP do danas Ivica šuti i ne reaguje, nemoguće da ga on podržava i trpi jednostavno mi u glavu ne ide nikako. :wtf: :think: :problem:
Ivica je usro motku sa podrzavanjem Susica i njegovom prepotentnom, mahalaskom pricom. Samo neka je kontra raji !
Koliko je pomogao, toliko nas je i ukopao
javit ce se za par dana kako danasnji fudbal je trka i mora se trcati :D
:lol: Jest, jest..i rece kako mi ne valjamo, kako visoko letimo, kako su igraci neozbiljni...i svi ce pljeskati kako je Ivica genijalan !
a on cetiri godine podrzava najveceg idiota, svog jarana Susica ! :roll:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 12 sep 2014, 00:56

Ivica je dao intervju u Avazu, prije Susicevog reizbora, u kojem je jasno porucio da treba Bajevica na klupu reprezentacije.

Sad je bolestan, nedavno je zavrsio opet u bolnici. Vjerovatno ne zeli da se bavi ovim idiotom, jer ga je donedavno hvalio, a sad bi ga morao popljuvati jer cak ni Ivica nema vise sta izmisliti da ga opravda.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 12 sep 2014, 00:57

To sto ga Ivica i Vaha podrzavaju je iz respekta bar sa Vahine strane sa Osimove mozda je i starost, mislim i da je Fergie postao malo lud kad je stario sa igracem kao sto je Pogba na primjer.

Lulic svaka cast, nedaj se. iz Jablance se nedaju, neda se Vaha, neda se Lula, neda se Mirza i nije se ni Brazzo.

Neka ga izbaci, kad polako kad rezultati pocnu biti jos gori i kad niko nije zadovoljan ostat ce mu samo tino i anel hadzic.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 12 sep 2014, 00:57

ugovor se moze raskinut i uz dogovor. Eno Bento ili kako je vec ime selektoru portugala, dobio je otkaz odma nakon prve tekme u kvalama i poraza od albanije, ali opet su rekli da su sporazumno se razisli dakle i on je prihvatio vjerovatno da ne trosi savez i isplacuje ga jer zna da ako bude na silu ostajao ili trazio da mu se sve isplati, navijaci ce biti na njega ljuti a covjek ipak ima obraz.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 sep 2014, 00:58

Pustite Ivicu, covjek je star i bolestan. Ima boljeg posla od nogometa. Covjeku treba mira, a ne da se sekira zbog ovok kretena.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 sep 2014, 00:58

pretjeruje te sa tim komentarima ubleha ,tele ,konj ,kriminalac i ne znam ti sta vise ne .pape je proglasen za najboljeg igraca BIH svih vremena ,prvi koji nas je odveo na SP veliko ime naseg fudbala ko god sta mislio to je tako .al da je vrijeme da ode sa mjesta selektora to mislim da jest ,cak mislim da je trebao otici poslije SP . i da je savez tu pogrijesio .radi reprezentacije i sve ukupne atmosfere mislim da bi trebao otici .

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 12 sep 2014, 00:59

DeeWa je napisao/la:ugovor se moze raskinut i uz dogovor. Eno Bento ili kako je vec ime selektoru portugala, dobio je otkaz odma nakon prve tekme u kvalama i poraza od albanije, ali opet su rekli da su sporazumno se razisli dakle i on je prihvatio vjerovatno da ne trosi savez i isplacuje ga jer zna da ako bude na silu ostajao ili trazio da mu se sve isplati, navijaci ce biti na njega ljuti a covjek ipak ima obraz.
Susic nema obraz, on je kriminalac i ne interesuje ga reprezentacija i nikad ne bi pristao na sporazumni raskid

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 sep 2014, 01:01

hogarstrasni je napisao/la: :lol: Jest, jest..i rece kako mi ne valjamo, kako visoko letimo, kako su igraci neozbiljni...i svi ce pljeskati kako je Ivica genijalan !
a on cetiri godine podrzava najveceg idiota, svog jarana Susica ! :roll:
:puke: :puke:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 12 sep 2014, 01:01

Koliko je pomogao, toliko nas je i ukopao, sada se usutio ko picka !
Osima je mafija prevela zednog preko vode.
On se potpuno distancirao od njih poslije objave spiska za svjetsko.Tada je rekao da mu ne pada na pamet da ide u Brazil,u smislu da bude dezurna luda koji ce morati pravdati Susica zbog eventualnog neuspjeha.
Cak nije podrzao ponovo izabiranje Susica za selektora vec je rekao ako Bajevic zeli biti selektor treba to jasno reci,to jest treba istaci kandidaturu.Osim je tu bio neutralan.

