http://www.schalke04.de/de/profis/team/ ... eler/16157" onclick="window.open(this.href);return false;
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
salke od danas nudi na licnoj karti svagog igraca i desktop pozadine
...
http://www.schalke04.de/de/profis/team/ ... eler/16157" onclick="window.open(this.href);return false;
A Susic uzvraca "Neka krene odma ili ce zakasnit na okupljanje",, ili kako ono bi??
Yebo te kakvog trolla imamo na na tronu A-reprezentacije, pa to je plakati... Vise nije ni smijesno.
Yebo te kakvog trolla imamo na na tronu A-reprezentacije, pa to je plakati... Vise nije ni smijesno.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Džaba momčiluko kada imamo onog neznanog magarca na klupi.Head je napisao/la:
Momak je traktor.
Selektor Safet Sušić o spisku za Vels: Mislio sam zvati Kolašinca, ali pješice ne bi stigao na vrijeme!sajo10 je napisao/la:A Susic uzvraca "Neka krene odma ili ce zakasnit na okupljanje",, ili kako ono bi??![]()
Veliki je talent, ali bi bilo normalno da ga prvo pozove selektor mladog tima, da ne preskače.. Hodao bih do Sarajeva da me Sušić pozove - izjavio je za jučerašnji broj "Dnevnog avaza" 19-godišnji član Šalkea Sead Kolašinac, upitan bi li volio zaigrati za A-tim Bosne i Hercegovine. Safeta Sušića tekst nije iznenadio, jer odranije zna o kome se radi. Našu molbu da prokomentira Seadovu izjavu dočekao je lucidno:
- Mislio sam ga zvati, ali ako krene pješice, neće stići na utakmicu pa ne mogu - našalio se Sušić te dodao:
Znam za njega - Znam o kome se radi. Veoma je mlad momak i bilo bi mi nekako normalno da ga prvo pozove selektor mlade reprezentacije, da ne preskače etape fudbalskog razvoja. Činjenica da je u Šalkeu i da je bio juniorski reprezentativac Njemačke govori da je riječ o velikom talentu. Nadam se da će njegov uspon u klubu dovesti do toga da ga pozovem i u A-tim, ali bi bilo dobro da ga prije toga vidimo u mladoj selekciji - rekao je Sušić.
Jagodić: Pratim ga, ali sada ga neću zvati
Sušić kaže da Kolašinac prvo treba u mladu reprezentaciju, ali će naš talent morati malo pričekati. Selektor tima U-21 Vlado Jagodić kaže da prati Kolašinca i da je veliki talent, ali da u finišu kvalifikacija ne smije sebi dopustiti luksuz da mijenja kostur tima koji igra veoma dobro.- Imam grupu od dvadesetak fudbalera koji će biti pozvani za prijateljsku utakmicu s Albanijom, a Kolašinac nije među njima. Pratim ga, riječ je o fudbaleru nove generacije koja dolazi i za njega će sigurno biti mjesta. Ali, ne sada, kada nas očekuju odlučujuće utakmice i kada na raspolaganju imam uigranu ekipu - kaže Jagodić.
- DonCorleone
- Kontakt:
Opa, nakon sicerasa, opada jos jedan argumenatAjax je napisao/la:Selektor Safet Sušić o spisku za Vels: Mislio sam zvati Kolašinca, ali pješice ne bi stigao na vrijeme!sajo10 je napisao/la:A Susic uzvraca "Neka krene odma ili ce zakasnit na okupljanje",, ili kako ono bi??![]()
Veliki je talent, ali bi bilo normalno da ga prvo pozove selektor mladog tima, da ne preskače.. Hodao bih do Sarajeva da me Sušić pozove - izjavio je za jučerašnji broj "Dnevnog avaza" 19-godišnji član Šalkea Sead Kolašinac, upitan bi li volio zaigrati za A-tim Bosne i Hercegovine. Safeta Sušića tekst nije iznenadio, jer odranije zna o kome se radi. Našu molbu da prokomentira Seadovu izjavu dočekao je lucidno:
- Mislio sam ga zvati, ali ako krene pješice, neće stići na utakmicu pa ne mogu - našalio se Sušić te dodao:
Znam za njega - Znam o kome se radi. Veoma je mlad momak i bilo bi mi nekako normalno da ga prvo pozove selektor mlade reprezentacije, da ne preskače etape fudbalskog razvoja. Činjenica da je u Šalkeu i da je bio juniorski reprezentativac Njemačke govori da je riječ o velikom talentu. Nadam se da će njegov uspon u klubu dovesti do toga da ga pozovem i u A-tim, ali bi bilo dobro da ga prije toga vidimo u mladoj selekciji - rekao je Sušić.
