FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Realno,ovaj sastav uz jos 1-2 kvalitetna pojacanja na ljeto,moze izboriti nastup u EL,naravno uz malo srece... Nikad,niti jedna ekipa u BIH poslije rata,nije imala ovako snazan tim... zadnja dva pojacanja su spektakularna!
Pojačanja otprilike ono što nam treba, nemojte sad letiti kao i prije, znam da ponese, ali moramo vidjeti obojicu na terenu. Igrački imamo daleko najkvalitetniji i najširi igrački kadar u ligi, i prije Benke i Borjana smo imali, a sad pogotovo. Dženo do tebe je sve ...
FKS 1946 !
- Burberry46
- Kontakt:
branio prije tri dana za repku i bio najbolji igrac utakmice!Burberry46 je napisao/la:Kanadski reprezentativac ovaj golman
da ne bude da vas mrzim.. cestitam ciljano dobra pojacanja sigurno vas dizu na par stepenica vise od ostalih klubova
cestitam pa morao je ibrakovic nesto raditi malo , ne moze samo za svoj dzep
Salim se. Puno srece sigurno ce vam ovi transferi mnogo znaciti
Salim se. Puno srece sigurno ce vam ovi transferi mnogo znaciti

Ima tu jos opcija, desni bek Kalasi, ako se pokaze, Velkoski na krilo, Stojcev u sredinu, ako se igralo samo sa Benkom u napadu. Ja sam za opciju sa dva napadaca, sad ko ce biti drugi napadac Velkoski ili Bilbija, to neka struka odluci. Uglavnom imamo najsiri igracki kadar, sa Benkom i Borjanom, dobili smo dimenziju vise. Red je da krenemo pobjedjivati. Strucni stab ce pokazati u narednim utakmicama koliko je strucan i ozbiljan. Ovo je veliki ispit za njih.
Zadnja izmjena: cobefks, dana/u 12 sep 2014, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sa Bandovićem ,Džemom i Bilbijom na klupi možemo se nadati finom plasmanu u svim takmičenjima ove sezone. Uprava nas redovno ispoštuje svojim potezima
(posebno hvala amidži bez čije potpore ova pojačanja ne bi došla), nadam se da će balerine i stručni štab u sutrašnjoj utakmici i u svim narednim utakmicama pratiti put uprave.
SRETAN BROJ - 1725
- Burberry46
- Kontakt:
rammstein je napisao/la:branio prije tri dana za repku i bio najbolji igrac utakmice!Burberry46 je napisao/la:Kanadski reprezentativac ovaj golman
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sve zaboravim pitat , jel igrao Kallasi za siriju sad kad je trebalo ?? znam da je dobio poziv al ne znam kad su igrali ?
Nema tu sta. Sada je sve kristalno jasno. Ide se na titulu po svaku cijenu.
Sada je sve do Dzene.
Sada je sve do Dzene.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- Burberry46
- Kontakt:
Nije otisao, bio je u Citluku sa nasimmravojed je napisao/la:Sve zaboravim pitat , jel igrao Kallasi za siriju sad kad je trebalo ?? znam da je dobio poziv al ne znam kad su igrali ?
1946
Svaka čast za pojačanja nek je neko i u BiH doveo dobre igrače, a ne samo da odlaze... 
Realno je da Sarajevo igra u vecini utakmica sa dva spica. Jer nema se sta cekati ko ne napadne taj ne moze ni pobjediti.
Najvise raduje da su ugovori na dvije godine.
Znaci nece se desiti novi slucaj Jajalo da nam igrac ode odmah.
Jos tri pojacanja u rangu ovih i mozemo se nadati bar da pokusamo uci u grupnu fazu LE ako budemo imali srece sa zdrijebom.
Znaci nece se desiti novi slucaj Jajalo da nam igrac ode odmah.
Jos tri pojacanja u rangu ovih i mozemo se nadati bar da pokusamo uci u grupnu fazu LE ako budemo imali srece sa zdrijebom.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Što se ti zamaraš, imate svojih briga, pusti nas da se borimo sa našim problemima kako mi znamo.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ovaj je valjda imao arbitrazu preko Fife zbog neisplacenih placa... Hoce li Cardiff samo placati igraca, ili kako...
Pozdrav bordo braci i da se svi zajedno radujemo aBd
-
bordobijeli
- Kontakt:
trebat ce vremena da se ovo sve poslozi odnosno da igraci pocnu disati kao jedan ,ja ocekujem eksploziju tek u drugom djelu prvenstva . sad je sve na dzeni odnosno da napravi pobjednicku atmosferu ,nece mu biti lako treba drzati pozitivu u svlacionici mora znati kako da posalje bilbiju ,bandovica ,berberovica i druge na klupu a da se ne poremeti atmosfera u svlacionici ,dosta puta se pokazalo ako je nezadovoljstvo i loša atmosfera da je djaba i kvalitet kad se igraci ne bore jedan za drugog ,sad je samo na dzeni da to sve poslozi i da uspije podjeliti uloge u timu mora se znati ko je glavni a ko vodu nosi a nece biti lako benko ,bekic,bilbija ,stojcev,todorovic ,duljevic,velkoski ,okic ,puric sve borba za 3-4 pozicije prema naprijed .
I nešto još samo da kažem, stalno zaboravim napisati na forumu. Mi u odbrani ne smijemo , ali ni slučajno, stajati onako daleko od protivnika, i kad se okrenu prema golu, svi odreda stoje gledaju umjesto da pokušaju oduzeti loptu. Nema u našoj ligi Borussije, da braniš zonu, pa eto staneš malo dalje od igrača ... Ovo se pod hitno mora mijenjati. Kad prestanemo glupe golove primati, sve će biti drugačije. Jedino me raduje što neću više gledati Deju na golu, zlo mi dođe ... ( barem ne bi trebao više biti prvi izbor ).
FKS 1946 !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, jurisicduska, Vanja8 i 17 gostiju.