FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 13 sep 2014, 23:32

terabajt je napisao/la:Gdje se sve ne traže razlozi haha.
Ne traže se tu razlozi, to je spomenuo JEDAN ali samo JEDAN forumaš i to nikako nije stav apsolutne većine, nego jedna obična glupost.
Prestanite više generalizirati stvari.
Isto što ovdje dva lika najavljuju šetnju vi mislite da su svi tog stava. E pa nisu!!!!

Dobro @rammstein koga stavit umjesto njih, neiskusnog Emira, neuigranog i nedokazanog (bar kod nas) Ahmeda i Mitrevskog.
EDIT:
Trebao je Dženo miksati u Bijeljini i protiv Travničana a danas nam je bila potrebna najjača jedanaestorka, a i Dejo (koliko god on bio sklon kiksevima) i Amer i Džemo činu tu klapu. Sad za sad.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 13 sep 2014, 23:35

ako nista treba probati sa Kallasijem na Kosevu, evo ubrzo igramo tekmu i u Konjicu pa da se pokusa, ne moze gore od ovog nikako !!! ocigledno da Berberovic ne moze ispratiti sve u odbrani i da je spor, daj priliku mladjem i hitrijem, za kojeg i Alispahic tvrdi da je kvalitet, daj i tog Mitrevskog, ako nista da moze skociti jer mi u svakoj utakmici haman na ove centarsuteve dobijamo golove pa da probamo nesto majka mu stara !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 sep 2014, 23:35

to sto su oni neuigrani i nedokazani a vec su dugo u klubu je kriv Dzeno

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 sep 2014, 23:38

hilmo je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Gdje se sve ne traže razlozi haha.
Ne traže se tu razlozi, to je spomenuo JEDAN ali samo JEDAN forumaš i to nikako nije stav apsolutne većine, nego jedna obična glupost.
Prestanite više generalizirati stvari.
Isto što ovdje dva lika najavljuju šetnju vi mislite da su svi tog stava. E pa nisu!!!!

Dobro @rammstein koga stavit umjesto njih, neiskusnog Emira, neuigranog i nedokazanog (bar kod nas) Ahmeda i Mitrevskog.
a zasto ne nedokazan kallasi? igrac koji je osvojio azijsku ligu prvaka?
zasto je mladi reprezentativac makedonije NEDOKAZAN?
jel to bandovic nesto odbranio sto plakalo nebi?

jel ima idiot i jedan na svijetu osim dzene koji nakon porvog poluvremena mjenja stojceva koji na tanjiru daje 4 šanse 100% onoj ublehi todorovicu?
koja budala ostavlja igraca 90 minuta na terenu koja je promasila sve sto jedna budala moze promasiti?

koji idiot od trenera moras biti da drzi berberovica (eto on je dokazan :urnebes: :urnebes: ) u igri i da uopste pocinje utakmicu kad je zadnjih 9 od 10 utakmica bio KRIMINALAN ??

jeel to dupovac takva igracina da nakon travnika i onih bravura MORA igrati? cime je to zasluzio?

kako ce bolan iko da se dokaze kad konjina i drtina 15 utakmica izvodi iste igrace na teren

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 13 sep 2014, 23:39

Opet cemo trpiti debila na klupi dok nam ne upropasti sezonu.. Pa dokle vise, ova nasa uprava sve zna samo ne zna kad treba biti radikalan i sprijeciti katastrofu u strartu..

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 sep 2014, 23:39

smiri se ba malo rammo nismo ispali iz lige druze

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 sep 2014, 23:40

mirzatele je napisao/la:to sto su oni neuigrani i nedokazani a vec su dugo u klubu je kriv Dzeno
Ili oni sami.... KO prati treninge, ako iko prati, nam može dati odgovor na ta pitanja.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 sep 2014, 23:41

hilmo je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:to sto su oni neuigrani i nedokazani a vec su dugo u klubu je kriv Dzeno
Ili oni sami.... KO prati treninge, ako iko prati, nam može dati odgovor na ta pitanja.
pprati mnogo ljudi i svi kazu da bolji sjede na klupi ili cak na tribinama (kao da je tesko biti bolji odbandovica, dupovca i berberovica)

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 sep 2014, 23:43

hilmo je napisao/la:
ma nesto ne vjerujem da igraci koji su ipak dosli kao pojacanja i igraci koji su u bivsim klubovima bili jako dobri mogu biti losiji od onog sto pruza Dzemo otkad je dosao,pa i Dupovac,ali kao sto kazes ne mozemo biti 100% sigurni

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 13 sep 2014, 23:47

Berberovic fizicki nije na nivou kao ostali igraci i fali mu brzine. Pokusati sa Kallasijem neka se uigra pa i da lose odigra znat cemo razlog a Dzemu da ulazi sa klupe mislim da je to sada jedina opcija i ispravan potez sto se tice pozicije desnog beka.
Ti si opet šampion !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 sep 2014, 23:47

