FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 12 sep 2014, 19:28

rammstein je napisao/la:
pitic je napisao/la:
rammstein je napisao/la:jbg, al eto, bar se sa Ludogorecom guramo za igrače :mrgreen:
Ma stara politika, niko neće od kvalitetnih da dođe kad vide naše oranice u PLBiH i kompletnu ostalu infrastrukturu. Ubijeđen sam da pare nisu bile problem.
nije, 100% je sve bilo dogovoreno, covjek jednostavno dobio priliku da brani u LIGI PRVAKA i jbg ... realno i ja bih otisao tamo :)

sad, sta ce biti za 3 mjeseca, vidjet cemo ;)
Ma jednostavno, ako zadovolji probni rad od 3 mjeseca potpisuje naredni ugovor na duže.
SRETAN BROJ - 1725

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 12 sep 2014, 19:28

Za tri mjeseca pa će produžit ili će u neki drugi klub isto ovako u 5 do 12 dobit ponudu.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 12 sep 2014, 19:30

i ja mislim a i on je rekao, da je sve bilo dogovoreno...ali **** takvog igraca koji par sati pred potpis dobije ponudu i odbije te...razumijem i pare i sve ali... :eh:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 sep 2014, 19:30

GameFKS je napisao/la:Za tri mjeseca pa će produžit ili će u neki drugi klub isto ovako u 5 do 12 dobit ponudu.
a mi ćemo do tada, ili tada dovesti njega ili boljeg od njega, sto se sikirate raja :D

NE MOZE DEJO PRIMITI KOLIKO BENKO MOŽE ZABITI :D

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 12 sep 2014, 19:31

STIGAO JOS JEDAN BUS U MEDJUVREMENU ZA ZENICU DA ZNATE, UPLATE U KASABI OPET. KOME SE IDE NEK ODLETI
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 sep 2014, 19:32

Ma ništa tražiti podhitno novog golmana nemamo vremana da čekamo, ovaj će nas rasuti do kraja sezone totalno nesiguran. Ovaj je imao moju podršku do utakmice s Travnikom i ne mogu više da ga trpim.
SRETAN BROJ - 1725

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 12 sep 2014, 19:33

Očigledno mu je manager imo keca u rukavu u liku Ludogoreca. Čekao je samo da pristanu na njegove uslove a LŠ je fakat izazov...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 sep 2014, 19:34

fcsforever je napisao/la:Očigledno mu je manager imo keca u rukavu u liku Ludogoreca. Čekao je samo da pristanu na njegove uslove a LŠ je fakat izazov...
i ogromna lova za ova tri mjeseca ;)

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 sep 2014, 19:35

samosarajvo je napisao/la:i ja mislim a i on je rekao, da je sve bilo dogovoreno...ali **** takvog igraca koji par sati pred potpis dobije ponudu i odbije te...razumijem i pare i sve ali... :eh:
**** pare, hajd i tako da gledamo, al onda razmislis minutu, Olimpik,Drina, Siroki,Vitez,Radnik ili Basel,Liverpool,Real, hmm bas se tesko odluciti za koga ces igrati...morate gledati i na ovaj nacin a i sama bugarska liga je bolja od nase tako da bi i 90 % nas isto odlucilo
Pyro is not a crime !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 sep 2014, 19:35

E ovo je pojacanje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 12 sep 2014, 19:38

THEC je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:i ja mislim a i on je rekao, da je sve bilo dogovoreno...ali **** takvog igraca koji par sati pred potpis dobije ponudu i odbije te...razumijem i pare i sve ali... :eh:
**** pare, hajd i tako da gledamo, al onda razmislis minutu, Olimpik,Drina, Siroki,Vitez,Radnik ili Basel,Liverpool,Real, hmm bas se tesko odluciti za koga ces igrati...morate gledati i na ovaj nacin a i sama bugarska liga je bolja od nase tako da bi i 90 % nas isto odlucilo
Da Bog da primio u svakoj utakmici po 10 komada, pa nek mu bude izazov i dalje.

Kontam na početku zajebancija neka...
Zadnja izmjena: UltraSA, dana/u 12 sep 2014, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 12 sep 2014, 19:39

"Dogovorio sam sve bio sa Sarajevom, ljudi su bili zaista korektni, ali sinoć kasno sam dobio ovu ponudu i morao sam je prihvatiti," kaže za naš portal nesuđeni golman Ludogoreca.

:facepalm:
Ti si opet šampion !

