FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tri boda su vazna, malo je falilo da opet od gotovog napravimo veresiju, ali haj, davno smo se pomirili s tim da ove sezone nema laganih pobjeda. Igra na mahove solidna, bilo finih akcija, ali moze i mora to puno bolje. Varea pokazao klasu, od ove utakmice ga samo povrede i kartoni smiju ostaviti van terena, trener nikako. Bajic malo pretjeruje u odredjenim trenucima, glumi igracinu, mogao je dati veceras 2-3 gola bez puno muke.. Nedo gine na terenu, ali po fudbalskom umijecu nije daleko od Lazara. Hasanovic grijesi, ali on mora igrati, i njegovo vadjenje je glup potez.
Enis
Idemo sad rutinski odradit Kup, a za vikend lagano hladjenje uzavrelih glava. Slo, slo, slobodo...
Enis

Idemo sad rutinski odradit Kup, a za vikend lagano hladjenje uzavrelih glava. Slo, slo, slobodo...

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
?exbabilon je napisao/la:Enis![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Varea

nije antolović ni za šta kriv, jedan od stopera ga je zavalio u čistoj situaciji, ali faula nije bilo. katastrofalna procjena sudije.
u prvom dobra igra, promašeno 5-6 zicera, dva predobra pasa varee pred sami gol kakva niko drugi u ovoj ekipi ne može dati, ali nije bio realizacije. u drugom poslije crvenih čuvanje lopte, ali eto učuvasmo je.
u prvom dobra igra, promašeno 5-6 zicera, dva predobra pasa varee pred sami gol kakva niko drugi u ovoj ekipi ne može dati, ali nije bio realizacije. u drugom poslije crvenih čuvanje lopte, ali eto učuvasmo je.
Odlicno odlicno,ove tri utakmice u nizu su nam bile "pod moranje",sad se u Tuzlu moze ici rasterecenije bez vellikog pritiska rezultata,mada racunajuci nas i Slobodin ritam mozemo se nadati minimum bodu.Ovo veceras je veliki napredak u odnosu na prije mjesec dana
SLOBODA NAVIJAČIMA
Jedna od boljih partija ove sezone, ako ne najbolja onda najljepsa,bar prvo poluvrijeme. Losa komunikacija izmedju Marijanana i stopera dovela do belaja. Stanic pokazao da je Bog za beka. Kvesic, onaj stari kao prije povrede,bravo Josipe. Tomic sasvim solidan,par poteza viska al sve u svemu dobar. Eldar solidan, al mlak,mora jace igrati za zadnjeg veznog. I na kraju navala, strahovita navala . Bucan igrac poteza, odradio odlicno posao. Varea je nakon Jamaka igrac koji napokon zna igrati fudbala. Ima tu magiju,pojacanje u pravom smislu te rijeci. Nedo odlican,borben,gol,crveni na njemu, ssvoj posao vrhunski odradio. Bajic igra fantasticno,kako se momak gradi s obzirom da nije sidras,te kakvu kontrolu lopte ima, ocekujem ga na ljeto u nekoj od jacih liga,transfer 500k +. Bravo Zeljo,bravo Manijaci !
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Drago mi je sto slijedecu utakmicu brani Kjosevski.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Slaba komunikacija stopera i Antolovica je dovela do penala koji je bio, sa dva spica i Hasanovicem u sredini smo 300 posto bolji vjerovatno ne bi izgubili od Zrinjskog da je Eldar igro, transformacija prema naprijed je slaba, al to je zato sto smo promjenili 2-3 koncepta igre i sto nam se tak iskristalisali igraci koji trebaju igrat u ofanzivi, Turkovic dobar sve bori se trudi se al s loptom nula, Bajic i Varea trebaju igrat u spicu i dodat tu jos Nuspahica na krilo i Memiju na drugo to bi vjerovatno bilo najbolje sto imamo.
- champions1921
Fizicki smo totalno nespremni i nije mi jasno kako je strucni stab tako nesto dozvolio. Koncept igre ima nekog smisla ali zahtijeva dosta trke sto nasi ne mogu da isprate. Sreca pa smo danas igrali sa losim Vitezom. Nadao sam se da ce se pauza bolje iskoristiti. Takodje relacija Varea-ostali djeluje poprilicno cudno. U nekoliko situacija kada je Varea bio sam u izglednim pozicijama pojedinci su ga jednostavno izignorisali, bar sam ja takav dojam stekao..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 13 sep 2014, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
penal je bio, ali crveni ? 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ja baš mislim da smo tad odigrali jedine prave akcije, samo nisu pogodili.likusa je napisao/la:po meni prvo poluvrijeme do 35 za zaborav
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
+1 Drugo pol za zaborav. U prvom se fino igralo.ChWilla je napisao/la:ja baš mislim da smo tad odigrali jedine prave akcije, samo nisu pogodili.likusa je napisao/la:po meni prvo poluvrijeme do 35 za zaborav
BUDI ŽELJO !!!
- invincible1921
- Kontakt:
po meni prvo poluvrijeme nasa najbolja igra do sad . Uglavno sasvim smo dobro odigrali konacno stvarali sanse i ono sto moram rece...
VAREA

VAREA

=\_1921_/=
Re: Odg: FK Željezničar
Ma kakav crveni, nije ono bilo za crvenog, ali nije ni onaj faul od onog iz Viteza, jedino ako lik vec nije imao zuti (to nisam upratio)...fedeltafrotta je napisao/la:penal je bio, ali crveni ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pozitivno sam iznenadjen. svaka cast momcima. ja bi rekao da je trenutno stanje na tabeli zadovoljavajuce. osvojili smo 14 bodova i ako u narednih 8 utakmica osvojimo jos 14-15 mislim da bi zadovoljilo za sada nase ukuse. igra je sve bolja, naravno ocigledno je da odbrana ne stima 100% i tu bi se trebali pojacati na zimu. niposto colu vracati na beka, barem jos ne. i sto je najbitnije, konkurenti nam ne bjeze toliko, zrinjski i, vjerovatno, siroki nam bjeze po dva odnosno tri boda, a sarajevo i poslije odigrane utakmice sa drinom, ce imati manje bodova od nas. mi sad imamo dobru osnovu da na ovome gradimo kvalitet tima i poboljsamo stanje. trenutno trece mjesto je, po mom misljenju, realna slika kluba. medjutim, ako se ponudi mogucnost za nesto vise, treba je prihvatiti. mada primarni cilj ove sezone mora ostati evropa a ne titula i pravljenje mladih talentovanih igraca. ja sam zadovoljan za sada. 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ali mu niko ne da lopte, ja ne znam šta je ono. I ne znam šta misli Adžem ako Tomić nastavi onakoarelinho je napisao/la:Varea![]()

-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 67 gostiju.