Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

phily
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la phily » 12 sep 2014, 20:04

http://www.transfermarkt.com/ivan-marti ... eler/73048

novi razlog da pratim Veronu , dosad sam je pratio zbog Tonia :D
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 sep 2014, 20:05

E zbog ovog jasmina i slicnih covjek bude za Papeta. Pa pogledajte vi ovo, prvi put je cuo za ovog lika, nikad u zivotu ga nije ni pogledao nit znao da postoji i nakon jednoc clanka Pape ubleha. :puke:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 sep 2014, 20:07

Letic iz mlade reprezentacije je dobar lijevi bek. Igra redovno u Zilini koliko sam primjetio.
Sabinho je napisao/la:E zbog ovog jasmina i slicnih covjek bude za Papeta. Pa pogledajte vi ovo, prvi put je cuo za ovog lika, nikad u zivotu ga nije ni pogledao nit znao da postoji i nakon jednoc clanka Pape ubleha. :puke:
:mrgreen: standardno, malo ko ovdje ustvari gleda ove igrace. Transfermarkt samo.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 12 sep 2014, 20:08

Danasnji gol Stilica, [youtube][/youtube]

eto Pape mogao ti je Stilic bar remi izvuci, a ti ga neces :rol:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 sep 2014, 20:10

Sabinho je napisao/la:E zbog ovog jasmina i slicnih covjek bude za Papeta. Pa pogledajte vi ovo, prvi put je cuo za ovog lika, nikad u zivotu ga nije ni pogledao nit znao da postoji i nakon jednoc clanka Pape ubleha. :puke:
pa jesam li ja selektor pa da ja brinem o potencijalnim reprezentativcima ? momak igra u veroni, moze igrati za nasu repku, ali yebe ga sto nije clan germanie. onda bi tek pape cuo za njega.
ti podrzavas papeta i dalje tako da bi me cudilo da se nesto od tebe i takvih kao sto si ti pametno procita.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 12 sep 2014, 20:10

Razumjem tvoj stav, ali nije do Jasmina da traži alternative za našeg početnog desnog beka. Ne plaćaju njega 50 000KM/mjesečno.

Sa tom platom čovjek može sam sebi da kupi licencu za bazu podataka evropskih igrača kod neke privatne sportske agencije, ako mu je već savez nije dao...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 sep 2014, 20:12

jasmin10 je napisao/la:
pa jesam li ja selektor pa da ja brinem o potencijalnim reprezentativcima ? momak igra u veroni, moze igrati za nasu repku, ali yebe ga sto nije clan germanie. onda bi tek pape cuo za njega.
ti podrzavas papeta i dalje tako da bi me cudilo da se nesto od tebe i takvih kao sto si ti pametno procita.
Ne radi se o selektoru vec o tebi. Prizivas nekoga a veze nemas kakav je. Da neko iz zayebancije objavi clanak sa nekim nepostojecim igracem i stave da igra u Torinu npr. ti bi odmah napao Papeta.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 12 sep 2014, 20:13

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Danasnji gol Stilica, [youtube][/youtube]

eto Pape mogao ti je Stilic bar remi izvuci, a ti ga neces :rol:
''Tele'' bih sad rekao...

''Ovo zna moj Tino-Sven, imas li sta drugo pokazati?''. :kafa:

Bih mu poslao ovo...

[youtube][/youtube]
''Tele''..

''Nije na nivou kao moj Tino-Sven''. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 12 sep 2014, 20:14

Da @jasmin prima 50 000 mjesecno (zavrti mi se u glavi, majkemi) vec bi gledao i pricao sam momkom, siguran sam. Jer je @jasminu stalo do nase ekipe i igre, a nije mu u interesu da je oslabi kako bi Germnia.boysi imali sto vise prostora u prvih 11 :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 sep 2014, 20:15

Consigliere je napisao/la:
Da @jasmin prima 50 000 mjesecno (zavrti mi se u glavi, majkemi) vec bi gledao i pricao sam momkom, siguran sam. Jer je @jasminu stalo do nase ekipe i igre, a nije mu u interesu da je oslabi kako bi Germnia.boysi imali sto vise prostora u prvih 11 :roll:
Opet ponavljam ne radi se o selektoru vec o njemu samom.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 sep 2014, 20:17

Sabinho je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Ne radi se o selektoru vec o tebi. Prizivas nekoga a veze nemas kakav je. Da neko iz zayebancije objavi clanak sa nekim nepostojecim igracem i stave da igra u Torinu npr. ti bi odmah napao Papeta.
s obzirom na to da nam desnom stranom ordinira avdija, svaki igrac koji konkurise za tu poziciju je dobrodosao.
a da je momak clan germanie i da ga pape pozove, branio bi ovu ublehu od selektora :puke:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 12 sep 2014, 20:18

Sa ovim momkom ce biti isto kao I sa hrgotom gofnar susic nije ni cuo za njega a I kad cuje naci ce neki banalan razlog da opravda svoju lijenost... Da mi je samo znati zasto bar ovaj portal otvoreno nepise o ovome smecu od selektora I njegovim propustima I bezobrazluku koji godinama traju...

