FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
https://www.youtube.com/watch?v=RxWwXlSs1nI
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html
Dobili smo puno Mirsadom Šiljkom tog čovjeka cjene svi i toliko voli klub i zalaže se za njega to je nenormalno, pa one pripreme u Stanišićima etno selu je završio on na obraz to je grljenje sa vlasnikom etno sela, kao da su braća rođena, taj čovjek Živi za naš klub i sve obezbjeđuje da bude dobro igračima danas su u karanteni hotela Hercegovina, s tim da Zeljković ne igra prvu postavu, i najvjerovatnije na zimu nas napušta.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sretan ti rođendan svetinjo naša, doživjećeš svoj puni sjaj u budućnosti ! VOLIM TE ŽELJO, SVI U DOLINU
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sead Bučan
Tomislav Tomić
Srđan Stanić
Josip Kvesić
Jasmin Bogdanović
Marijan Antolović (GK)
Aleksandar Kosorić
Riad Bajić
Nedo Turković
Eldar Hasanović
Juan Manuel Varea
Tomislav Tomić
Srđan Stanić
Josip Kvesić
Jasmin Bogdanović
Marijan Antolović (GK)
Aleksandar Kosorić
Riad Bajić
Nedo Turković
Eldar Hasanović
Juan Manuel Varea
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
**** li vam baklje opet kazna klubu na rođendan stadiona svaka vam čast jeste bezobrazni i bezobzirni svaka čast i vi volite klub vi ste najveći neprijatelji kluba ne stvarno, ja bar nisam na stadionu, ali mu ne pravim ni štetu bilo kakvu.
Hajmooooo ZELJKANEEEEEEEEEE
Dobro neko rece, dosta 1-0.
Ne moze kod nas nista lagano.
Ne moze kod nas nista lagano.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Sta li sad traze "vjerni" navijaci...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
bravo,drago mi je zbog ovog momka,jer se fakat trudi..Virtu4l je napisao/la:Nedo
1-0
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
2:0 Golllllllll
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Samo kad se zahukta plava masinerija 
- storm_raider
- Kontakt:
Hoćemo još
Kraj prvog poluvremena, Zeljo vodi sa 2:0. Sigurno najbolja partija plavih ove sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
2:0 Bucan
Ali je bio autogol Sejo osutao i zezno stoper Viteza svog golmana..Oba gola iz prekida padose ili nastavka akcije,kada je lopta bila ubacena u šesnesterac.Kakve je 2 sanse Baja imao(prazan go i sam kod druge sanse) i jednu Stana(sam na golmana iskosa solo prodor)..trebalo je realno i petarda biti,gosti mogu biti zadovoljni.Nasi igrali fino na trenutke samo ima puno peljanja lopte,treba iz prve igrati i postici jos golova.Odbrana Viteza je spora,bojim se da bi mogli stradati u nastavku..
Eto jedan kratki rezimee..
Forzaaa Željooo
Ali je bio autogol Sejo osutao i zezno stoper Viteza svog golmana..Oba gola iz prekida padose ili nastavka akcije,kada je lopta bila ubacena u šesnesterac.Kakve je 2 sanse Baja imao(prazan go i sam kod druge sanse) i jednu Stana(sam na golmana iskosa solo prodor)..trebalo je realno i petarda biti,gosti mogu biti zadovoljni.Nasi igrali fino na trenutke samo ima puno peljanja lopte,treba iz prve igrati i postici jos golova.Odbrana Viteza je spora,bojim se da bi mogli stradati u nastavku..
Eto jedan kratki rezimee..
Forzaaa Željooo
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
joj antoloviću 
Ovaj antolović nije normalan **** ja sve svoje ako je pa da je valjao ostao bi U Legiji nebi ga potjerali šta je sa njim šta se dešava luđaku, **** on sve svoje.
Gubimo ovu utakmicu ovo niko nije normalan jebote šta se dešava sa ovim luđakom da tako iskusan kao golman pravi ovakve greške i gluposti ma Kkjosevskog na gol i Ćutahiju u rezrev bar znaš na čemu si i ne očekuješ nešto aman zaman **** više ovo neka sigurnost a kita.
Gubimo ovu utakmicu ovo niko nije normalan jebote šta se dešava sa ovim luđakom da tako iskusan kao golman pravi ovakve greške i gluposti ma Kkjosevskog na gol i Ćutahiju u rezrev bar znaš na čemu si i ne očekuješ nešto aman zaman **** više ovo neka sigurnost a kita.
Zadnja izmjena: asko75, dana/u 13 sep 2014, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
- storm_raider
- Kontakt:
Post prijavljen!asko75 je napisao/la:Ovaj antolović nije normalan **** ja sve svoje ako je pa da je valjao ostao bi U Legiji nebi ga potjerali šta je sa njim šta se dešava luđaku, **** on sve svoje.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Ferroviere1987, Lokomotifa i 22 gosta.