Sad mu je sve jasno ali jasno je i nama da je napravio dvije ogromne greske:
1.Podrzao izbor Begica za predsjednika saveza
2.Ostavio Susica na klupi prvo poslije Portugala a zatim i poslije Egipta.

Sad bi bilo fer od njega da te greske ispravi ali sumnjam da hoce.U svakom slucaju ima mrlju na svom imenu,bio je naivan.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 sep 2014, 01:03

Druze ovu reprezentaciju bio odveo Malkocevic,Jagodic,Musa itd..aa ne ovaj pokusaj od trenera..

Htjeli neki priznat ili ne,ovu repku je Ciro sastavio,ovaj tutkun je dosao na pripremljeno.. i boli me taki sto nas je odveo na SP,covjek je panglu nevidjen ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 sep 2014, 01:06

Cartman je napisao/la:Pustite Ivicu, covjek je star i bolestan. Ima boljeg posla od nogometa. Covjeku treba mira, a ne da se sekira zbog ovok kretena.
:thumbup: apsolutno se slažem sa tobom.

samo da dodam ovaj Panj najbolji igrač BiH, a ponaša se kao naši političari poslije poplava. Ivica je za njega gospodin, a ovaj nije više vrijedan pomena. Yebo ga grob uništit će nam ne samo repku nego i fudbal skroz. :oops:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 sep 2014, 01:07

bordobijeli je napisao/la:pretjeruje te sa tim komentarima ubleha ,tele ,konj ,kriminalac i ne znam ti sta vise ne .pape je proglasen za najboljeg igraca BIH svih vremena ,prvi koji nas je odveo na SP veliko ime naseg fudbala ko god sta mislio to je tako .al da je vrijeme da ode sa mjesta selektora to mislim da jest ,cak mislim da je trebao otici poslije SP . i da je savez tu pogrijesio .radi reprezentacije i sve ukupne atmosfere mislim da bi trebao otici .

Da ima obraza imalo ne bi ga niko vrijeđao, ali čovjek je postao stvarno bezobrazan...Veliki igrač, niko to ne spori, al to ne znači i da je stručnjak.
Nemojte se nadat da će se ponjet kao Bento, pa mora uzet para od plata il u najgorem slučaju za njeg - od odštete...Valja DVD kupit, čuo je da su CD-ovi u modi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 12 sep 2014, 01:07

Pošten, odgovoran čovjek, čovjek sa integritetom, ne može biti na klupi Bosne i Hercegovine. Dobro je Vaha rekao kad ga je pitala ona žena u studiju - možeš ti razumnom čovjeku reći nešto, objasniti nešto. Kada je Meho Kodro januara 2008. pristao da vodi repku, imao je dva uslova: da ostane živjeti u San Sebastianu (bio je pomoćnik u Sociedadu) i da mu se garantuje puna nezavisnost, tj. da ima slobodu u radu. Ovo drugo je ubrzo skontao da može zaboraviti, pošto je mimo njega sklopljen ugovor sa Iranom da se igra prijateljska. Savez je tada objelodanio da će za igranje tekme dobiti 120.000 američkih dolara, a Iranci su priznali da je cifra ustvari 300.000. Ostatak bi, znači, otišao u džepove nekolicine guzonja. Kodro se bunio, štaviše mislim da je bio bijesan, jer je obećanje pogaženo, i nije imao odriješene ruke. Onda su ga i otpustili. Mada, otišao bi on sam, jer čovjeku obraz nije guzica.

Sušiću obraz jeste guzica. Isto važi i za one ljude koji ga drže na funkciji sve ovo vrijeme i koji su mu ponudili i novi ugovor. On odgovara njima, oni njemu odgovaraju. Nema tu interesa za opšte dobro, tu postoji samo lični interes. Šakica ljudi. Ko šiša milione ostalih. A niko ništa ne može. Čovjek mu na presici postavlja legitimno pitanje - je li taj i taj igrač prirodno igra tu i tu poziciju - a on "a šta da ti kažem?". I onda samo nastavi sa svojim ludilom. To je kao u knjizi 1984, kada se Winston pita šta da radi s luđakom koji sasluša sve njegove argumente a onda prosto nastavi po svom. Samo što je taj luđak bio veoma inteligentan, a ovaj nije. I nema savjesti.. pa ja bih do sada u zemlju propao od srama.

Igrači mogu uticati na promjene. Evo par njih nagovještava neke stvari i neke kaže otvoreno. Pa nek ide Safet i kuca na vrata po Sarajevu kao što je to radio Pirić kada su igrači bojkotovali repku 2008. Iskreno, nije mi nikakav gušt gledati ove kvalifikacije, a čak i da se provuku, neće mi biti gušt gledati EP s njim na kormilu.
Zadnja izmjena: Makanaky, dana/u 12 sep 2014, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.