Safet Sušić - Pape
- donniedarko
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kakve su ovo djecije prijetnje Lulicu
Mogao bi ostati bez poziva
Imali smo momenat da zaustavimo papka, ali eto nismo mogli naci boljeg 
- Consigliere
- Kontakt:
- Da li ste gledali potencijalnog reprezentativca Kolasinca protiv Galatasaraya?
- Ne, gledao sam Barca- Milan
BOG!
Dajte jos koju stariju izjavu, da se malo nasmijem pred san
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jedna od prvih izjava ovog debila na klupi repke a koju necu zaboravit do sam ziv je bila u fazonu da mu vodzenje repke otvara vrata da trenira neki veliki evropski klub....suma sumarum....ovoj ljudskoj slini je repka u stvari odskocna daska....ljudi su ginuli da bi ova repka igrala i postojala...svugdje u bijelom svijetu NAJVECA CAST je trenirati nacionalni tim svoje drzave osim ovom popapucenom cobanu kojem su se karte poslozile da vidi i svijetla pariza pa sad izigrava nekog velikog stratega i svetskog covjeka.. .ako mi ne bude mrsko potrazit cu taj intervju...ja se zaledio,jbt....pa kasnije sam sebi ga opravdavam...zezo se covjek,nije se dobro izrazio,ovo ono 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije potpuna ova izjava, izostavljen je glavni dio, koji daje poseban šmek.Consigliere je napisao/la:- Da li ste gledali potencijalnog reprezentativca Kolasinca protiv Galatasaraya?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BOG!![]()
"Ne, gledao sam Barcelona - Milan, ali čuo sam da je bio dobar"
Mislim da je tako nekako bilo
Makanaky je napisao/la:Pošten, odgovoran čovjek, čovjek sa integritetom, ne može biti na klupi Bosne i Hercegovine. Dobro je Vaha rekao kad ga je pitala ona žena u studiju - možeš ti razumnom čovjeku reći nešto, objasniti nešto. Kada je Meho Kodro januara 2008. pristao da vodi repku, imao je dva uslova: da ostane živjeti u San Sebastianu (bio je pomoćnik u Sociedadu) i da mu se garantuje puna nezavisnost, tj. da ima slobodu u radu. Ovo drugo je ubrzo skontao da može zaboraviti, pošto je mimo njega sklopljen ugovor sa Iranom da se igra prijateljska. Savez je tada objelodanio da će za igranje tekme dobiti 120.000 američkih dolara, a Iranci su priznali da je cifra ustvari 300.000. Ostatak bi, znači, otišao u džepove nekolicine guzonja. Kodro se bunio, štaviše mislim da je bio bijesan, jer je obećanje pogaženo, i nije imao odriješene ruke. Onda su ga i otpustili. Mada, otišao bi on sam, jer čovjeku obraz nije guzica.
Sušiću obraz jeste guzica. Isto važi i za one ljude koji ga drže na funkciji sve ovo vrijeme i koji su mu ponudili i novi ugovor. On odgovara njima, oni njemu odgovaraju. Nema tu interesa za opšte dobro, tu postoji samo lični interes. Šakica ljudi. Ko šiša milione ostalih. A niko ništa ne može. Čovjek mu na presici postavlja legitimno pitanje - je li taj i taj igrač prirodno igra tu i tu poziciju - a on "a šta da ti kažem?". I onda samo nastavi sa svojim ludilom. To je kao u knjizi 1984, kada se Winston pita šta da radi s luđakom koji sasluša sve njegove argumente a onda prosto nastavi po svom. Samo što je taj luđak bio veoma inteligentan, a ovaj nije. I nema savjesti.. pa ja bih do sada u zemlju propao od srama.
Igrači mogu uticati na promjene. Evo par njih nagovještava neke stvari i neke kaže otvoreno. Pa nek ide Safet i kuca na vrata po Sarajevu kao što je to radio Pirić kada su igrači bojkotovali repku 2008. Iskreno, nije mi nikakav gušt gledati ove kvalifikacije, a čak i da se provuku, neće mi biti gušt gledati EP s njim na kormilu.
