Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Browser igra: Football identity
Da i ja kao štoper osjećam neki napredak

Sinoc ste se poceli zajebavat u drugom poluvremenu.. zadovoljan sam prvim.. i da, malik svaka cast na golu
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hvala.Moggiano je napisao/la:Sinoc ste se poceli zajebavat u drugom poluvremenu.. zadovoljan sam prvim.. i da, malik svaka cast na golu
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hhaha, tako nekako, Mateo meni govori nemojte se zajebavati, ali srećom dobro je prošlo. Nagib je to sve počistio nazad. Ja opet defanzivno katastrofalno odigro, malo su me pogurale ove asistencije...Moggiano je napisao/la:Sinoc ste se poceli zajebavat u drugom poluvremenu.. zadovoljan sam prvim.. i da, malik svaka cast na golu
Sve u svemu svaka čast na pobjedi. Sad je red na Mladost.
https://www.facebook.com/footballidentity?fref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;
Stavili Salkaov video na fb
Aj što su ga stavili... Negos u još i...SiamoNoi je napisao/la:https://www.facebook.com/footballidentity?fref=nf
Pomjerel ovu utakmicu u Nedelju za neki drugi dan, tačno ću otići igrati neku Levatsku ligu. Il ću da učinim sve da se otvori Liga 6 . 
Pa nek pomjere. Ja nemam nista protiv toga ipak je to finale SP a iskreno i meni se gleda.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gleda se i meni, al kad ne mogu jednu utakmicu da pomjere, žašto sad cijelo kolo...Otelo je napisao/la:Pa nek pomjere. Ja nemam nista protiv toga ipak je to finale SP a iskreno i meni se gleda.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Iskreno, sutra će večinom botovi igrat, skoro svi će gledat finale. Bit' će sad problem i ove tekme srijedom zbog LP.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sutra sa Mladosti igramo, a tamo nema Srba... Nemojte da izgubimo...Unofficialpage je napisao/la:Iskreno, sutra će večinom botovi igrat, skoro svi će gledat finale. Bit' će sad problem i ove tekme srijedom zbog LP.
Re: Odg: Browser igra: Football identity
Haj ne zajebaji... i mi bi trazili da se pomjeri da bosna igra...BelminM23 je napisao/la:Pomjerel ovu utakmicu u Nedelju za neki drugi dan, tačno ću otići igrati neku Levatsku ligu. Il ću da učinim sve da se otvori Liga 6 .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Tražili Genijalci, pa ništa, a još se kup igrao, to je moglo lako da se pomjeri...Moggiano je napisao/la:Haj ne zajebaji... i mi bi trazili da se pomjeri da bosna igra...BelminM23 je napisao/la:Pomjerel ovu utakmicu u Nedelju za neki drugi dan, tačno ću otići igrati neku Levatsku ligu. Il ću da učinim sve da se otvori Liga 6 .
- SimkeSamke
- Kontakt:
ne mozes porediti te dvije utakmice, al nikako... i meni je realno drago sto cu moci na miru gledati
samo je pozitivno sto ces moci gledati tekmu u kojoj ce biti +20 za USASimkeSamke je napisao/la:ne mozes porediti te dvije utakmice, al nikako... i meni je realno drago sto cu moci na miru gledati
- SimkeSamke
- Kontakt:
arelinho je napisao/la:samo je pozitivno sto ces moci gledati tekmu u kojoj ce biti +20 za USASimkeSamke je napisao/la:ne mozes porediti te dvije utakmice, al nikako... i meni je realno drago sto cu moci na miru gledati
ma pozitivno je sto cu mocu gledati tekmu u kojoj sam odigrao 15 strijelaca, skokove i asistencije haha
Ma ne podržavam način odgađanja lige, znači jedna ne zvanična utakmica se ne može odgoditi, a ovdje cijelo kolo može, iako je negjde 60% Srbijanskih ekipa, a ostalo su BH i HR useri, gleda se i meni repka i sve, al kako se oni prave face to stvarno... 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesi im tamo sve na kamariBelminM23 je napisao/la:Ma ne podržavam način odgađanja lige, znači jedna ne zvanična utakmica se ne može odgoditi, a ovdje cijelo kolo može, iako je negjde 60% Srbijanskih ekipa, a ostalo su BH i HR useri, gleda se i meni repka i sve, al kako se oni prave face to stvarno...
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma ja se samo ponašam u skladu sa njima...Unofficialpage je napisao/la:
Jesi im tamo sve na kamari
Oni to pokušavaju nešto na kulturan način da kažu, a ispanu levati, a ja im ovako ono sve na jednom. Nemam potrebe ono okolo ići.
Jedno je utakmnica protiv Cipra a drugo je finale SP u kosarci gdje igra tvoja drzava.BelminM23 je napisao/la:Tražili Genijalci, pa ništa, a još se kup igrao, to je moglo lako da se pomjeri...Moggiano je napisao/la:Haj ne zajebaji... i mi bi trazili da se pomjeri da bosna igra...BelminM23 je napisao/la:Pomjerel ovu utakmicu u Nedelju za neki drugi dan, tačno ću otići igrati neku Levatsku ligu. Il ću da učinim sve da se otvori Liga 6 .
Uvjeren sam da bi se isto desilo i da Hrvatska/Bosna igraju ovo finale
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.