Okrećem vola kad ode.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Eh, dobro je onda, mislio sam da je zayeb'o nešto,hoće to on 'vako al' nenamjerno.Sveti je napisao/la:poprilicno dobro. Mene neodoljivo podsjeća na alonsa, mada u defanzivi je znatno lošiji.Centre forward je napisao/la:Nisam gled'o tekmu, vidim zadovoljni ste prafo. Neg', kako je novi Švabo odigr'o večeras ?
Inače, zaslužena pobjeda Atletika. Panjzeme se trebalo riješiti sad.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
De stavi u spojler da ga ne gledam otac ga j3bo.suhi je napisao/la:Hocemo papeta za trenera![]()
Inace hames je bio najbolji na terenu uz ronalda ,hejteri lakse.
suhi je napisao/la:Eto za brata Dzonia![]()
Zar nisu doveli adekvatnu zamjenu za 40 miliona prije više od godinu dana?geoxx je napisao/la:Samo da ovim putem yebem mater pizdurini Xabiju. Mislim ono, neka je otisao, ionako je bio na izmaku snaga.
Ali otici par dana prije kraja roka kad nemas vremena da nadjes adekvatnu zamjenu je supacki. Mrs.
ovo ostalo stativa i preckaBassha je napisao/la:Kako je odigrao 80 mil ?
U posljednjih 30 udaraca u okvir Real Madrida, Iker Casillas primio je 22 gola!![]()
emir18 je napisao/la:Sta je @Suhi slabo kritike bacas u zadnje vrijeme
geoxx je napisao/la:Samo da ovim putem yebem mater pizdurini Xabiju. Mislim ono, neka je otisao, ionako je bio na izmaku snaga.
Ali otici par dana prije kraja roka kad nemas vremena da nadjes adekvatnu zamjenu je supacki. Mrs.
Sta ces Carlu zamjerati kad mu klaun na celu kluba kroji ekipu?emir18 je napisao/la:Ja Carlitu nista ne zamjeram,nije imao vremena da uigra ovo plus kljucni igraci odlaze zadnjih dana prelaznog roka,ostajemo na illarri i Khediri kojeg kako je krenulo vise ce biti po bolnici nego na terenu,James mora igrati jedimo da Modrica izbaci jbg nije covjeku lahko.
Ma brate, falio bi im i ja da si osudjen na nokomponovanog injury prone igraca Khediru i Batmana Illaramendija.Dzoni je napisao/la:
Ja sam mu j3bo mater odmah prvi dan kad je otisao,sto se mene tice moze se slobodno otrovat pokvarenim kobasicama boli me kurrac.
Al da ce falit,falit ce.
geoxx je napisao/la: Sta ces Carlu zamjerati kad mu klaun na celu kluba kroji ekipu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.