tu je to negdje, ako nije i boljeorbit je napisao/la:Neka dovedu, kvalitetom kao Benko, golmana ja ću biti zadovoljan. Sve ispod toga
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma kad ih je Velez sa igracem manje stisnuo u njihov sesnesterac,ne vidim razoga da i mi to ne uradimo.Ocekujem da igraci na BP odigraju angazovano,srcem, i pobjeda nece doci u pitanje.
-
fcsforever
- Kontakt:
Iskreno, tačno znam šta je rečeno i Dženi i igračima. Evo Benko je tu..šta mislite kako se Bilbija sada osječa. Na zimu, ili će pristati na manja mjesečna primanja ili transfer lista. Pojedini igrači neče ni to biti ponuđeni...odmah, transf lista. Kako rammo reče i u pravu je...na zimu će biti još dolazaka...minimalno 3
Ako bi remi sutra bio razlog da ode Uscuplic a da na klupu dodje Prosinecki, meni ne bi niti malo bilo zao izgubiti dva bodau Zenici. Sezona je i onako duga.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Evolution87
- Kontakt:
Aragon je napisao/la:Ako bi remi sutra bio razlog da ode Uscuplic a da na klupu dodje Prosinecki, meni ne bi niti malo bilo zao izgubiti dva bodau Zenici. Sezona je i onako duga.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
fcsforever
- Kontakt:
kakav bolan Prosinečki...znaš li ti koliko on traži mjesečno plate...pa Kodru nismo uzeli iz tih razloga a brat Menaf mu je Stevanovićev menadžer
Trazio je i Benko bjesnu platufcsforever je napisao/la:kakav bolan Prosinečki...znaš li ti koliko on traži mjesečno plate...pa Kodru nismo uzeli iz tih razloga a brat Menaf mu je Stevanovićev menadžer
- Evolution87
- Kontakt:
benko i ima bjesnu platupitar079 je napisao/la:Trazio je i Benko bjesnu platufcsforever je napisao/la:kakav bolan Prosinečki...znaš li ti koliko on traži mjesečno plate...pa Kodru nismo uzeli iz tih razloga a brat Menaf mu je Stevanovićev menadžer
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Sto znaci da se ima i moze se. Ja od srca zelim da Dzeno ove sezone osvoji duplu krunu.
ZaštoAragon je napisao/la:Ako bi remi sutra bio razlog da ode Uscuplic a da na klupu dodje Prosinecki, meni ne bi niti malo bilo zao izgubiti dva bodau Zenici. Sezona je i onako duga.
Sarajevo ljubavi moja!
Ne bih ja baš rekao da je moj post pun pesimizma, čak mislim da ga nema ni malo.fcsforever je napisao/la:@Hilmo, daj jednom bar jednom u životu malo više optimizma. Tebe kad slušam zamišljam da nam je još uvijek familija na čelu kluba. Bolan, pomarisat se sutra...nisu kvalitetniji od Atromitosa...jel dovoljno
Mi smo kvalitetnija ekipa, uigrana smo ekipa, malo u krizi ali znaš kako kažu "forma je prolazna a klasa je vječna". Ja se njih ni malo ne bojim, samo kažem da treba biti ozbiljan u svakom meču kao da igramo protiv Atromitosa.
Meni je malo neozbiljno da ja sad kažem "ma mi ćemo njima dole uvaliti 3-4 komada" ili da kažem da sam siguran u pobjedu. Bolji jesmo, ali smo bili bolji i protiv Mostaraca, i u Bijeljini, pa nije završilo kako mi želimo.
Idemo igrati, neka igrači pokažu ono najbolje od sebe pa ćemo vidjeti šta će biti.
@pitar079
I ja!
Re: Odg: FK Sarajevo
I onda da opet u Evropi gledamo njegove trenerske vratolomije?pitar079 je napisao/la:Sto znaci da se ima i moze se. Ja od srca zelim da Dzeno ove sezone osvoji duplu krunu.
Sto ga se prije rijesimo, bolje po nas.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ajd odmah da prekinemo pricu oko trenera, prosinceki trazi MJESECNU platu kao neki dobar trener godisnju.... otprilike
a realno, prosinecki nije nikakav murinjo da ga se placa toliko... zato AKO IKADA DZENOO ode, doci ce trener ranga Petrovića, Hadzibegića
a realno, prosinecki nije nikakav murinjo da ga se placa toliko... zato AKO IKADA DZENOO ode, doci ce trener ranga Petrovića, Hadzibegića
Doduse, svi drugi treneri do sada su napravili vise od njega i bili uspjesniji.Aragon je napisao/la:I onda da opet u Evropi gledamo njegove trenerske vratolomije?pitar079 je napisao/la:Sto znaci da se ima i moze se. Ja od srca zelim da Dzeno ove sezone osvoji duplu krunu.
Mi zelimo nastaviti ono sto su do sad treneri uradili ili zelimo iskorak?pitar079 je napisao/la:Doduse, svi drugi treneri do sada su napravili vise od njega i bili uspjesniji.Aragon je napisao/la:I onda da opet u Evropi gledamo njegove trenerske vratolomije?pitar079 je napisao/la:Sto znaci da se ima i moze se. Ja od srca zelim da Dzeno ove sezone osvoji duplu krunu.
-
fcsforever
- Kontakt:
moj pitar079 da ti znaš kolko je tražio mislio bi da je Murinjo u pitanju. Pa Ćiro 3x manje traži.
I dalje onaj patuljak na golu 
Zato i jeste na platnoj listi Kardifa a ne sarajevapitar079 je napisao/la:Trazio je i Benko bjesnu platufcsforever je napisao/la:kakav bolan Prosinečki...znaš li ti koliko on traži mjesečno plate...pa Kodru nismo uzeli iz tih razloga a brat Menaf mu je Stevanovićev menadžer
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
fcsforever
- Kontakt:
potpuno si u pravu Head...sva čast na info
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ErosViverosViv i 42 gosta.