Da li Susic treba da ide?
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Da li Susic treba da ide?
Sve ostalo ti je na mjestu brate.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Jedva cekam da ode, i tako sva raja koja ozbiljnije prate repku
I ja sam dijaspora i majke mi moje dan kada ovo tele ode sa klupe slavit cu kao najveci praznik. Obiljezavat cu ga svake godine.AzRimiRzA je napisao/la:cuj dijaspora..
- Principatus
- Kontakt:
Jeste a nedavno su me napadali, da sam protiv Susica jer sam iz dijaspore i podrzavam dijasporske igrace.plavipatriota je napisao/la:Ali dijaspora i ovi od 45-50 godina i dalje podržavaju ovo govedo!
Nego de mi reci, imali sta u BiH za sta dijaspora nije kriva?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije covjek rekao da je dijaspora za nesto kriva. Tvoja reakcija mi lici na kompleks "dijasporikus".Principatus je napisao/la:Jeste a nedavno su me napadali, da sam protiv Susica jer sam iz dijaspore i podrzavam dijasporske igrace.plavipatriota je napisao/la:Ali dijaspora i ovi od 45-50 godina i dalje podržavaju ovo govedo!![]()
Bezveze napadas covjeka.
I da, tema je treba li ici Safet. Treba i mora. Kratko i jasno.
Jedini koji ga mogu skinut su BHF,ja nisam clan niti jedne navijacke skupine ,no u ovom slucaju moja puna podrska..Zuti karton mu je trebalo dat odmah nakon Egipta a ne ne samo usmeno upozorenje..Ne mozes uvijek bit pametan i ne prihvatat krivicu,meni to ne ide u glavu..On svaljuje sve na igrace,treba javnost napadat igrace a on bit miran,pa koji ces nam k onda,u kakve svrhe nam sluzis..Za promociju licnih interesa i sl..I jos jednom,Tino mora bit dosta bolji i igrat u boljem.klubu od svog konkurenta da bi igrao,obzirom da mu je bratic.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
neroazzuro
- Kontakt:
...osim ove forumske karikature.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nije rekao bukvalno, ali moze se tako protumaciti. Sta je kompleks dijasporikus doktore?ackeey je napisao/la:Nije covjek rekao da je dijaspora za nesto kriva. Tvoja reakcija mi lici na kompleks "dijasporikus".Principatus je napisao/la:Jeste a nedavno su me napadali, da sam protiv Susica jer sam iz dijaspore i podrzavam dijasporske igrace.plavipatriota je napisao/la:Ali dijaspora i ovi od 45-50 godina i dalje podržavaju ovo govedo!![]()
Bezveze napadas covjeka.
I da, tema je treba li ici Safet. Treba i mora. Kratko i jasno.
Uglavnom uz Amidzu su stare nane, didovi i ovi...AzRimiRzA je napisao/la:cuj dijaspora..
Samo price kako Bajevic, tip u klubskom nogometu, ruzni grcki nogomet bla bla bla i koji pobj. samo sa 1:0, dok je Amidza razvalio u klupskom nogometu
Trenutno korisnika/ca: Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, AzRimiRzA, bavarian_bk, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brazzzoo123, bvsic, CAGarfia, CHR, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, D97, DanijelTZ, DeeWa, denza, Drum, enobarca, ErosViverosViv, FerdinandF, Fudo, GIBRA, GoldenLilies, GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, IgmanskiVukovi, Imamkarbarum, Invincibles14, Jaled7, jasmin10, JohannWolfgang, Kaunas, kontra, legendarnadruga, M1k3y, Maverick, Micron, Mocvara1991, moreno123, Morgen19, MostarNeretva, napapijri1987, NazorUso, NisamIsmirMirvic, Paromlinac, Pensioner26, Pitar6785, Proximic, Rauber33, RaZuti, rishovski, Shevko, signalidunapark, Sveti, TefalTava, THEC, ultrazonfa, unavita, Vaya, Venom, VensanKasel, VibeTribeX, VivaLaLiberta, Wilshere10, Wolffire, zaostrog, ZeljeznicarUberAlles i 429 gostiju.