Vi pobijedite zaostalu tekmu,I u najgorem slucaju kasnite 4 boda za prvim.
Pratim vas dosta I zaista vi pravite ,mislim na forumase pravi cirkus na ovoj temi.
Od pocetka godine,kalendarske,sastavljali ste sve moguce I nemoguce formacije,ko god bi vam dosao,automatski se pravio mit o divovskoj ekipi.
Kako god bi koje kolo islo,vama mi falio neki ****,I onda kako bi god ko novi dolazio,vi bi ste zahvaljivali upravi,ostavljali cinicne komentare,najavljivsli kule I gradove...
A kako dodje sljedece kolo,odmah frka , fali ovo ,fali ono,ne valja ovo,jos samo da je ovo ili ono.
Zadnji primjeri,falio nspadac,pa je dosao,fali golman pa je trebao,odmah ovdije pojedinici,kipove prave,3 ekipe formiraju,sad vam nebo granica,provocirate it'd...
Na kraju se doguralo do dzene,sad jos samo on da ode,I nema dalje.
Jeste prokleti ljudi,pa jel vam treba 40 igraca dovest,I potrosit 15 miliona da vama bude potaman.
Pa jel vas stid ba,da nemate ni trenera ni golmana,kakvu ekipu imate trebate svima 3 minimslno zdrmat.
Vi ste prokleti jednostavno ,I fala bogu da je tako,inace bi ste natamburali cijelu ligu sa ovim timom.
Ok slazem se ja da trener treba poslozit ekipu,ali kako ce poslozit,sedmicno mu dovode po 3 igraca,ne zna frajer ni koga ima u timu vise.
Pa bolan realno je da kad se poslozi to ,fa imate 10 bodova na kraju vise od svih.
Cirkus ste pravi.citat vas juce I citat vas sad,kraljevi euforije.
Dovedite sutra 6 trenera I jos 5 igraca,samo jos to fali.
Iskreno me boli **** za vas I dzenana,ali citate li vi sta pisete,napravite li komparaciju samo 2 dana.
Po meni ste ubijedljivo prvi favoriti,ali blago nama svima dok ste ovskvi,niste ni prvi ni zadnji primjer da najkvalitetniji ne budu na kraju najbolji.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE