FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ok šmekeru samo ne znam zašto ??? nikog nisam uvrijedio od korisnika foruma, a ovaj je lud nema tu šta da se ko ibreti i čudi to samo budala ne može zapazit.storm_raider je napisao/la:Post prijavljen!asko75 je napisao/la:Ovaj antolović nije normalan **** ja sve svoje ako je pa da je valjao ostao bi U Legiji nebi ga potjerali šta je sa njim šta se dešava luđaku, **** on sve svoje.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mozda se Kjosevski pokaze sad, kao Gušo poslije crvenog karića 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- storm_raider
- Kontakt:
Hajde "smekeru" budi miran! Jos jedan od onih pljuvaca sa sjeverne tribine foruma. Nerviram se i ja, ali taj isti Antolovic nije zaboravio braniti, samo mu treba dati vremena. Valjda Osim i ekipa znaju sto ga drze. Dobicemo ovo 3:1, polako kralju...asko75 je napisao/la:Ok šmekeru samo ne znam zašto ??? nikog nisam uvrijedio od korisnika foruma, a ovaj je lud nema tu šta da se ko ibreti i čudi to samo budala ne može zapazit.storm_raider je napisao/la:Post prijavljen!asko75 je napisao/la:Ovaj antolović nije normalan **** ja sve svoje ako je pa da je valjao ostao bi U Legiji nebi ga potjerali šta je sa njim šta se dešava luđaku, **** on sve svoje.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ma razbicemo Vitez nema straha
Dragi zenicani izjednacili protiv malenih
Dragi zenicani izjednacili protiv malenih

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
mak, to nas trenutno ne zanima prijatelju
samo da je ovo privesti kraju

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma kako ne zanima meni odma popravilo danVirtu4l je napisao/la:mak, to nas trenutno ne zanima prijatelju![]()

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
-
- Kontakt:
Memija zamijenio Bučana, sad će naš razbijač sve to da razbuca 

Kraj. 3 boda, idemo dalje
Sada dobiti one tuzlake i opet ih poslati u federalnu
Sada dobiti one tuzlake i opet ih poslati u federalnu
Odlično.
Valjda će se neko brzo vratiti sa tekme, da vidimo šta se to sve dešavalo.
Valjda će se neko brzo vratiti sa tekme, da vidimo šta se to sve dešavalo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad s tekme. Vidljiv je napredak posebno u prvom poluvremenu. Trebali dobiti 3,4 razlike. Sredina i napad dobri al u odbrani škripi.
Adžem opet pravi glupu izmjenu pred kraj umjesto do tada vrlo dobrog Hasanovića stavlja niđe veze, E. Sadikovića al sreča da to nije uradio protv jače ekipe. Memija kad je ušo odličan. Mora igrati od početka.
-
- Kontakt:
dobra igra, mnogo protoka i tecnosti... varea
slo slo slobodo

slo slo slobodo

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Sad slijedi vjerovatno najteže gostovanje za nas u ovoj sezoni, bod možda i ne bi bio tako loš.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Penal nije postojao, Obradovic je kretencina prava!
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Jao Enisa, nije puno igr'o, al' je dovoljna cinjenica da ne zna primiti loptu kako treba govori sve...
Steta za par extra prilika (pogotovo u prvom poluvremenu), ali su tri boda najvaznija... sad se treba okrenuti Slobodama, prvu cemo lako rijesiti, a aBd i drugu
VTŽ
Steta za par extra prilika (pogotovo u prvom poluvremenu), ali su tri boda najvaznija... sad se treba okrenuti Slobodama, prvu cemo lako rijesiti, a aBd i drugu

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sudija je zaklao i jedne i druge.
Odbrana nam je kriminalna, Tomic sje.bao vecinu akcija najgori je bio, a Bajic previse solira.
I izgleda da ekipa nije bas dobro prihvatila Vareu, pogotovo Tomic. Veceras je mogao potopiti Vitez
Odbrana nam je kriminalna, Tomic sje.bao vecinu akcija najgori je bio, a Bajic previse solira.
I izgleda da ekipa nije bas dobro prihvatila Vareu, pogotovo Tomic. Veceras je mogao potopiti Vitez
NO PYRO NO PARTY
Je li Memija nekoga iznio sa terena?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, CentarsutNaClanak921, ExBlueone, Hrasno15, Lokomotifa, Pablo11 i 66 gostiju.