Jagodić: Pratim ga, ali sada ga neću zvati
Sušić kaže da Kolašinac prvo treba u mladu reprezentaciju, ali će naš talent morati malo pričekati. Selektor tima U-21 Vlado Jagodić kaže da prati Kolašinca i da je veliki talent, ali da u finišu kvalifikacija ne smije sebi dopustiti luksuz da mijenja kostur tima koji igra veoma dobro.- Imam grupu od dvadesetak fudbalera koji će biti pozvani za prijateljsku utakmicu s Albanijom, a Kolašinac nije među njima. Pratim ga, riječ je o fudbaleru nove generacije koja dolazi i za njega će sigurno biti mjesta. Ali, ne sada, kada nas očekuju odlučujuće utakmice i kada na raspolaganju imam uigranu ekipu - kaže Jagodić.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
@ Corleone
Ne znam da je napisano nista novo to je ionako stara informacija skoro svima poznata. Momak je trazio citat i ja sam mu ga pronasao. I mozda se moze pronaci neko opravdanje da ne pozoves momka od 19 godina jos i nekako. Jedino je problem sto je on igrao za jedan Schalke 04 i to jos poprilican broj utakmica cak i ligu prvaka i nije bio klasicni klupas. E onda se tesko moze naci opravdanje za nepozivanje takvog igraca. Mada Kolasinac nam je trenutno najmanja briga pored onakvih taktickih bravura i igre bez bekova i pravih krila.
Ne znam da je napisano nista novo to je ionako stara informacija skoro svima poznata. Momak je trazio citat i ja sam mu ga pronasao. I mozda se moze pronaci neko opravdanje da ne pozoves momka od 19 godina jos i nekako. Jedino je problem sto je on igrao za jedan Schalke 04 i to jos poprilican broj utakmica cak i ligu prvaka i nije bio klasicni klupas. E onda se tesko moze naci opravdanje za nepozivanje takvog igraca. Mada Kolasinac nam je trenutno najmanja briga pored onakvih taktickih bravura i igre bez bekova i pravih krila.
Cuj da ne preskace etape fudbalskog razvoja
razvija se u klubu...
Pa kakve ludjaci su ovi iz S04 (opcenito u Svijetu nogometa)
Tele dominira
Pa kakve ludjaci su ovi iz S04 (opcenito u Svijetu nogometa)
Tele dominira
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Samo malo, to je Susic izjavio prilikom objavljivanja spiska za Vels koju smo igrali u avgustu 2012, a Seo tada jos nije bio ni debitovao za S04 u Bundesligi. Prema wikipediji prvu utakmicu u Bundesligi je odigrao u septembru 2012.
Susic: Nadam se da će njegov uspon u klubu dovesti do toga da ga pozovem i u A-tim
Sto se i dogodilo kasnije. Znaci opet trazite kontroverze tamo gdje ih nema. Savez i Susic su reagovali brzo kada je u pitanju Seo.
Susic: Nadam se da će njegov uspon u klubu dovesti do toga da ga pozovem i u A-tim
Sto se i dogodilo kasnije. Znaci opet trazite kontroverze tamo gdje ih nema. Savez i Susic su reagovali brzo kada je u pitanju Seo.
- hogarstrasni
Sujetni kriminalac Susic je Kolasinca ignorisao dok je mogao, sve dok Spahic i Begic niso odlucili da naprave korak i posjete ga.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Molim teleća **** da napuste temu Momčiluke,mislim na Sea,naravno.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Da nije bilo velikog Emira Spahica i volontera-patriote Juke Kolasinac bi sad igrao za Njemacku kao sto Seferovic igra za Svicarsku,Halilovic za Hrvatsku,Hrgota za Svedsku.
