Da li Susic treba da ide?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Da li Susic treba da ide?
Slicne brojke a tako razlicite 208 - 28 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Eh da je samo tih 28.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa vidis da neki jos uvijek sumnjaju.staragarda je napisao/la:prejako pitanje...nesto poput pitanja da li je bolje imat para ili ne....mislim...ono,cek da razmislim
![]()
![]()
28 ljudi misli da ne treba ici...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Realnost je da većina zatucanih bosanaca smatra da Safet treba ostat, mada, zdmrao je kvalitetno i njih ovim zločinom protiv Kipra.
Ćiro nije smio biti najuren.Zatekao je reprezentaciju na ledini,bez igrača i navijača,a ostavio je Belgiju i Tursku iza nas u grupi.Nadigrao Portugal u Lisabonu i u tvrdoj,muškoj igri ispao u baražu.Posložio repku,udario temelje za ono što nas je odvelo na Mundijal,vratio atmosferu i nadu u bolje sutra.Nikad zaboravit neću sramno pljuvanje po Ćiri.I tad sam govorio da će Sušić uništit sjajnu generaciju.Sušić napolje,napolje i napolje.Rješenje može biti,ili trener stranac ili Amar Osim.Vaha ne želi,dakle samo strani selektor ili Osim.
Sad sam pogledao video, kakav konj.
Dan kada on napusti treba ga napravti u praznik da se slavi svake godine.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
i onu trenerku zapaliti, jer nam je navukao sihire sa njom.Adnan89 je napisao/la:Sad sam pogledao video, kakav konj.
I ,jel otisao? 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nije otišao, kaže zakasnio na avion, pa će otići drugom prilikom. 

Ima manju podrsku od Caucescua '89.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Taman do Qatara 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
DaBogda i njega povijest osvetila.Cartman je napisao/la:Ima manju podrsku od Caucescua '89.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Uh, sva sreca pa nije h=istorija.Pirke je napisao/la:DaBogda i njega povijest osvetila.Cartman je napisao/la:Ima manju podrsku od Caucescua '89.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sva sreca.harishp je napisao/la:Uh, sva sreca pa nije h=istorija.Pirke je napisao/la:DaBogda i njega povijest osvetila.Cartman je napisao/la:Ima manju podrsku od Caucescua '89.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ma vjecno nek je u zelji, vozi ga tamo sebi, u bilo koji kolosjek samo sto dalje od repke..normalaba je napisao/la:AMAR OSIM BRKO AUTORITET! Samo sanjaj da ce "lutvo", "morz", "amaw" ikad otici iz Zelje. Najveci sin Zeljeznicara.FliX je napisao/la:Ja sam glaso za ODLAZAK Susica.. al kad sam vidio da neko spominje brkatog kljusinu, odnosno morza, lika koji svako malo zastajkuje da bi rigo u toku intervjua, onda jednostavno pozelim da nas Susic vjedno vodi..
Morz, Sikter, Sikter..momirpeh je napisao/la:Rješenje može biti,ili trener stranac ili Amar Osim.Vaha ne želi,dakle samo strani selektor ili Osim.

-
- Kontakt:
Na svijetu sigurno ima 1000 trenera sa rezultatima, uspjesima i titulama iza sebe koji su spremniji nego Susic. Ne mora se sve vrtiti oko Vahe, Duska ili Mese ili Amara ili Barbareza.
Pa trener Nigerije je profesor za ovu budalu - to je i dokazao - sa slabijom ekipom nas razvalio, samo boljom taktikom, nista vise. Trener Kipra takodjer. Trener Egipta isto tako. A da ne govorim za ostala veca imena.
Ima sigurno nekoliko stotina trenera koji bi bili korak naprijed nego li sad, i dosli bi do EPa. Samo da je mozga i muda u FSBiHu....
Pa trener Nigerije je profesor za ovu budalu - to je i dokazao - sa slabijom ekipom nas razvalio, samo boljom taktikom, nista vise. Trener Kipra takodjer. Trener Egipta isto tako. A da ne govorim za ostala veca imena.
Ima sigurno nekoliko stotina trenera koji bi bili korak naprijed nego li sad, i dosli bi do EPa. Samo da je mozga i muda u FSBiHu....
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Evo maloprije stize dopis iz saveza. Kazu da su citali forum i da su se oni i Safet nasikirali pravo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- ibrakadabra
- Kontakt:
Pape odlazi i preuzima divove.r3m1 je napisao/la:Evo maloprije stize dopis iz saveza. Kazu da su citali forum i da su se oni i Safet nasikirali pravo.
Od srca vam kao navijač Želje, želim vašu legendu Papeta na čelu stručnog štaba FK Sarajevo.r3m1 je napisao/la:Evo maloprije stize dopis iz saveza. Kazu da su citali forum i da su se oni i Safet nasikirali pravo.
-
- Kontakt:
voltron30 je napisao/la:Od srca vam kao navijač Želje, želim vašu legendu Papeta na čelu stručnog štaba FK Sarajevo.r3m1 je napisao/la:Evo maloprije stize dopis iz saveza. Kazu da su citali forum i da su se oni i Safet nasikirali pravo.

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Suti jezik pregrizovoltron30 je napisao/la:Od srca vam kao navijač Želje, želim vašu legendu Papeta na čelu stručnog štaba FK Sarajevo.r3m1 je napisao/la:Evo maloprije stize dopis iz saveza. Kazu da su citali forum i da su se oni i Safet nasikirali pravo.

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