FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
što hilmo jel treba da kukam..neka ih ba..neka bar neko u ovoj BiH ima para kad neko igra za Lutvinu kosku i 2 tegle ajvara. To ne bi sami došli da nam otvore oči. Nekad si smijašan moj hilmo
-
fcsforever
- Kontakt:
pile, prati karling ostavi se lopte...vidiš da ti ne ide
Buraz ovaj post ti je pravo glup , ja licno bi volio da svi klubovi u BIH stanu na noge kao sto ste VI .Mom Zelji nista nece biti bolje ako je Sarajevo losije tako bi i ti trebao razmisljati .Ovo sto si ti napisao je klasican primjer kad jad dodje do para.fcsforever je napisao/la:aaa evo ih ko da su iz groba ustali
fino što nas pratite ...pa sigurno onda znate da Benko, Stojčev , Velkoski i donekle Bilbija zarađuju mjesečno ko čitav željo ...zajedno sa svim uposlenim od čistačice do Lutve . Toliko para imamo moj napačeni Virtul
-
fcsforever
- Kontakt:
a ti virtul ni sam sebi ne znaš objasniti kako Švraka od miliona dođe na NULA eura. Što Lutvu ne pitaš...kod njega su svi odgovori
Virtu4l je napisao/la:Ne lupaj ba, neće Cimija da prodaju, na stolu je ponuda od 1.200.000 (eura, ne maraka)pile87 je napisao/la:Vi niste mogli prodati igrace koji igraju kako treba a ne poluigrace.evo na transfermarktu već piše 2.5 miliona, šta uradi Lihtenštajn...
Taj Transfermarket je tačan u Ligama petice, a ostalo je malo je reći očajno...
Ma meni je njaveće čudo kako još nisu legle pare od Šehe, pusti Svraku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
fcsforever
- Kontakt:
a ti carson ne glumi dobrotu..fol ovo ono. Ima li ste kolektivna svršavanja na naše muke 2010...viršle itd. A sad se vrati kod Lutve i puši i dalje priče o stabilizaciji
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Jesi napacenfcsforever je napisao/la:a ti carson ne glumi dobrotu..fol ovo ono. Ima li ste kolektivna svršavanja na naše muke 2010...viršle itd. A sad se vrati kod Lutve i puši i dalje priče o stabilizaciji
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
fcsforever
- Kontakt:
zaboli me racku, vaš problem...a imate ih i previše. Nego , treba nama oči otvoriti, zar ne !!!!
Kako odbiti želju ?
Al' fakat , možemo mi sad dovoditi ovakve igrače , dok ne sjednu pare od Šehića , onda smo naje.bali 
FKS 1946 !
Eto mi smo imali nesto vise daj ne rise sviju ti svi klubovi u BIH na isti nacin funcionisu,ovo ste ste vi sad uspjeli je druga dimenzija za nase uslovefcsforever je napisao/la:a ti carson ne glumi dobrotu..fol ovo ono. Ima li ste kolektivna svršavanja na naše muke 2010...viršle itd. A sad se vrati kod Lutve i puši i dalje priče o stabilizaciji
Pa prekucavali smo ligu i sa manje para 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
oj sta ce nas sutra biti u Zenici

Benko,Kallasi,Stojcev,Cimirot,Velkoski,Duljevic itd itd
a jesmo mocni
a jesmo mocni
sve zavisi kako ko trosi pare i gdje ih usmjeri neko na igrace neko naVirtu4l je napisao/la:Pa prekucavali smo ligu i sa manje para
Prvih 11
1.Bandović 2.Kalasi 3.Protić 4.Tatomirović 5.Dupovac 6.Cimirot 7.Duljević 8.Radovac 9.Benko 10.Stojčev 11.Velkoski
Drugih 11
1.Plakalo 2.Berberović 3.Puzigaća 4.Kovačević 5.Mitrevski 6.Kostić 7.Okić 8.Todorović 9.Bilbija 10.Handžić 11.Bekić
Prvih 11 je jači od reprezentacije ostatka PL BiH,a drugih 11 je u rangu prvih 11 Širokog Brijega i Zrinjskog
1.Bandović 2.Kalasi 3.Protić 4.Tatomirović 5.Dupovac 6.Cimirot 7.Duljević 8.Radovac 9.Benko 10.Stojčev 11.Velkoski
Drugih 11
1.Plakalo 2.Berberović 3.Puzigaća 4.Kovačević 5.Mitrevski 6.Kostić 7.Okić 8.Todorović 9.Bilbija 10.Handžić 11.Bekić
Prvih 11 je jači od reprezentacije ostatka PL BiH,a drugih 11 je u rangu prvih 11 Širokog Brijega i Zrinjskog
Imam sezona odgledanih ko ti godina Bilbija je trebo biti najbolji strijelac lige zar ne ?fcsforever je napisao/la:pile, prati karling ostavi se lopte...vidiš da ti ne ide
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A najgore što smo sad strah i trepet a bez para 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
za iste pare kao i mi u najmanju ruku, ako ne i veceVirtu4l je napisao/la:Pa prekucavali smo ligu i sa manje para
Bilbija sada 4. napadac tima
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.