-
Nerminovic
- Kontakt:
I ako ih nije bilo, opet bih igrao za nas.Rusilac je napisao/la:Da nije bilo velikog Emira Spahica i volontera-patriote Juke Kolasinac bi sad igrao za Njemacku kao sto Seferovic igra za Svicarsku,Halilovic za Hrvatsku,Hrgota za Svedsku.
Za njega nikad nije bila druga opcija, samo Bosna i Hercegovina.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma jasno je da je on patriota sto se toga tice. Ali problem bi bio da nas vrli selektor skonta da ga pozove. Bogami bi se momacki nacekao. Vidis da nasem selektoru nije dovoljno samo nacrtati, i obojiti mu treba u hiljadu boja da nesto skonta. Ako skonta.Nerminovic je napisao/la:I ako ih nije bilo, opet bih igrao za nas.Rusilac je napisao/la:Da nije bilo velikog Emira Spahica i volontera-patriote Juke Kolasinac bi sad igrao za Njemacku kao sto Seferovic igra za Svicarsku,Halilovic za Hrvatsku,Hrgota za Svedsku.![]()
Za njega nikad nije bila druga opcija, samo Bosna i Hercegovina.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kolasinac je vec u prvoj utakmici sezone Hannover - Schalke ( 26.8.2012 ) bio na klupi znaci jedan od 17 ( tada ) igraca Schalkea mislim da je vec to sasvim dovoljno da ga se pozove. Debitovao je u trecoj utakmici sezone protiv Gruether Furtha ( 15.9.2012 ). A za reprezentaciju je debitovao tek ( 19.11.2013 ) protiv Argentine poslje poprilicnog broja odigranih utakmica u Bundesligi. Tako da tvoja izjava da je Susic reagovao brzo poslje 14 mjeseci i nije bas tacna odnosno nije bilo bas toliko brzo. A sto se tice Kolasinca njega su nagovarali i neki igraci da zaigra za Bosnu ne samo selektor.calcio je napisao/la:Samo malo, to je Susic izjavio prilikom objavljivanja spiska za Vels koju smo igrali u avgustu 2012, a Seo tada jos nije bio ni debitovao za S04 u Bundesligi. Prema wikipediji prvu utakmicu u Bundesligi je odigrao u septembru 2012.
Kolašincu se pristupilo baš ono timski, kako bi trebalo svakom igraču njegovog kalibra, ali sve je to bilo lako jer za njega i njegovu porodicu nikad nije bilo dileme
#momciluk
#momciluk
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slazem se. A i igracima malo manjeg kalibra tada Seferovic, Tankovic, Hrgota i slicni. Jer ja sam siguran da ce sva trojica biti odlicni igraci sa 25 godina ako ne i prije.Virtu4l je napisao/la:Kolašincu se pristupilo baš ono timski, kako bi trebalo svakom igraču njegovog kalibra
- master1015
- Kontakt:
momka nije trebo niko nagovarat da igra za bosnu da se ne zaboravi da momak nije promijenio misljenje ni kad su mu nudili njemci bogatstvo i mjesto u ekipi za svjetsko prvenstvo neznate vi licno kakva je ovo ljudina momak radije bi sluso ilahije i bosanski rep kuci nego se druzit sa njemcima napolje momak je idol i primjer za svih bosanaca vrlo je disciplinovan skroman i postuje najvise svoje porijeklo tek onda tudje nesto sto je nazalost tesko naci ovih dana momak nije mjerio nista i nije uopste mislio koja reprezentacija bi mu pomogla u karijeri momak vjeruje u svoj kvalitet i ima veliko samopouzdanje u svoju igru ne treba njemu njemacka reprezentacija kao sto hrgoti treba svedska reprezentacija i seferovicu svicarska jedino voli ponekad nepotrebno rusit ali nebi bio seokol bez toga zato mu je oprosteno
momak je poklon od nebesa

momak je poklon od nebesa

Zadnja izmjena: master1015, dana/u 14 sep 2014, 10:27, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj Legeu majstore, dize mi se tlak od nje 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- master1015
- Kontakt:
momka ne zanima sta nosi bitno je da rusiVirtu4l je napisao/la:Nemoj Legeu majstore, dize mi se tlak od nje