FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sanlituncay
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Klub iz Titove 36b će danas potpisati ugovore sa napadačem Leonom Benkom i golmanom Milanom Borjanom koji na Koševo stižu kao slobodni igrači.
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Samo kod nas se komplikuje ovo oko papira..
Jbt u svakoj drzavi, igrac potpise vcrs u 11, sutra u pola 2 ima pravo nastupa.. A kod nas, igrac potpise vcrs u 11, a stekne pravo nastupa nakon 2 mjeseca...
Po ovome vidis da smo mi u banani s ovim savezom.. i kako napredovati kad te vlastiti savez sabotira i neda ti naprijed
Jbt u svakoj drzavi, igrac potpise vcrs u 11, sutra u pola 2 ima pravo nastupa.. A kod nas, igrac potpise vcrs u 11, a stekne pravo nastupa nakon 2 mjeseca...
Po ovome vidis da smo mi u banani s ovim savezom.. i kako napredovati kad te vlastiti savez sabotira i neda ti naprijed
Mene strah praviti foramaciju sa trojkom u napadu,mogu misliti kako je Dzeni sad 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovaj je valjda imao arbitrazu preko Fife zbog neisplacenih placa... Hoce li Cardiff samo placati igraca, ili kako...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nemoj samo da slusam ,deranje,setanje,prekucavanje lige i slicne komentare. Treba ovo sve posloziti. Iako nam je ekipa vise nego odlicna za "nase" uslove, glavnu ulogu ce sef struke odigrati. On koliko smo vidjeli do sada ne rotira puno jer ocito gura neke igrace koje imaju iza sebe utakmice ispod amaterskog nivoa. Mislim da nam je trener najslabija karika trenutno pored golmana,al se iskreno nadam i zelim mu kao covjeku koji voli Sarajevo da uspije. Vrijeme ce pokazati.
Vrhunski potez kluba tako se to radiHead je napisao/la:
Ibrakovicu.![]()
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kada sam napisao prije mjesec dana za Benka, mnogi su se smijali...

Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 12 sep 2014, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
I više ste nego smiješni sa ovim izjavamaBeSha1992 je napisao/la:dragi Ibrakovicu sta to radis, gdje ce ti dusa ziv i zdrav bio hiljadu godina...
SETANJE LIGOM 100%, nema sta![]()
![]()
Re: Odg: FK Sarajevo
Ako nastavi kao i do sad može mu biti jako loše, ali ja vjerujem da će se promjeniti i donijeti nam mnogo radosti.emir18 je napisao/la:Mene strah praviti foramaciju sa trojkom u napadu,mogu misliti kako je Dzeni sad
Ne volim gomilanje igrača, ali s obzirom da u narednih mesec, mjesec i po opet igramo u ritmu srijeda vikend i to protiv ekipa iz vrha lige tako da nam je svaki igrač potreban. Na njima je da rade na treninzima, na Dženi da izabere najbolje i najspremnije a na nama da ih podržimo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma ako Dzeno i dalje bue gurao svoje igrace osim s navijaci imat ce i problem sa upravom koja mu nece dozvoliti da pravi mahalski klub.
Ili ce igrati i stajati na golu najbolji ili ce Dzeno pakovati kofere.
Ili ce igrati i stajati na golu najbolji ili ce Dzeno pakovati kofere.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Benko jeste kao Komazec samo sto nije 3x bolji ali sigurno jeste bolji. Jedino sto se sjecam da je on u Rijeci bio glavni igrac tako je i dosao u reprezentaciju HR i samo zbog transfera u Kinu mu je propala reprezentacija. Jedno je sigurno on nece biti spreman da sjedi na klupi tako da mislim da bi on trebao da bude taj prvi napadac. Drugi najvjerovatnije BIlbija iz drugog plana a treci Bekic. Mislim da ce Benko biti najveca konkurencija bas Krsti. Krste trgni se dok jos mozes i pocni zabijat golove u serijama.bosnas_ je napisao/la:Benko je fantastican igrac,pravi golgeter. Nesto slicno kao Komazec,samo 3 puta bolji od njega.. ne znam u kakvoj je formi,trebat ce mu sigurno neko vrijeme da se upozna sa ekipom itd,ali Sarajevo od rata na ovamo bar po referencama nije imalo boljeg napadaaca! I golman koji je dosao je veliko pojacanje,napokon na svim pozicijama su dobri igraci i Sarajevo ovim pokazuje da odskace u odnosu na sve ekipe u ligi,i ako ovako uprava nastavi raditi,za koju godinu ce biti rame uz rame sa Dinamom i Partizanom!
Ja mislim da ce Dejo imati prednost u odnosu na ovog novog golmana. hahah
**** ce ovaj sine sjediti na klupi. 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Eh, Dzeno ima svemirski brod, nek se yebe ako ne osvoji titulu. Sutra u Zenici moramo dobiti.
1946
Aaa znaci ne moze biti bolje kad sam ustao i procitao ovu vijest benko je beton napadac, za golmana ne znam kako god dobro dosli momci
, sada imamo ekipu i vise nego dobru , sutra moramo dobit ljudi abd
, upravi svaka cast i ovaj put 
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 12 sep 2014, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sad imamo Bilbiju, Benku i Bekica u napadu..Krsto i Todor lijevo, Okic i Dulja desno.
Bas me zanima kako ce to ispasti na kraju...
Bas me zanima kako ce to ispasti na kraju...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
kalasi na beku , jaoo , pa kalasi je prejak igrac , kad tu dodamo i ovu dvojicu uff , berberovic , klupa ili tribina sjever , neka izabere 
Ako neko moze neka postavi idealan sastav
naravno bez bandovica 
Ako neko moze neka postavi idealan sastav
Bitno je I da ste doveli golmana, Bandovic vas je puno kostao ove sezone.
A Leon Benko, svaka cast!
A Leon Benko, svaka cast!
eee da doživim i ovo da jedan ovakav napadač dođe u našu ligu,ovog Ibrakovića nisam nešto posebno gotivio ali mora se priznati da čovjek odlično radi svoj posao 
- moustapha
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 15 gostiju.