Upravo zato sto nije strasan mozete se okliznuti , zaboravljas da je Lampard klasa bio i ostaotopnik1 je napisao/la:Gdje je Yaya Toure,Amarildo je napisao/la:TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Fernandinho, Lampard, Navas, Silva, Milner, Aguero
SUBS NEWS: Caballero, Kolarov, Sagna, Mangala, Nasri, Sinclair, Dzekonije ovo uopste strasan sastav Citya mogli bi mi ovdje do pobjede,
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kako prof unistava Ozila, ne mogu da vjerujem.. cccc
Kakvo crno kriloo Profesoreee.... i to lijevo krilo, gdje meda ne moze da pokaze
Da nema krila, pa bi i shvatio, a na klupi mu sve sama krila
da nije smjesno, bilo bi zalosno... ccc
Kakvo crno kriloo Profesoreee.... i to lijevo krilo, gdje meda ne moze da pokaze
Da nema krila, pa bi i shvatio, a na klupi mu sve sama krila
- Marsal
- Kontakt:
Već mi se psuje kad vidim da će Ozil opet igrat krilo. Vezni red katastrofa mrtva, Flamini dobija žuti karton do 20 min. i onda igra ko pichka i kad nam kontru spucaju neće moć' meda, Wilshere indisponiran do zla Boga, Ramsey nespreman, Ozil yebeno krilo opet, dakle nema ga.
Nek nam je Bog na pomoći, sumnjam u pobjedu, remi bi bio dobar.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma gazela daje go. 
Nemoj pesimizma,cekaj da utakmica pocne imat cemo kada psovati i kukatiMarsal je napisao/la:Već mi se psuje kad vidim da će Ozil opet igrat krilo. Vezni red katastrofa mrtva, Flamini dobija žuti karton do 20 min. i onda igra ko pichka i kad nam kontru spucaju neće moć' meda, Wilshere indisponiran do zla Boga, Ramsey nespreman, Ozil yebeno krilo opet, dakle nema ga.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ocekuje nas strasno zanimljiv mec. Mislim da utakmicu Arsenala i Citya najvise vole ovi neutralni.
Sretno momci, 3:2 za Arsenal danas uz gol Welbecka.
Sretno momci, 3:2 za Arsenal danas uz gol Welbecka.
A kaj bi Cazorla trebao biti na tribini mozdatopnik1 je napisao/la:Campbel izvisi,pa majko draga sta radi Wenger,nek su njemu Podolski i Cazorla na klupi,
ARSENAL4ever
0-0 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
U ovakvoj formi ni na tribini mu nema mjestaTheMix je napisao/la:A kaj bi Cazorla trebao biti na tribini mozdatopnik1 je napisao/la:Campbel izvisi,pa majko draga sta radi Wenger,nek su njemu Podolski i Cazorla na klupi,
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
jel moze neko postaviti stream 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
**** li mu Ozil na krilu ženu, lafo nije htio Cesca jer tu poziciju već igra Ozil a gledaj sta muradi, ovim taktiziranjem i handrenjem Ozila i Campbella, vidi se da je tvrdoglava budala ovaj Wenger, on nešto hoće da dokaže, kako dobre igrace imamo al kad to imamo onda nema pameti normalne da ih Wenger postavi fino...
http://serbiaplus.byethost22.com/sportklub1vlc.html" onclick="window.open(this.href);return false;topnik1 je napisao/la:jel moze neko postaviti stream
HvalaZip je napisao/la:http://serbiaplus.byethost22.com/sportklub1vlc.html" onclick="window.open(this.href);return false;topnik1 je napisao/la:jel moze neko postaviti stream
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kako je glup Wenger malo je reci ocm..
neka nam je sa srecom 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Moze Arsenal ovdjedo 3 boda. Veliki hendikep je ozostanak Yaye, Lampard je nekad bio igracina, sada je daleko od nivoa potrebnog da se dobije Arsenal.
Welbeck danas pocinje svoju seriju, samo za @Marsala
Welbeck danas pocinje svoju seriju, samo za @Marsala
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sjecam se kad je Ramseya gusio na ovoj poziciji koju danas igra Ozil.. i naravno, ramsey je bio jedan od losijih igraca.. svi su gubili vjeru u njega.. a kada ga je stavio na pravu poziciju, svi znamo kakav je..
Imam veliko postovanje prema profi, al fkt il je glup il namjerno gusi ozila.. ne ide mi u glavu nikakoo.. bar bi od njega covjek ocekivao da na pravo mjesto postavi pravog igraca..
Imam veliko postovanje prema profi, al fkt il je glup il namjerno gusi ozila.. ne ide mi u glavu nikakoo.. bar bi od njega covjek ocekivao da na pravo mjesto postavi pravog igraca..
ako ne radi, imas ovajtopnik1 je napisao/la:HvalaZip je napisao/la:http://serbiaplus.byethost22.com/sportklub1vlc.html" onclick="window.open(this.href);return false;topnik1 je napisao/la:jel moze neko postaviti stream
http://arsenal-bih-tv.****/p/sk2-ii.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ne bi trebalo stopati..
Ko vam je drugi napadac (devetka) na ovoj utakmici?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.