Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
Ovo za raju, ko Sajo

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma ovaj Hajrovic dao go protiv Slovacke i nista vise
imam osjecaj da i on bjezi od lopte, vidi se da je neiskusan bez samopouzdanja...proci ce dosta vode dok od njeg postane igrac 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Fakat nas je krenulo. Repka nam je na aparatima. Ne vidim da imamo jednog jedinog igraca u formi. Osim Stilica, a on nije na spisku. I eto navodno Bicakcic, a on igra ko qurac za repku.Nerminovic je napisao/la:Klupa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ima Begovic i Pjanic. Zalosno!Cartman je napisao/la:Fakat nas je krenulo. Repka nam je na aparatima. Ne vidim da imamo jednog jedinog igraca u formi. Osim Stilica, a on nije na spisku. I eto navodno Bicakcic, a on igra ko qurac za repku.Nerminovic je napisao/la:Klupa.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Begovic katastrofa zadnje vrijeme. Sunjic mozda jedan jedini koji je u formi i non stop igra, ostali igraci niti igraju. Dzeko niti zabio gol, Ibisevic isto tako i evo Hajrovic poceo da grije klupu.h1a2s3o je napisao/la:Ima Begovic i Pjanic. Zalosno!Cartman je napisao/la:Fakat nas je krenulo. Repka nam je na aparatima. Ne vidim da imamo jednog jedinog igraca u formi. Osim Stilica, a on nije na spisku. I eto navodno Bicakcic, a on igra ko qurac za repku.Nerminovic je napisao/la:Klupa.
EDIT: Pjanic isto poceo sezonu dobro.
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 20 sep 2014, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Consigliere
- Kontakt:
Ajmo realno, Izet ce uvijek ostat upamcen po onom golu Slovackoj... Gol je postigao svojim najjacim oruzjem- sutom sa distance. U svim ostalim segmentima igre on je cisti prosjek u najboljem slucaju.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Goalgetter
- Kontakt:
On od Slovacke nije odigrao dobre utakmice. Ona protiv Mexika je bila nesto bolja, kao i protiv Argentine je bio solidan. Ostatak, za zaborav. Isto je i u klubu. Otakda je zabio u Slovackoj, pao je i u Grasshoppersima, onda ostvario transfer u Galatu.. Sve ostalo je historija.
S obzirom kakav nam je roster, Izet je iznadprosjecan igrac.
I meni se tako cini. Ima udarac i donekle dribling, ali nije u stanju biti konstantan. Zna se desit da se citavu utakmicu ne vidi.Consigliere je napisao/la:Ajmo realno, Izet ce uvijek ostat upamcen po onom golu Slovackoj... Gol je postigao svojim najjacim oruzjem- sutom sa distance. U svim ostalim segmentima igre on je cisti prosjek u najboljem slucaju.
Na klupi danas,zalosno da se ne moze izboriti za prvu postavu u ovako losem werderu.
-
Nerminovic
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Steta sto nije usla ova. 
Ispade bolji Seferovic od njega,a nisam tako razmisljao kad je ovaj dero u GC
Daj neko stream
Ma i Seferovic je strasno limitiran igrac. Bolji je Izet od njega po meni. Barem ima veci potencijal.zgembo89 je napisao/la:Ispade bolji Seferovic od njega,a nisam tako razmisljao kad je ovaj dero u GC
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
seferovic je konstantno bio pozvan u svicarsku reprezentaciju, dok je jedini razlog sto je izet nas otmar hitzfeld, koji ga je prestao pozivati pa se izet "predomislio ipak". davno ga je dzeko prokontao kad ga je nazvao izdajicom na twitteru. tako je i galatu izdao, jer nijedan igrac nije primao platu tri mjeseca, a on je jedini koji je uhvatio priliku i iznevjerio navijace istanbula. tako je prije toga iznevjerio i nas, pa svicarce. u najmanju ruku upitan karakter. prije nego sto neko pocne trolati, ovo su cinjenice, a ne uvrede. mislim da je potrebno da se to kaze.
a sto se tice nas, drago mi je sto je nas igrac i sto ga mozemo iskoristiti maksimalno, jer je za nase uslove dobar igrac.
a sto se tice nas, drago mi je sto je nas igrac i sto ga mozemo iskoristiti maksimalno, jer je za nase uslove dobar igrac.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Lako se bilo hvalit da je najbolji, da je Werder korak unazad u karijeri, a kad treba pokazat to i igrom da je bolji od tog nivoa onda nista. Stoga Izete manje price vise rada.
ma kakav Hajrovic, dao jedan gol Slovackoj i misli da je igrac...hajde jarane ori njive po Svicarskoj 
Igra dosta povučeno što nisam mislio da će biti, ali i očekivao sam puno više od njega. Ovo je jako slabo i čini mi se da rijetko akcije idu preko njegove strane, ima skroz malo kontakta s loptom.
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 28 gostiju.