@rammstein
Možda si ti u pravu, ja ne pratim treninge pa da bih znao kako ko radi. Svoj sud donosim o onom što vidim na utakmicama. A to što sam do sad vidio je da je Duljević super igrač, da Kostić ima dobrog materijala ali bi moj izbor ipak bili Cimirot i Radovac pa čak i KOvačević, da je Puzigaća više pokazao od Protića. Kakav je Kalasi za zaista nezz zato kažem da mi je nepoznanica.
Što se tiče Deje ja bih to davno ohladio, čak bi mi Emir branio u svim ligaškim utakmicama do sad. Ali eto Dženo nema m*** da mu da priliku.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 13 sep 2014, 23:54

-----------------------Benko----------------------
---------------------Velkoski---------------------
---Stojcev----------------------------Duljevic---
--------------Radovac----Cimirot----------------
---Puzigaca--Dupovac--Tatomirovic--Kallasi--
--------------------Bandovic *--------------------

Ovo je 11 igraca koji ocekujem u buducim utakmicama ...
Ti si opet šampion !

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 13 sep 2014, 23:55

Ovako, navijam za celik i iskreno cu vam reci nije provokacija ali ono je sramota. Mene bi bilo stid. Ja sam konto da cete nas ubiti sa jedno 3-4 gola na prema 0. Koja sramota, znaci jos brani na golu celika Hinovic koji nije ni za prve lige federacije. Nurkovic povrijedjen, sve osim 3-4 gola je sramota, a vi odigrate 1-1. Tolike zvijezde a ne mogu nikome posoliti. Niste pobijedili ni travnika ma nista. Da vam nije nastimana 3 boda od zvijezde mozda ni to ne bi osvojili. Shvatite vi to ko provokaciju al ja vama najiskrenije kazem ovaj celik za koji ja navijam je goli qrac. Igraju djeca. Prije sezona sam ocekivao borbu za opstanak a vi sa toliko miliona sto igraci zajedno kostaju a kostaju par miliona dok celikova djeca u napadu imaju dijete od 19g ne mozete dobiti pa jbt bruka i sramota. Umjesto da od 30 tekmi imate barem 25 pobjeda, vi ne mozete posolit nikome. Treba dovest jos par pojacanja pa mozda uspijete sta god haha i kad pocnete konacno dobijati 2-3 tekme dici ce te se bezveze umjesto da sutite i poklopite se jer ste se vec toliko izblamirali.
Isto tako mislim da ovo nece proci sve dok ne dadnete otkaz onom uscuplicu koji vas unistava. Toliko od mene. Vjerujem da cete ovo shvatiti kao hejtanje iako nije al eto.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 13 sep 2014, 23:57

extra je napisao/la:Nešto evidentno ne štima u svlačionici nije stvar kvalitete igrača ali imam osječaj da odnosi trener-igrači,igrači-igrači nisu najbolji.Treba biti vrlo oprezan kad se dovode igrači da plate među igračima budu u 5 deka ,vrlo je teško motivisati igrača tipa radovac,cimirot,dupovac ako npr.Benko ima 4-5 puta veću platu od njih.
+1 Neki kabadahija sigurno ima u svlacionici koji šamara sve redom i koji remeti atmosferu.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 sep 2014, 23:58

DeeWa je napisao/la:Ovako, navijam za celik i iskreno cu vam reci nije provokacija ali ono je sramota. Mene bi bilo stid. Ja sam konto da cete nas ubiti sa jedno 3-4 gola na prema 0. Koja sramota, znaci jos brani na golu celika Hinovic koji nije ni za prve lige federacije. Nurkovic povrijedjen, sve osim 3-4 gola je sramota, a vi odigrate 1-1. Tolike zvijezde a ne mogu nikome posoliti. Niste pobijedili ni travnika ma nista. Da vam nije nastimana 3 boda od zvijezde mozda ni to ne bi osvojili. Shvatite vi to ko provokaciju al ja vama najiskrenije kazem ovaj celik za koji ja navijam je goli qrac. Igraju djeca. Prije sezona sam ocekivao borbu za opstanak a vi sa toliko miliona sto igraci zajedno kostaju a kostaju par miliona dok celikova djeca u napadu imaju dijete od 19g ne mozete dobiti pa jbt bruka i sramota. Umjesto da od 30 tekmi imate barem 25 pobjeda, vi ne mozete posolit nikome. Treba dovest jos par pojacanja pa mozda uspijete sta god haha i kad pocnete konacno dobijati 2-3 tekme dici ce te se bezveze umjesto da sutite i poklopite se jer ste se vec toliko izblamirali.
Isto tako mislim da ovo nece proci sve dok ne dadnete otkaz onom uscuplicu koji vas unistava. Toliko od mene. Vjerujem da cete ovo shvatiti kao hejtanje iako nije al eto.
Hajde nauči sastav Čelika pa dođi ponovo
Sarajevo ljubavi moja!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 14 sep 2014, 00:00