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 12 sep 2014, 20:21

Chinaglia je napisao/la:vala, navijam za Lazio i pratim Serie A, al' za ovog nikad nisam čuo, a vidim da je tek došao u Veronu :D treba ga pratit', mlad je, ako se pokaže, obavezno ga kontaktirat'/pozvat', ko zna, možda može igrat' i desno, ne može biti gori od Vrše, niti podložniji povredama od Mujdže :D Hrvati imaju Strinića i Srnu, tako da u svakom slučaju ohrabrujuće :mrgreen:
Strinić je lijevi bek,Srna i Vrsaljko su glavni desni bekovi....

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 12 sep 2014, 20:22

Sabinho je napisao/la: Opet ponavljam ne radi se o selektoru vec o njemu samom.
Ne razumijem. Selektorov posao je da prati sve igrace koji mogu pomoci nasoj ekipi, pa da ocjeni ima li ih svrhe pozivati. Nas je naravno i tu zakazao. Jedini stadion gdje sam ga ja vidio je Poljud (naravno)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 sep 2014, 20:23

a momak je dao pametnu izjavu. iz ove izjave se moze zakljuciti da ko ga prvi pozove da ce i igrati. vidi i on sam kakva je konkurencija u hrvatskoj reprezentaciji, mada bolje je biti klupa srni nego avdiji :thumbdown:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 12 sep 2014, 20:27

jasmin10 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:pa jesam li ja selektor pa da ja brinem o potencijalnim reprezentativcima ? momak igra u veroni, moze igrati za nasu repku, ali yebe ga sto nije clan germanie. onda bi tek pape cuo za njega.
s obzirom na to da nam desnom stranom ordinira avdija, svaki igrac koji konkurise za tu poziciju je dobrodosao.
a da je momak clan germanie i da ga pape pozove, branio bi ovu ublehu od selektora :puke:

Stvarno ne znam da li je do Germanije koliko je do njegovog (ne)znanja... Imam dojam da covjek stvarno ne zna kako da radi svoj posao. Samo to sto nije poslao nekoga u Pulu (!!!! mogao je preko Bihaca laganica Golf dvicom...) da pogleda protivnika je apsolutno retardirano.

A to da ne zna kako da smiri ekipu je nesto jos gore, posto je bio igrac. Primimo drugi gol protiv Kipra, okrene se prema klupi, sa rukama na glavi "UUUUUUHHHHH!!!!". Momcima je vec tesko, ne trebaju vidjeti najveceg igraca nacije kako sam ne zna sta da uradi.

Na prvom kursu za trenere U14 su nas naucili da ne smijemo prenijeti nervozu prema igracima... U PROKLETOJ KANADI! Cisto sumnjam da nije nista naucio kad je polagao za te licence po Evropi. :wtf: :wtf:
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 12 sep 2014, 20:33

Consigliere je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Opet ponavljam ne radi se o selektoru vec o njemu samom.
Ne razumijem. Selektorov posao je da prati sve igrace koji mogu pomoci nasoj ekipi, pa da ocjeni ima li ih svrhe pozivati. Nas je naravno i tu zakazao. Jedini stadion gdje sam ga ja vidio je Poljud (naravno)
Momak je samo rekao da su mu dojadili forumasi koji pljuju po Safetu cim procitaju nesto o nekom ovom potencijalnom igracu. Nije rekao da je Safet u pravu ili ne.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 sep 2014, 20:34

pa bolji su treneri ovi sto su licencu dobili u jablanici :mrgreen:
stavlja svoj interes ispred dobrobita ekipe, ne zna motivisati igrace, ne zna ih postaviti na terenu. pa jedan pjanic koji je u top 10 veznjaka svijeta, kaze da ne zna kako se postaviti na terenu, mislim da to dovoljno govori o ovoj ublehi.
gubimo igrace zbog ove ublehe. a dobro, safetu je logicno da ovaj momak igra za svicarsku, ali mu nije bilo logicno da tinki igra za belgiju. :facepalm:
i naravno da kada vidim da potencijalni reprezentativac igra u ligi petice i to na kriticnoj poziciji, prozivati ublehu da ga pozove.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 12 sep 2014, 20:43

Bezveze se oko desnog beka raspravljate, selektor tu nema nikakve dileme, Svrsko je starter. Nije ni jedan od ovih potencijalnih glup da dode u nasu repku da grije klupu Avdiji. Za njegovo mjesto u prvih 11 Susic nije imao nikakve dileme.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 sep 2014, 20:44

K'o da gledam da ce se zapadne komsije uspizditi nakon ovog teksta o Marticu i da ce na sva zvona razglasiti da je to novi Pranjic i da ce uskoro dobiti poziv za Vatrene a ne bi me cudilo da se i neki intervju izmisli kako on daje sudbonosno da ovo reprezentaciji.

U svakom slucaju se trebaju ganjati ovi anonimusi ili bolje receno igraci za koje nasa javnost nije mnogo cula i pokusati izdejstvovati njihov nastup za nasu selekciju pa makar na kraju propali.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, Confiance, maroonGiant, random11, SanaBosna, Varta i 50 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []