pa može, realno zaista može.. on svoj puni talenat može pokazati i u 27-oj ili 28-oj.. zavisi od igrača do igrača.. jer on uvijek može više napredovati.. potencijal nije onda kad stagnira par sezona.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj kad kazu talenat, potencijal za buducnost![]()
![]()
Kako moze bit potencijal sa 23 godine?
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
realno...ne s.e.r.i baHariTz je napisao/la:pa može, realno zaista može.. on svoj puni talenat može pokazati i u 27-oj ili 28-oj.. zavisi od igrača do igrača.. jer on uvijek može više napredovati.. potencijal nije onda kad stagnira par sezona.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj kad kazu talenat, potencijal za buducnost![]()
![]()
Kako moze bit potencijal sa 23 godine?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Stoko, ajde se još malo rugaj sa mojim klubom da zasluženo dobijen ban.staragarda je napisao/la: realno...ne s.e.r.i ba..nego kad je sljedeca utakmica strasnog hajduka da gledamo reprezentativce kako zabijaju...jel sad u subotu sa lokomotivom ili dragovoljcem...nadam se da ce nasi reprezentativni starteri dobit sansu od prve minute mada nece bit lako...ajduk je to
![]()
Hahaha, evo i jaa se smiiiiiijen.Pirke je napisao/la:
*krine
Otkad je se ovaj pojavio u svetinji, sve je i otislo u pm. Naravno da je njegov poziv narusio atmosferu drasticno, jer svima je jasno zasto je dobio poziv. On je tumor kojeg se moramo rijesit. Otjerat ga iz repke za sva vremena.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako vitar puše... kuknjava
Vas klub ima najbolje navijace u Hrvatskoj i niko nema nista protiv vaseg kluba. Samo je cinjenica da imate jednu od losijih generacija. Cak u generaciji Ibricica ( kojega ovdje mnogi pljuju ) ste bili mnogo jaca ekipa. A prije toga kada je igrao Hibic da ne govorim sta ste znacili u evropi. Nama nije bitan vas ( bar vecini ) klub nama je samo bitan rezultat reprezentacije i da igraju najbolji igraci. Potpuno je normalna vasa zelja da igraju vasi igraci cim vise iz vise razloga. Jedini je problem sto Tino trenutno nije kvalitet za nasih prvih 11 ( mozda nekad bude ako jos puno napreduje - nije bio cak ni Ibricic kod Cire za prvih 11 a znas u kakvoj formi je on tada bio a i reprezentacija je bila tada losija ) a Vrsajevic tesko da ce ikad biti. Nama je Vrsajevic kao vama Strinic u vasoj reprezentaciji otprilike. A Mujdza nam je kao vama Dario Srna. Isto tako volio bi da budete ispred Rijeke jer imate bolje navijace i vecu tradiciju samo nazalost oni imaju bogatog sponzora i bice vam jako tesko - treba vam neki dobar rezultat da to sve malo pogura i ja vam ga iskreno zelim jer zivite za svoj klub vise od svih u HR. Tudor je odlican trenerHST je napisao/la:Kako vitar puše... kuknjava
Ja na Strinića gledan ka najboljeg livog beka u Hrvatskoj, tako i vi vidite Vršu na svojoj poziciji?
Ja kod vas na Vršajevića, da ne pišen na 2 teme odvojeno, gledan ka nekog backupa kad Mujdža ne može i to je to. Ko je bolja opcija, ono deblo Vranješ koje je prije svega stoper? Budimo ozbiljni. Taj bi posla onakva 2 centaršuta u 1. poluvrimenu nikad. Za Sušića držim da je on kvalitet za 23, pogotovo u formi u zadnje vrime, na stranu golovi ali čovik nosi cili Hajdukov vezni red (sad čekam dežurne kretene sa, ah jaki močni ajduk
), sad zašto vam trener kemija sa 4 centralna vezna, to nije pitanje za mene. Da je tia prilagodit ekipu nećaku stavia bi ga desno tako da vam to pada u vodu
Šta se tiče generacija, dosta puta su novinari sa ove stranice stavljali u usta da je ovo najgora Hajdukova generacija, a ja sam pozva sve redom da mi se to argumentira a niko nije ništa odgovorija. Samo u zadnjih 15 godina je bilo 5 puta gorih ekipa od ove. Ova ekipa sa 4-0 i 5-0 u 2 utakmice dobije dvi ekipe s kojima smo osvojili zadnje naslove i gubili od Iraca i Debrecena.
