Nemanji je vrijeme da sjedne na klupu dosta smo ga trpili, Velkoski i Benko u napad a kao izmjena Bekic .bordobijeli je napisao/la:dzeno bi mogao koristiti i formaciju 4-1-3-2 bocni kalasi i puzigaca ,stoperi dupovac i tatko ,zadnji vezni cimirot ,krila krste i duljevic ,centralni vezni stojcev i napad benko i bilbija ili bekic .ova formacija moze narocito protiv slabijih protivnika gdje cemo imati totalnu dominaciju ,a sa jacim ekipama moze ubaciti još jednog zadnjeg veznog a izbaciti jednog ofanzivca .sve u svemu dzeno ce imati slatke muke koga da stavi u prvih 11 .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ti si opet šampion !
-
fcsforever
- Kontakt:
[quote="franklampard8"]Ibrakovicu aferim.[/quote
reci HVALA AMIDŽA..jer tako je bilo i nikako drugaćije
]
sa Benkom se priča zadnja 4 mjeseca , tačno je da je Ibrak pokreno taj proces ali bila su mu nerealna traženja plate i svega ostalog. Tada Tan (inače ubleha) nije htio dati amin za njegovu platu od 10 000 eura. Sada je dao amin na nekih 6.500 eura
reci HVALA AMIDŽA..jer tako je bilo i nikako drugaćije
sa Benkom se priča zadnja 4 mjeseca , tačno je da je Ibrak pokreno taj proces ali bila su mu nerealna traženja plate i svega ostalog. Tada Tan (inače ubleha) nije htio dati amin za njegovu platu od 10 000 eura. Sada je dao amin na nekih 6.500 eura
dajte nam saida i ogija na zimu i nista vise
borjan
sirijac ogi dupovac puzigaca
cimi radovac
duljevic stojcev said
benko
joj abd sa ovim iduce godine napadamo grupnu fazu makar lige evrope
borjan
cimi radovac
duljevic stojcev said
benko
Samo Sarajevo
Koliko mi je drago sto smo doveli fantasticnog napadaca toliko mi je drago sto vise necu gledati Bandovica na golu,jer ovaj kakav god da je,ne moze bit gori od ovog debila
Kallasi-----------Tatko----------Dupovac----------Protic
-----------Cimirot---------------Radovac---------------------
-------Duljevic-----------Stojcev------------Velkoski-------
--------------------------Benko----------------------------
Mislim da povratak Saida ne bi bilo pametno rijesenje.kanarinac je napisao/la:dajte nam saida i ogija na zimu i nista vise![]()
borjan
cimi radovac
duljevic stojcev said
benko
Sa Puzigacom, Dupovcem i Stojcevom mi jos nismo spremni za grupnu fazu, odnosno oni su dobri za nasu ligu ali ne i za nesto vise od toga.
Sirjac je jos macak u vreci i vidjet cemo na sta ce to izaci. Slicno vrijedi i za Protica.
Znaci za nadanje da se mozemo plasirati u grupnu fazu, potrebna su nam bar jos 4 igraca koja ce biti istinska pojacanja.
Ogi bi bio dobro pojacanje, ali sumnjam da je on zanimljiv nasoj upravi.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
fcsforever
- Kontakt:
kanarinac je napisao/la:dajte nam saida i ogija na zimu i nista vise![]()
borjan
cimi radovac
duljevic stojcev said
benko
Ne mogu da zamislim sta bi bilo kada bi Dženo onog kloca i dalje držo na golu. Mislim da ne bi smio gradom proći. Ma šala mala ...nema nista od toga...ovaj Borjan je novi golman a Dejo rezerva. Valjda je to i Dženi jasno...a znam da Dejo to zna..jos unazad 10 dana
-------------------- Borjan ----------------------
Ogi ---- Tatomirovic -- Dupovac -- Puzigaca
-------------- Cimi ------- Radovac------------
Duljevic ---------- Stojcev ----------- Said ---
--------------------- Benko ----------------------
Moze i Ogi kao stoper i Protic umjesto Puzigace.
