Meni opet 1 bolja kvota za ne propustiti ako ćemo iskreno, ali meni što ne znači da je točno..SPY je napisao/la:dobra kv na sarajevo.. šteta propustit
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- slavko njegus
- Kontakt:
Samo da ne prodjete kao GRAS... kupovina svega i svacega...ali vas problem.
Re: Odg: FK Sarajevo
Samo se ti nemoj sekirati. Siguran sam da imas pametnijeg poslaslavko njegus je napisao/la:Samo da ne prodjete kao GRAS... kupovina svega i svacega...ali vas problem.

Zašto onda komentarišeš ako je "naš problem" ? Svi se pravite pametni nešto.slavko njegus je napisao/la:Samo da ne prodjete kao GRAS... kupovina svega i svacega...ali vas problem.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ma vole nas drama...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ramo ga je najavio u junu koliko ja znam a ti neSarajlijaTM je napisao/la:ramo ne dipr,razocarao si me,nisi najavio ovog benku,ja ga odma ne smatram pojacanjemrammstein je napisao/la:više nego vas na jugu protiv zrinjskogSarajlijaTM je napisao/la:
ja invazije i belaja![]()
![]()

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Pametujes strucnjak previse.slavko njegus je napisao/la:Samo da ne prodjete kao GRAS... kupovina svega i svacega...ali vas problem.
Zadnja izmjena: simon, dana/u 13 sep 2014, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
PROVJERENO:
Amidza stavio pare na nas, 100% uzimamo veceras.

Amidza stavio pare na nas, 100% uzimamo veceras.

Imal kakvih dokaza il ti je rekla dajdzina mala?bagrcavi je napisao/la:Jeni amidža ali neki igrači jesu.
Bilbija na klupu, konačno i to da doćekam jer on treba igrati samo Evropske utakmice,za domaće je prejak. 

Stručnjak je izgleda plavi kondukter?simon je napisao/la:Pametujes strucnjak previse.slavko njegus je napisao/la:Samo da ne prodjete kao GRAS... kupovina svega i svacega...ali vas problem.
Eto baš ću ja raju slikavati po Premieru kako uplaćuju na Sarajevo.EXIT je napisao/la:Imal kakvih dokaza il ti je rekla dajdzina mala?bagrcavi je napisao/la:Jeni amidža ali neki igrači jesu.
DRUG NEBI TI PUNCA
sasistika je napisao/la:Bilbija na klupu, konačno i to da doćekam jer on treba igrati samo Evropske utakmice,za domaće je prejak.

Ti si opet šampion !
Uzmeš pare od Šehića i staviš na nasbagrcavi je napisao/la:Eto baš ću ja raju slikavati po Premieru kako uplaćuju na Sarajevo.EXIT je napisao/la:Imal kakvih dokaza il ti je rekla dajdzina mala?bagrcavi je napisao/la:Jeni amidža ali neki igrači jesu.

FKS 1946 !
jel vas strah?
- Ljiljani87
- Kontakt:
Bandovića hahsarajlija je napisao/la:Cega da nas bude keno?KenoRob je napisao/la:jel vas strah?

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Haha e to cemo vidjet kako ce se ponasat na terenu nas dejo, nadam se da nece pravit greske kako on to sam znaLjiljani87 je napisao/la:Bandovića hahsarajlija je napisao/la:Cega da nas bude keno?KenoRob je napisao/la:jel vas strah?

04.10.2009 !!
Ajmooooooooooooooooo.
Oooooooo Leoon Benkoooooooooo.

Oooooooo Leoon Benkoooooooooo.