Šta se tiče generacija, dosta puta su novinari sa ove stranice stavljali u usta da je ovo najgora Hajdukova generacija, a ja sam pozva sve redom da mi se to argumentira a niko nije ništa odgovorija. Samo u zadnjih 15 godina je bilo 5 puta gorih ekipa od ove. Ova ekipa sa 4-0 i 5-0 u 2 utakmice dobije dvi ekipe s kojima smo osvojili zadnje naslove i gubili od Iraca i Debrecena.
Taj je vaša verzija našeg Nižića. Nema šta radit na beku. Stoper i gotovo.
@ HST
Pa ja sam mislio da je Vrsaljko igrao na SP tog ljevog beka i da mu je Kovac dao prednosti ispred Strinica. Znam da je Vrsaljko desni bek ali dok je Srna u vasoj reprezentaciji on nece biti ispred njega po meni. Mozda bi bio da je presao u Milan. Evo vidim ima tu i neki Milic iz Rostova sa kojim bi se Strinic trebao boriti za to drugo mjesto. Zato sam rekao da je Mujdza nas prvi desni bek a Avdija nikako nebi trebao da bude ispred njega. Sto se tice Vranjesa on nebi mogao poslati takve centarsuteve kao Avdija to je istina. Samo za igru po krilu mi imamo Hajrovica. Jednostavno mislim da je u defanzivi Vranjes bolji i agresivniji od Avdije nista drugo. I da nam je to potrebnije nego Avdijina ofanziva. Ofanzivaca imamo dovoljno tanki smo u odbrani.
Sto se tice TIna on jos mora puno da radi a ako jos napreduje to ce biti dobro i za vas i za nas. Sretno vam i da prestignete Rijeku i Split. Lokomotiva ce biti losija ove godine.

Pa ja sam mislio da je Vrsaljko igrao na SP tog ljevog beka i da mu je Kovac dao prednosti ispred Strinica. Znam da je Vrsaljko desni bek ali dok je Srna u vasoj reprezentaciji on nece biti ispred njega po meni. Mozda bi bio da je presao u Milan. Evo vidim ima tu i neki Milic iz Rostova sa kojim bi se Strinic trebao boriti za to drugo mjesto. Zato sam rekao da je Mujdza nas prvi desni bek a Avdija nikako nebi trebao da bude ispred njega. Sto se tice Vranjesa on nebi mogao poslati takve centarsuteve kao Avdija to je istina. Samo za igru po krilu mi imamo Hajrovica. Jednostavno mislim da je u defanzivi Vranjes bolji i agresivniji od Avdije nista drugo. I da nam je to potrebnije nego Avdijina ofanziva. Ofanzivaca imamo dovoljno tanki smo u odbrani.
Sto se tice TIna on jos mora puno da radi a ako jos napreduje to ce biti dobro i za vas i za nas. Sretno vam i da prestignete Rijeku i Split. Lokomotiva ce biti losija ove godine.
Kovaču Kovačić igra krilo, Rakitić zadnjeg veznog, tako da ne bi baš reka da se triba pozvat na njega
tek kad ljudi vide Pranjića na beku onda počnu molit Boga se Strinić vrati, nakon šta izaseru svašta po njemu. Milić je isto dobar igrač i njih 2 bi se tu tribala borit, ostali ne bi smili ni u teoriji zaigrat na toj poziciji.
Onda nek vam Vranješ igra kad se branite da kupi skokove
Lipo sam reka, vaš Nižić. šta bi vam on donia protiv Cipra točno? Ama baš ništa. TSS je sad u odnosu na prve utakmice ode bolji za 300 posto, valjda neće stat na tome.
A naše sugrađane nemamo šta pristić jer ama baš nikad nisu bili isprid nas. Rijeku ko yebe, oni su odabrali svoj put sa glavom u pod, mi svoj.
