ja imam malagu 2/1tm8782 je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Cardiff (Wales)-Norwich 1/2 28
ulog 1000km![]()
dvije i po marke pa kud puklo
Bravo majstore, jos uz ovaj cekam malagu od brzog i to bi bilo to![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja imam malagu 2/1tm8782 je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Cardiff (Wales)-Norwich 1/2 28
ulog 1000km![]()
Ma 2/2 nemozes dva prijelaza skinutizgmiky je napisao/la:ja imam malagu 2/1tm8782 je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Cardiff (Wales)-Norwich 1/2 28
ulog 1000km![]()
2-4 (2-0)zgmiky je napisao/la:Cardiff (Wales)-Norwich 1/2 28
ulog 1000km![]()
modena je bila 1:0gonzales je napisao/la:gonzales je napisao/la:Danas je subota, a to znači da ćemo loviti![]()
15:00 Modena - Pro Vercelli - X @3,20
15:00 Avellino - Spezia - X @3,10
Premier kladionica
Ulozi su srednji![]()
U 90min za 1:0subcoccinela je napisao/la:modena je bila 1:0gonzales je napisao/la:gonzales je napisao/la:Danas je subota, a to znači da ćemo loviti![]()
Premier kladionica
Ulozi su srednji![]()
zgmiky je napisao/la:Cardiff (Wales)-Norwich 1/2 28
ulog 1000km![]()
Pa jbm im mamicu,, dosao da isplatim kaze jedan dobitni drugi nije,, pa zavrsile su obe 0:0, nije mi jasno odkud ovaj golsubcoccinela je napisao/la:modena je bila 1:0gonzales je napisao/la:gonzales je napisao/la:Danas je subota, a to znači da ćemo loviti![]()
Premier kladionica
Ulozi su srednji![]()
pintol_TM87 je napisao/la:Wanderes - Racing M 3+ @.1.75
U njihovih zadnjih 6 medjusobnih svaki put je dolazilo 3 +
U prilog ovom paru idu i forme domacih i gostujucih kada su u pitanju dati/primljeni golovi..
Racing u zadnjih 5 u gostima ima 4 utakmice koje je odigrao u 3+
Wanderes u zadnjih 12 kuci ima 10 utakmica u kojiima je bilo 3+ ( ove dvije su bile sa 2 gola na utakmici)
probaj ovo meštre al ne garantiram uspjehRino10 je napisao/la:Moze neko postavit neke tenis parove kvota 5,6
Zar je zavrsena ova utakmica?pintol_TM87 je napisao/la:Monterey - Guadalahara pm2 @6.71
Ova dva tima su do sada odigrali bezbroj prelaza i treba negdje zapisati il ti ga zapamtiti njihove medjusobne duele..
Za veceras probati 2/1 ili 1/2 i mislim da ce veceras da dobiju gosti po kvoti 4.1 a kvota na pm2 @6.7
0:0
evo tek sad vidimreha87 je napisao/la:Zar je zavrsena ova utakmica?pintol_TM87 je napisao/la:Monterey - Guadalahara pm2 @6.71
Ova dva tima su do sada odigrali bezbroj prelaza i treba negdje zapisati il ti ga zapamtiti njihove medjusobne duele..
Za veceras probati 2/1 ili 1/2 i mislim da ce veceras da dobiju gosti po kvoti 4.1 a kvota na pm2 @6.7
0:0
Na rezultatima je navedena kao napustena, takodje premier nije oborio opkladu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.