"Desilo se ono što se desi svakom čovjeku. Gledao sam prvo poluvrijeme utakmice Evian - PSG, a nakon završetka prvih 45 minuta krenuo sam prema aerodromu. Od mog doma do aerodroma trebalo mi je pola sata vremena, međutim zbog zastoja u saobraćaju, taj put se odužio i u kolapsu sam ostao sat i petnaest minuta. Kada sam konačno stigao, šalteri su bili zatvoreni, ali bilo je još vremena za čekiranje leta, međutim neljubazna zaposlenica nije željela da mi izađe u susret. S obzirom da je bilo još pola sata do polijetanja aviona, molio sam je da pozove pilota, ali nisam imao sreće", opravdao se Sušić za naš portal.Consigliere je napisao/la:Dajte jos koju stariju izjavu, da se malo nasmijem pred san
Mislim da je ova najbolja svih vremena. Eto neta nema na aerodromu pa da uz kaficu i sok dočeka svoj let pogleda svih 90. minuta PSG-a. Jedino mi je drago što ga je pilot hladno iskulirao kao i neljubazna zaposlenica kao što on godinama radi novinarima kada postave prava pitanja.
Avion je bio zute boje, povremeno...Janez je napisao/la:"Desilo se ono što se desi svakom čovjeku. Gledao sam prvo poluvrijeme utakmice Evian - PSG, a nakon završetka prvih 45 minuta krenuo sam prema aerodromu. Od mog doma do aerodroma trebalo mi je pola sata vremena, međutim zbog zastoja u saobraćaju, taj put se odužio i u kolapsu sam ostao sat i petnaest minuta. Kada sam konačno stigao, šalteri su bili zatvoreni, ali bilo je još vremena za čekiranje leta, međutim neljubazna zaposlenica nije željela da mi izađe u susret. S obzirom da je bilo još pola sata do polijetanja aviona, molio sam je da pozove pilota, ali nisam imao sreće", opravdao se Sušić za naš portal.Consigliere je napisao/la:Dajte jos koju stariju izjavu, da se malo nasmijem pred san
Mislim da je ova najbolja svih vremena. Eto neta nema na aerodromu pa da uz kaficu i sok dočeka svoj let pogleda svih 90. minuta PSG-a. Jedino mi je drago što ga je pilot hladno iskulirao kao i neljubazna zaposlenica kao što on godinama radi novinarima kada postave prava pitanja.
Reko sam svojim saradnicima nece nam ni pilot pomoci..muamerc je napisao/la:Avion je bio zute boje, povremeno...Janez je napisao/la:"Desilo se ono što se desi svakom čovjeku. Gledao sam prvo poluvrijeme utakmice Evian - PSG, a nakon završetka prvih 45 minuta krenuo sam prema aerodromu. Od mog doma do aerodroma trebalo mi je pola sata vremena, međutim zbog zastoja u saobraćaju, taj put se odužio i u kolapsu sam ostao sat i petnaest minuta. Kada sam konačno stigao, šalteri su bili zatvoreni, ali bilo je još vremena za čekiranje leta, međutim neljubazna zaposlenica nije željela da mi izađe u susret. S obzirom da je bilo još pola sata do polijetanja aviona, molio sam je da pozove pilota, ali nisam imao sreće", opravdao se Sušić za naš portal.Consigliere je napisao/la:Dajte jos koju stariju izjavu, da se malo nasmijem pred san
"Mi smo jedna od najboljih reprezentacija svijeta, vidjet cete to sutra!"Consigliere je napisao/la:- Da li ste gledali potencijalnog reprezentativca Kolasinca protiv Galatasaraya?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BOG!![]()
18 sati prije utakmice protiv Slovacke u Zenici.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Consigliere
- Kontakt:
Pirke je napisao/la:
"Mi smo jedna od najboljih reprezentacija svijeta, vidjet cete to sutra!"
18 sati prije utakmice protiv Slovacke u Zenici.
- Consigliere
- Kontakt:
Priznao je Sušić još nešto – da su Nigerijci, bez obzira na sve analize, ipak imali asa u rukavu…
– Znali smo da će biti nezgodan protivnik, ali svojom su nas brzinom i pokretljivošću iznenadili. Igrali su napadački, zaista su željeli pobijediti. Sada su u drugi u skupini i imaju sjajne šanse proći dalje, rekao je izbornik.
NN: Da li je greška što je Sead Kolašinac protiv Nigerije bio na klupi?
SUŠIĆ: Lako je biti general poslije bitke. Ne vidim da bi se nešto bitno promijenilo i da je igrao od prvog minuta. Nije on fudbaler od pasova i golova. Sa druge strane, njega je psihički pogodio autogol protiv Argentine. Kasnije mi je čak tražio da ne trenira jedan dan, upravo zbog toga.