DeeWa je napisao/la:Ovako, navijam za celik i iskreno cu vam reci nije provokacija ali ono je sramota. Mene bi bilo stid. Ja sam konto da cete nas ubiti sa jedno 3-4 gola na prema 0. Koja sramota, znaci jos brani na golu celika Hinovic koji nije ni za prve lige federacije. Nurkovic povrijedjen, sve osim 3-4 gola je sramota, a vi odigrate 1-1. Tolike zvijezde a ne mogu nikome posoliti. Niste pobijedili ni travnika ma nista. Da vam nije nastimana 3 boda od zvijezde mozda ni to ne bi osvojili. Shvatite vi to ko provokaciju al ja vama najiskrenije kazem ovaj celik za koji ja navijam je goli qrac. Igraju djeca. Prije sezona sam ocekivao borbu za opstanak a vi sa toliko miliona sto igraci zajedno kostaju a kostaju par miliona dok celikova djeca u napadu imaju dijete od 19g ne mozete dobiti pa jbt bruka i sramota. Umjesto da od 30 tekmi imate barem 25 pobjeda, vi ne mozete posolit nikome. Treba dovest jos par pojacanja pa mozda uspijete sta god haha i kad pocnete konacno dobijati 2-3 tekme dici ce te se bezveze umjesto da sutite i poklopite se jer ste se vec toliko izblamirali.
za koji ti Čelik navijaš? :crazy:

Nurković je u Travniku, a povrijeđen je Adilović. Hinović jeste do ove sezone bio loš golman, ali sad je najbolji igrač Čelika. dalje, koja to djeca igraju? danas samo Bureković i Alispahić od mlađih startali, a u drogom ušli mlađi Pezer i to umjesto Alispahića, Ribić i na samom kraju Grahovac.

jedino što je tačno, da je Čelik realno dosta lošija ekipa od Sarajeva...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

luster
Kontakt:

Post Postao/la luster » 14 sep 2014, 00:01

upravu si samo jos da posloze tim i imate previse igraca od kojih deno nije u stanju sastavit kvalitetan tim,otjerajte dzenu i sve je uredu danas bilo samo ono na kraju cetnicke pi+cke nije u redu to vam nije trebalo :)

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 14 sep 2014, 00:04

Ne znam je li iko od vas Hordi koji je bio na tekmi,primjetio kako Puzigaca i Velkoski jebu mater jedan drugom prilikom izlazka Bojana iz igre,sjedio sam na zapadu tacno u sredini pa mi nije promaklo,ocigledno je da vam je nesto truhlo u ekipi,kad ovakav Nas Celik iste dobili! Sretno u nastavku!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 sep 2014, 00:05

luster je napisao/la:upravu si samo jos da posloze tim i imate previse igraca od kojih deno nije u stanju sastavit kvalitetan tim,otjerajte dzenu i sve je uredu danas bilo samo ono na kraju cetnicke pi+cke nije u redu to vam nije trebalo :)
Je li ti to ozbiljno, pa bolan grupa na istoku non stop **** od do i ti se našao pametan a šta ste sve psovali i Haseta mrtvog i
ne znam ni jas više
Sarajevo ljubavi moja!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 14 sep 2014, 00:07

Pasha je napisao/la:
za koji ti Čelik navijaš? :crazy:

Nurković je u Travniku, a povrijeđen je Adilović. Hinović jeste do ove sezone bio loš golman, ali sad je najbolji igrač Čelika. dalje, koja to djeca igraju? danas samo Bureković i Alispahić od mlađih startali, a u drogom ušli mlađi Pezer i to umjesto Alispahića, Ribić i na samom kraju Grahovac.

jedino što je tačno, da je Čelik realno dosta lošija ekipa od Sarajeva...

Izletilo mi jer sam pricao bas sad sa jednim likom i poredio nesto nurkovica, i ta neka vremena al ako vam je to poenta i jedini komentar onda stvarno zalosno. Nije poenta ni to kakav sam ja navijac i taman da ne znam ni ko je hinovic pa ni nabrojat 3 igraca celika to ne mijenja cinjenicu da je trebo rezultat biti 0-4. Glupo se fakat na to izvlaciti realno. Ponasate se isto susic, gledate situaciju samo nekim svojim ocima, svi krivi osim njega samog. Tako smo i mi godinama gledali u celiku i sve oprastalo i dokle nas je to dovelo vidite i sami. Umjesto da se borimo za TOP5 mi se borimo za samo dno i opstanak. Sreca pa je Tan dosao inace sa ovakvim trenerom ne bi bili daleko od celika na tabeli i ovako ste blizu...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 34 gosta.