Onda nek vam Vranješ igra kad se branite da kupi skokove
A naše sugrađane nemamo šta pristić jer ama baš nikad nisu bili isprid nas. Rijeku ko yebe, oni su odabrali svoj put sa glavom u pod, mi svoj.
Nadam se i ja da neceHST je napisao/la: TSS je sad u odnosu na prve utakmice ode bolji za 300 posto, valjda neće stat na tome.
Triba je već doć ove na posudbu ali se klubovi nisu dogovorili. Nisam oduševljen s tim scenarijen jer za njega u ovoj postavci nema mista, eventualno špic.
Ovaj kloc cije dvostruko ime nosi ova tema I jos veci retard I kloc avdija su dvije najvece ublehe I hablacine koje su zaigrale u najsvetijem dresu, a priznajem velika im je konkurencija, cak naspram njih I branim levatinu hadzica on barem igra austrijsku ligu, ovi ne mogu ni tamo...
Dokaz na kakve je odron grane pao Hajduk ti je to da su im ovi gl igraci... vise ti ni ne treba... a sa njihovim dolaskom poklopili su se I nasi losi nastupi, I to treba da je dovoljno za izbacivanje iz repke...
Nego ako bude kakav stream stavi ovdje da gledamo hajduk protiv hrv padobranca ili protiv slavena prelupa... jer protiv rijeke I dinama nije vise ni zanimljivo gledati kad se unaprijed zna da ce biti lupanje...
Dokaz na kakve je odron grane pao Hajduk ti je to da su im ovi gl igraci... vise ti ni ne treba... a sa njihovim dolaskom poklopili su se I nasi losi nastupi, I to treba da je dovoljno za izbacivanje iz repke...
Nego ako bude kakav stream stavi ovdje da gledamo hajduk protiv hrv padobranca ili protiv slavena prelupa... jer protiv rijeke I dinama nije vise ni zanimljivo gledati kad se unaprijed zna da ce biti lupanje...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Misliš ka zadnji put di nam je Dinamo prvi put zapuca u 70. minuti?MrMuscle je napisao/la:
I to sto kazes jer igrate puno sa dvojicom napadaca. Samo ako bi igrali sa samo jednim napadacem mozda bi vam onda dobro dosao on na 10-tki. A pored njega Susic i Andelkovic. Jedini je problem sto ste nagomilali toliko dobrih napadaca i ne mogu svi na klupu razumjem ja to.HST je napisao/la:Triba je već doć ove na posudbu ali se klubovi nisu dogovorili. Nisam oduševljen s tim scenarijen jer za njega u ovoj postavci nema mista, eventualno špic.
Ne igramo sa 10kom u tome i je problemAjax je napisao/la: I to sto kazes jer igrate puno sa dvojicom napadaca. Samo ako bi igrali sa samo jednim napadacem mozda bi vam onda dobro dosao on na 10-tki. A pored njega Susic i Andelkovic. Jedini je problem sto ste nagomilali toliko dobrih napadaca razumjem ja to.
Pa znam a imate i cetvoricu napadaca: Maglica, Kouassi, Gotal, Milevskiy. Zar niste protiv Dnjipra igrali 4-4-2HST je napisao/la: Ne igramo sa 10kom u tome i je problem4-3-3 igramo od početka sezone i u takvoj formaciji ga nemaš di ugurat.
Caktas - Andelkovic - Susic - Mezga
---------- Maglica -- Kouassi ---------
U svakom slucaju razumjem te to za Ibricica. Jedino ako promjenite formaciju zbog njega ili prodate nekog igraca.
Ogi više voli poziciju stopera, ali u Šerifu je bio odličan na desnom beku, i zato je i dospio u reprezentaciju. U svakom slučaju je bolji od Avdije na bilo kojoj od te dvije pozicije.HST je napisao/la:Taj je vaša verzija našeg Nižića. Nema šta radit na beku. Stoper i gotovo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bolji od Avdije na stoperu? Ma šokiran san
Bek nije, osin ako se ne igra protiv Brazila pa nije namjera igrat flat 4 zada sa mamlazima u obrani koji ne idu priko 30 metara.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP, BOSNAAAMOJAAA, galia95, Google Adsense [Bot], Jegres, kolezeljovac, legendarnadruga, MostarskaKotlina, napapijri1987, UnitedWA i 132 gosta.