Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
mora cemo napraviti razmjenu sljedecu godinu marica za cucovica jeli treba nam krilni centar ispod 18 godina..?
ovako nesto:
Gegic
atic
djedovic
cucovic
antunovic
ovako nesto:
Gegic
atic
djedovic
cucovic
antunovic
Bili bi ludi kada bi dali Marica za CucovicaTarik91 je napisao/la:mora cemo napraviti razmjenu sljedecu godinu marica za cucovica jeli treba nam krilni centar ispod 18 godina..?
ovako nesto:
Gegic
atic
djedovic
cucovic
antunovic
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Milslim da je ovo dokaz za koga ce Dino igrati
Dino Radončić
3 mins ·
JOŠ JEDNOM DOKAZANO KAKVA SMO KOŠARKAŠKA SILA! SRBIJAA!!! IDEMO NA AMERE !
Dino Radončić
3 mins ·
Ja sam isto cuo iz prve ruke da je odabrao Srbiju, pa sad... Svejedno je svakako, za nas definitivno nece.Bassha je napisao/la:Milslim da je ovo dokaz za koga ce Dino igrati
Dino Radončić
3 mins ·
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Avaz prenio od sportsport.ba da će igrati za BiH.
Izgleda da ce Maric zaigrati za Srbiju sledece godine bez obzira sto ije potpisao da ce za nas..Majka mu je iz Srbije pa valjda na osnovu toga,samo mora sacekat godinu dana i to je to.TaRgEt_ je napisao/la:Bili bi ludi kada bi dali Marica za CucovicaTarik91 je napisao/la:mora cemo napraviti razmjenu sljedecu godinu marica za cucovica jeli treba nam krilni centar ispod 18 godina..?
ovako nesto:
Gegic
atic
djedovic
cucovic
antunovic
Cibona dovela Josipa Popica centar 98 godiste visok 207 i tezak 130 kila bio je na nasem provbitnom spisku za turnir u Turskoj,al zaigrao je nekim cudom za Austriju.Ovo cudom govorim jer je i Hrvatska ga htjela pod svoje pa mi je nejasno zasto je za Austriju..Inace roditelji su mu iz Citluka.
Vrabac 16 poena u pripremnoj utakmici protiv Mega vizure.
Pa neće Avaz pisati protiv Radončića.Neutral je napisao/la:Avaz prenio od sportsport.ba da će igrati za BiH.
samir sehic je odabrao vanderbilt university za daljnu karieru.
ima li neko da se razumije u ncaa, kakvi su oni. ako sam dobro upratio oni su u diviziji sa kentucky za koje znam da su izbacili masu igraca
gledao sam sad neku listu sa nba igracima iz vanderbilta, nedjeluje nesto posebno
ima li neko da se razumije u ncaa, kakvi su oni. ako sam dobro upratio oni su u diviziji sa kentucky za koje znam da su izbacili masu igraca
gledao sam sad neku listu sa nba igracima iz vanderbilta, nedjeluje nesto posebno
To su oni sa onom cudnom dvoranom, ko Maksimir.. bitno je da ima minutazu obezbijedjenu a ostalo manje vise jd do njega. Ne znaci samo ime univerziteta nista, najbolji primjer Suton
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Naši Nedim Đedović i Emir Sulejmanović su u zvaničnom rosteru Barce B. Nedim je prijavljen i u juniorskom sastavu.
http://www.fcbarcelona.cat/basquet/basq ... ca-b-14-15" onclick="window.open(this.href);return false;
Prije koji dan, prvi tim Barce je igrao pripremnu utakmicu protiv Seville, Emir je bio u rosteru, ali jedini nije ulazio u igru.
http://www.fcbarcelona.cat/basquet/basq ... ca-b-14-15" onclick="window.open(this.href);return false;
Prije koji dan, prvi tim Barce je igrao pripremnu utakmicu protiv Seville, Emir je bio u rosteru, ali jedini nije ulazio u igru.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
U rosteru b tima Barce nalazi se i nas potencijalni reprezentativac Adnan OmeragicBaDa12 je napisao/la:Naši Nedim Đedović i Emir Sulejmanović su u zvaničnom rosteru Barce B. Nedim je prijavljen i u juniorskom sastavu.
E, da. Njega sam vidjela i u rosteru juniora. Vidim da je rođen u Španiji i igrao je ranije za odgovarajuću selekciju.
http://latvia2011.fiba.com/pages/eng/fa ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://latvia2011.fiba.com/pages/eng/fa ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Za njegov razvoj je dobro da igra trenutno za mladje selekcije Spanije jer ce mu to pomoci u razvoju na klupskom nivou, a u senioririma ce najvjerovatnije biti " visak "BaDa12 je napisao/la:E, da. Njega sam vidjela i u rosteru juniora. Vidim da je rođen u Španiji i igrao je ranije za odgovarajuću selekciju.
Za Emira je ovo jos jedan korak unazad.Prosle godine druga liga sad u trecoj ligi.On je morao traziti posudbu i treba mu ono sto je i Jusufu trebalo a to je da igra ozbiljnu kosarku tj da mu pruze priliku da igra.Ne znam stvarno sto je otisao iz Olimpije,jer je Pipan govorio da ce igrati.Bojim se da ne nestane,a steta bi bila veliki talenat i odlican momak.BaDa12 je napisao/la:Naši Nedim Đedović i Emir Sulejmanović su u zvaničnom rosteru Barce B. Nedim je prijavljen i u juniorskom sastavu.
- ultrassa1921
- Kontakt:
Kako su nas danas obavjestili iz KS Zenica a po Osnovu Odluke KS BIH, za takmičarsku sezonu Lige mladih 2014/15 izvršena je kategorizacija godišta po selekcijama, kako slijedi:
* predpioniri 2002. i mlađi
* pioniri 2000. i mlađi
* kadeti 1998. i mlađi
* juniori 1996. i mlađi
Volim košarku, volim Čelik
kopirano sa fb stranice celika
* predpioniri 2002. i mlađi
* pioniri 2000. i mlađi
* kadeti 1998. i mlađi
* juniori 1996. i mlađi
Volim košarku, volim Čelik
kopirano sa fb stranice celika
Manijaci Zeljini
Znaci opet se ponavljaju ista godista od prosle godine, vazi li ovo i za Kanton Sarajevo?
Samir Šehić izabrao koledž Vanderbilt.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.