Evo jedne izjave Saletovog jarana.
Dragan Kulina, član Izvršnog odbora nogometnog saveza BiH: "Da sam se ja pitao, produžili bi mu ugovor na četiri, a ne dvije godine."
Dragan Kulina, član Izvršnog odbora nogometnog saveza BiH: "Da sam se ja pitao, produžili bi mu ugovor na četiri, a ne dvije godine."
Kreten sa tijelom pedesetogodisnjaka i mozgom djeteta. Svaki novinar ga moze navuci da rece ono sto on zeli da mu ovaj idiot izjavi. Nezavisne se ovdje lijepo sprdaju sa BIH sportom. Ova budaletina ce kao dijete na vjerovatnu izjavu novinara da je Lulic izjavio nesto odgovoriti trenutnim napadom na igraca. Susic nije normalan covijek i ovu cinjenicu uvijek uzmite u obzir kad raspravljate o njemu. Mnogi ste se uhvatili na mamac i uzivali u protjerivanju Spahica iz
repke.Emir je bio brana od ove budale i sad je to gotova prica. Treba sve ucinit da ludjak bude istjeran dok nas nije kostao jos par igraca. Davno sam ja rekao da ce ova kuga unistiti nas nogomet i na kraju biti protjerana kukom i motikom. Ali dozivljavan sam kao neprijatelj. Mozda i zbog ovog Dubrovnik. Mnogima je Pariz manje smetao i eto vam ga sada.
repke.Emir je bio brana od ove budale i sad je to gotova prica. Treba sve ucinit da ludjak bude istjeran dok nas nije kostao jos par igraca. Davno sam ja rekao da ce ova kuga unistiti nas nogomet i na kraju biti protjerana kukom i motikom. Ali dozivljavan sam kao neprijatelj. Mozda i zbog ovog Dubrovnik. Mnogima je Pariz manje smetao i eto vam ga sada.
- undefined007
- Kontakt:
Safeteeee ako budes letioo u Wels idi odvojeno drugom avikompanijom po mogucnosti "malaysia airlines" skrati na muke
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Nikad neću zaboraviti situaciju iz naše baze u Sassuolu pored Bologne. Pored hotela je bila mala kapela i toliko nam je svima bila "vatra" nakon poraza od Nijemaca da je nakon te utakmice Safet Sušić, koji nema nikakve veze s katoličanstvom, došao pomoliti se za uspjeh reprezentacije. ( Tomislav Ivković)
Moli se opet da ostaneš selektor, trebati će ti.
Neke od izvala našeg Safeta:
"Savjetovao bih sve svoje reprezentativce, ne samo Džeku, da potpišu za Galatasaray, Fenerbahče ili Bešiktaš ako im se ukaže prilika", rekao je Sušić i dodao:
"Prelazak u jedan od tih klubova svakako ne bi bila pogreška. Tri turska velika nisu ništa drugačiji klubovi od Manchester Cityja, Intera ili drugih europskih klubova."
"Sretan sam i zadovoljan. Zvat ću one koji igraju dobro i koji se ponašaju kako treba. Samo za takve mladiće bit će mjesta u budućoj reprezentaciji", rekao je Sušić.
Rekao sam da ako ne dadnemo gol da ćemo izgubiti utakmicu. Nisam mogao vjerovati da s onom ekipom koju smo izveli jučer da se moglo desiti da ne dadnemo bar dva gola"."Vi ćete uvijek naći razlog zbog čega se loše igralo. Osim par igrača većina ih je igralo ispod nivoa. Niko nije rekao da smo najbolji na svijetu. U sredini imamo igrače koje rijetko koja ekipa ima. Jedini razlog poraza je što je većina igrala ispod svog nivoa", rekao je Sušić koji ne obećava pobjedeu u Žilini.
Svaki poraz ista priča, igrači NISU BILI NA NIVOU, a selektor, taktika krivci da budu jock.
Moli se opet da ostaneš selektor, trebati će ti.
Neke od izvala našeg Safeta:
"Savjetovao bih sve svoje reprezentativce, ne samo Džeku, da potpišu za Galatasaray, Fenerbahče ili Bešiktaš ako im se ukaže prilika", rekao je Sušić i dodao:
"Prelazak u jedan od tih klubova svakako ne bi bila pogreška. Tri turska velika nisu ništa drugačiji klubovi od Manchester Cityja, Intera ili drugih europskih klubova."