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 12 sep 2014, 19:39

Mi smo se danas pojacali dovodjenjem napadaca, a sve ostale ekipe u ligi su dobile pojacanje ostankom Deje na nasem golu :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 sep 2014, 19:41

Ja vas ne kontam :D ako nije ovaj dosao za pare koje su dogovorene, doci ce drugi
nema razloga za brigu u FKS ce igrati samo najbolji ot je objasnjeno i ŠSŠ i radi se na tome da svi budu zadovoljni a neki da na zimu odlete...
Tako da sabura, rahatluka, tu je LEON BENKO!!!!
UPRAVA RADI NEVJEROVATAN POSAO SA IGRACIMA, OD OMLADINSKIH KATEGORIJA DO a TIMA A PONAJVISE SE OCEKUJE NA ZIMU, da se zavrse neki doogovori ...

I SHVATITE, momak je htio doci, ali tu je i menadzer... u ludogorecu ce za tri mjeseca uzeti ogromne pare, vjerujte ogromne, i nasi su shvatili da ima pravo sto je pristao otici tamo jer se radi o milionskom ugovoru... a branit ce u LIGI PRVAKA... budimo realni :)

ako vam je utjeha neka, mi smo cijelo vrijeme se ganjali sa ponudama velikih timova, dobili ovog golmana, Ludogorec je uletio sa ponudom ko oni naftaši,bukvalno :) al dosta o njemu, to je proslo, uprava je vec krenula dalje, idemo i mi!
Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 12 sep 2014, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 sep 2014, 19:42

Realno veće bi pojačanje bio ovaj golman nego ovaj napadač s tim kada vidimo koliko smo deficitarni na toj golmanskoj poziciji. 2 golmana ( cigareta man ili ti ga kikser, i dijete).
SRETAN BROJ - 1725

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 sep 2014, 19:43

Puj yebem ti zivot.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 12 sep 2014, 19:44

simon je napisao/la:"Dogovorio sam sve bio sa Sarajevom, ljudi su bili zaista korektni, ali sinoć kasno sam dobio ovu ponudu i morao sam je prihvatiti," kaže za naš portal nesuđeni golman Ludogoreca.

:facepalm:
Obraz đon. Nisam navijač Sarajeva, ali drago mi je da ekipa iz BiH dovodi igrače Benkovog kalibra. Još jednom ponavljam, ovaj momak je ispao mali čovjek, jer valjda riječ i stisak ruke imaju neko značenje.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 12 sep 2014, 19:45

Aragon je napisao/la:Mi smo se danas pojacali dovodjenjem napadaca, a sve ostale ekipe u ligi su dobile pojacanje ostankom Deje na nasem golu :)
Ma dovest cete vi jos bar 10 napadaca do kraja sezone a na kraju prvenstva cete shvatiti da su vam zapravo trebali pravi stoperi !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 sep 2014, 19:46

Moguce ali mozda se nasi vode time da ne mozemo primiti golova koliko mozemo nazabijati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 sep 2014, 19:46

Sad se fakat ispred kompletnog SŠ postavlja veliki upitnik da li je isti dorastao ovakvom igrackom kadru??
Volio bih da jeste,vrijeme ce pokazati,kojeg opet nemamo mnogo obzirom na bodovni total. Vec od sutra mi smo pod imperativom,jer nece niko sjediti i posmatrati sta mi radimo,kako ovi timovi iz donjeg doma tako i ovi konkurenti,i s onim sto imaju i motiv koji je ogroman protiv nas pokazalo se da mogu parirati,jos ako mi nismo na nivou....
Zaista se titula namece sama po sebi kao jedini cilj,i mi od toga ne smijemo bijezati,vrijeme je da se i rezultatski pocnemo odvajati :!:

Sto se tice evrope i napada na jednu od grupa iduce godine,naravno da je sad neozbiljno pricati o tome,jer za godinu se desi mnogo toga,mi smo najbolji primjer toga,ali nama za takav podhvat je neophodan ipak evropski lijevi bek,koliko god to cudno bilo nekome. Zatim,stoper obavezno,jos jedan kapitalac sredine terena,i moja licna zelja bi bila takodje jedan gore lijevo,a Krle u sami vrh,uz ova dva pristigla boinga,mi imamo eskadrilu i realne sanse da napadnemo ako nista grupu EL. :kafa:

Upravi,aferim :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, bordobijeli, Chony533, miguelramos, N3R3D i 99 gostiju.