- Evolution87
- Kontakt:
Ma Puzi je vise pokazo od Protica do sada i zasluzuje da bude ispred njega. I bolje bi bilo da Krleta ne gusimo na krilo nego ga u spic zajedno sa Benkom, dok bi Stojcev mogao na njegovo mjesto. Po meni je Milos opasniji kad se sa krila ubacuje u sredinu.mirzatele je napisao/la:Koliko mi je drago sto smo doveli fantasticnog napadaca toliko mi je drago sto vise necu gledati Bandovica na golu,jer ovaj kakav god da je,ne moze bit gori od ovog debila
Kallasi-----------Tatko----------Dupovac----------Puzigaca
Duljevic------------------------------------------------Stojcev
----------------Velkoski----------------Benko------------------
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
fcsforever
- Kontakt:
Koristim ovu priliku da se zahvalim od srca svima koji su nam "otvarali oci" zadnjih 9 mjeseci
. Hvala vam i nastavite tako ,samo tada znamo da smo na pravom putu...!!!

Jesu li to ozbiljne spekulacije o Vranjesu ili samo vase zelje? Mislim da bi to bio dobar transfer i za vas i za njega, ali mi se on cini kao lik koji bi prihvatio klub iz neke vukoyebine za vece pare.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:
odlicno![]()
ljudi novi golman![]()
![]()
![]()
![]()
Strašna pojačanja, jedva čekam da ih vidim na djelu, nadam se da će sutra biti prijenosa iz Zenice
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nikakvih kontakata nije bilo tako da je to vise u domenu "želje i pozdravi"Cartman je napisao/la:Jesu li to ozbiljne spekulacije o Vranjesu ili samo vase zelje? Mislim da bi to bio dobar transfer i za vas i za njega, ali mi se on cini kao lik koji bi prihvatio klub iz neke vukoyebine za vece pare.
ma jok Cartman, nagadjanja i zelje pojedinih forumasa uslijed naleta adrenalina potpisom Benka i golmanaCartman je napisao/la:Jesu li to ozbiljne spekulacije o Vranjesu ili samo vase zelje? Mislim da bi to bio dobar transfer i za vas i za njega, ali mi se on cini kao lik koji bi prihvatio klub iz neke vukoyebine za vece pare.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Zasto stavljati Vranjesa desno kad imas Kallasi-a i Berberovica a samo 2 stopera ( Znam da 99% nece doci,ali eto )Ajax je napisao/la:-------------------- Borjan ----------------------
-
fcsforever
- Kontakt:
Pa eto , neke naznake postoje da bi lično Mr Tan (zvani ubleha) želio vidjeti u svom klubu tog Ogija Vranješa. Ako nesto Tan zaželi ..on to i ostvari. Welcome Ogi.....??????Cartman je napisao/la:Jesu li to ozbiljne spekulacije o Vranjesu ili samo vase zelje? Mislim da bi to bio dobar transfer i za vas i za njega, ali mi se on cini kao lik koji bi prihvatio klub iz neke vukoyebine za vece pare.
Kad zagusti sada mozemo ici na taktiku 4-2-4 (Benko,Krste,Bilbija i Bekic) 
A sta cemo sa Puricem,Baricem,Kouadiom
Ti si opet šampion !
ili Safetovu famoznu 2-6-2simon je napisao/la:Kad zagusti sada mozemo ici na taktiku 4-2-4 (Benko,Krste,Bilbija i Bekic)
Nece, on ce u United.Cartman je napisao/la:Jesu li to ozbiljne spekulacije o Vranjesu ili samo vase zelje? Mislim da bi to bio dobar transfer i za vas i za njega, ali mi se on cini kao lik koji bi prihvatio klub iz neke vukoyebine za vece pare.
Odlicna dva pojacanja. Dejo je gradsko dijete, malo mi je zao kada takvi igraci ne uspiju u nasa dva najveca kluba, vecina sam siguran da tako razmislja. Golman dolazi sa strasnom reputacijom, gledajuci balans u ekipi mozda i bolje pojacanje od samog Benke. Sto se tice napada to je vama sada rijeseno, Benko se ubio za sistem koji forsira Dzeno, covjek koji zna probiti bunker a u kontrama ce imati prostora dosta, valjda ne treba ni naglasavati da je bolji realizator od Bilbije recimo, ili Bekica svakako.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.