"Sretan sam i zadovoljan. Zvat ću one koji igraju dobro i koji se ponašaju kako treba. Samo za takve mladiće bit će mjesta u budućoj reprezentaciji", rekao je Sušić.
Rekao sam da ako ne dadnemo gol da ćemo izgubiti utakmicu. Nisam mogao vjerovati da s onom ekipom koju smo izveli jučer da se moglo desiti da ne dadnemo bar dva gola"."Vi ćete uvijek naći razlog zbog čega se loše igralo. Osim par igrača većina ih je igralo ispod nivoa. Niko nije rekao da smo najbolji na svijetu. U sredini imamo igrače koje rijetko koja ekipa ima. Jedini razlog poraza je što je većina igrala ispod svog nivoa", rekao je Sušić koji ne obećava pobjedeu u Žilini.
Svaki poraz ista priča, igrači NISU BILI NA NIVOU, a selektor, taktika krivci da budu jock.
Safet Susic je prdina zvizga, kao i Ciro Blazevi....dosli su obojica na gotovo...dosli u najbolje vrijeme kada najbolja generacija nasih igraca igra u najboljim godinama....
Safet je toliko providan da je to zalosno...cuj kaze nece da dovede Mahmutovica iz Ceske jer nije provjerena liga, a covjek medju najboljim napadacima u Ceskoj...a dovede Krunica iz Rijeke ili kako vec a za momka se i ne zna u Hrvatskoj...kaze onda da nema mjesta za igrace iz BiH pa dovede dvojicu iz prosjecnog Hajduka....Vrsajevic ok..ali svog bratica dovede i ubacuje na svjetskom prvenstvu i sad u kvalifikacijama nebil ga promoviso evropi dok mu Stilic u najboljoj formi nije ni na klupi....
Znaci da je po Susicevom....Dzeko bi igro za cesku...jer ga je tad Sliskovic zvao u reprezentaciju iz Ceske ako se ne varam....i dok igraci poput Mahmutovica i Stilica propadaju ....mi se nadamo da ce Susic i njegov "mini me" Tino da nas odvedu na Evropsko prvenstvo...mozda Susic zakasni na izvlacenje grupa opet....bit ce sigurno dobrih utakmica na televiziji...
Safet je toliko providan da je to zalosno...cuj kaze nece da dovede Mahmutovica iz Ceske jer nije provjerena liga, a covjek medju najboljim napadacima u Ceskoj...a dovede Krunica iz Rijeke ili kako vec a za momka se i ne zna u Hrvatskoj...kaze onda da nema mjesta za igrace iz BiH pa dovede dvojicu iz prosjecnog Hajduka....Vrsajevic ok..ali svog bratica dovede i ubacuje na svjetskom prvenstvu i sad u kvalifikacijama nebil ga promoviso evropi dok mu Stilic u najboljoj formi nije ni na klupi....
Znaci da je po Susicevom....Dzeko bi igro za cesku...jer ga je tad Sliskovic zvao u reprezentaciju iz Ceske ako se ne varam....i dok igraci poput Mahmutovica i Stilica propadaju ....mi se nadamo da ce Susic i njegov "mini me" Tino da nas odvedu na Evropsko prvenstvo...mozda Susic zakasni na izvlacenje grupa opet....bit ce sigurno dobrih utakmica na televiziji...
- ficobahtic
- Kontakt:
"Igrat cemo cijele kvalifikacije sa 2 ili 3 napadaca"
Zasto da ja pratim Cipar, oni moraju nas da prate"
Edit: Svega mi koliko je raja na ovom forumu izanalizirala nasu igru i postavke, drugi selektori nemoraju ni gledati "kasete" dovoljno je samo da procitaju jedan dio teme "Safet Susic Pape" i znaju sve...
Jedino ova nasa ubleha od trenera jos nije naucila da otvori forum i da procita i nauci nesto pametno...
@No Name - odlicna analiza u svim postovima, ubo si u srz problema, svaka cast zaista.
Zadnja izmjena: ficobahtic, dana/u 12 sep 2014, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
http://bhsupersport.com/konacno-ovo-je- ... tu-susicu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Opet obrisite post sve vam yebem.
Opet obrisite post sve vam yebem.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- undefined007
- Kontakt:
Nešto u fazonu nakon ove zadnje sa kiprom reče: "nisam mogao gurnuti vise igraca u napad mi smo PRAKTICKI igrali sa ti napadaca "HAJROVIC JE NAPADAC"
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.