FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
trebamo biti ponosni na sve momke, njihov pristup igri te volju, htijenje i sve ono za sta se bore i sto predstavljaju. ne treba zaboraviti ni adzema, koji u hodu pokusava da sve stvari postavi na pravo mjesto i ostvari sto bolji rezultat sa ekipom koju ima na raspolaganju. bilo bi lijepo da protiv slobode mg dobiju priliku i igraci koji nisu sakupili veci broj minuta i da sto vise nase djece odigra tu utakmicu, puno ce im znaciti.
svi oni koji veceras nisu dosli na grbavicu neka ih bude stid i sram i nek se dobro zapitaju kada krenu kritikovati svetinju nakon iduceg loseg rezultata, jer na to nemaju pravo.
svi oni koji veceras nisu dosli na grbavicu neka ih bude stid i sram i nek se dobro zapitaju kada krenu kritikovati svetinju nakon iduceg loseg rezultata, jer na to nemaju pravo.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Kiks pitara nam je dobro došao, ispred njih smo trenutno, bez obzira kako odigraju zaostalu utakmicu. Zrinjski nam bježi samo dva boda, a Široki će sutra, za povratak na prvo mjesto, morati pobijediti Veleža, a Velež ima niz od 15-ak utakmica bez poraza, računajući i kraj prethodne sezone.
S ove tri vezane pobjede već smo se, ekspresno, vratili u vrh, to je najvažnije, nakon ona tri kola u kojima smo osvojili samo 2 boda. Zato sad možemo otići opuštenije u Tuzlu, bez da moramo pobijediti po svaku cijenu.
Do sljedeće reprezentativne pauze ostala su nam gostovanja Slobodi i Borcu, i između domaća protiv Zvijezde. Oba ta gostovanja su nezgodna, ali su nezgodna više zbog nekog standardnog rivalstva, zbog toga što će se napaliti na nas i u Tuzli i u Banjaluci, nego zbog trenutne kvalitete tih dviju ekipa.
Za početak, biće baš zanimljivo pogledati sad ovu utakmicu u Tuzli. Realno smo bolji od njih, i to vjerujem poprilično bolji, ali je pitanje kako će se naši nositi sa pritiskom toliko domaćih navijača, kako ćemo reagovati na grubu igru koju, mislim, svi očekujemo, jer smo se navikli na to od Tuzlaka.
S ove tri vezane pobjede već smo se, ekspresno, vratili u vrh, to je najvažnije, nakon ona tri kola u kojima smo osvojili samo 2 boda. Zato sad možemo otići opuštenije u Tuzlu, bez da moramo pobijediti po svaku cijenu.
Do sljedeće reprezentativne pauze ostala su nam gostovanja Slobodi i Borcu, i između domaća protiv Zvijezde. Oba ta gostovanja su nezgodna, ali su nezgodna više zbog nekog standardnog rivalstva, zbog toga što će se napaliti na nas i u Tuzli i u Banjaluci, nego zbog trenutne kvalitete tih dviju ekipa.
Za početak, biće baš zanimljivo pogledati sad ovu utakmicu u Tuzli. Realno smo bolji od njih, i to vjerujem poprilično bolji, ali je pitanje kako će se naši nositi sa pritiskom toliko domaćih navijača, kako ćemo reagovati na grubu igru koju, mislim, svi očekujemo, jer smo se navikli na to od Tuzlaka.
FK Željezničar 1921
Kakav je bio Kjosevski na golu? Radujem se cinjenincom da ce braniti iduce sedmice u Tuzli
Nadam se TV-prijenosu za nas koji nismo u situaciji da gledamo uzivo 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zar se kartoni ne prenose i na kup, tako da bi Vedran trebao braniti u Kupu a Antolovic u Tuzli
Na to smo svi zaboravili. U pravu si vedran brani u kupu, a antolovic ce na tusnju (osim ako ne dobije vise od jedne utakmice suspenzije).Guarin14 je napisao/la:Zar se kartoni ne prenose i na kup, tako da bi Vedran trebao braniti u Kupu a Antolovic u Tuzli
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
-
- Kontakt:
Ma ja bih sad potpisao 6 bodova iz te tri utakmice. Što kažeš nisu ni Sloboda ni Borac bolji, ali su napala na nas uvijek. Kontre i prekidi su zakon, nek se oni pale i peljaju.RobertoBaggio je napisao/la:Kiks pitara nam je dobro došao, ispred njih smo trenutno, bez obzira kako odigraju zaostalu utakmicu. Zrinjski nam bježi samo dva boda, a Široki će sutra, za povratak na prvo mjesto, morati pobijediti Veleža, a Velež ima niz od 15-ak utakmica bez poraza, računajući i kraj prethodne sezone.
Puno znače ova tri večerašnja boda,Jug je bio kao nekad šteta što nije bilo malo više raje al O.K.
Večeras je Nedo I Varea bili na nivou, i očekujem da će Varea biti naš najbitniji igrač, a Nedo ima moju podršku samo zato što gine ni zbog čega drugog.
Idemo u Tuzlu po dobar rezultat za nastavak ove mini serije!!!
Večeras je Nedo I Varea bili na nivou, i očekujem da će Varea biti naš najbitniji igrač, a Nedo ima moju podršku samo zato što gine ni zbog čega drugog.
Idemo u Tuzlu po dobar rezultat za nastavak ove mini serije!!!

-
- Kontakt:
fakat lijepa atmosfera, kao i igra... nasa najbolja utaakmica od svih takmicarskih ove godine.. ima ova ekipa slifa sigurno... samo bih ja napravio rotaciju zeljkovic bogdanovic... nadam se da nuspahic igra poluvrijeme u kupu, a onda u tuzli i 90 min. VOLIM TE ZELJO, TVOJ BOLESNIK SA JUGA
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- ficobahtic
- Kontakt:
Nije ovo ni tako lose kako je izgledalo ranije, ima nesto u ovoj ekipi samo joj jos neke nijanse fale da bude prava masina..
Nema se sta prigovoriti nikome, jos nadolazimo ali najvaznije da ima i pojedinacno i kolektivno mnogo prostora za napredak!
Kad se sjetim Alenovog gola u Zenici i vjesanja po mrezi drago mi jbt ko da vodimo 5-0..; tako da ovih 2 - 1 veceras meni vuce vise na 3,4,5 - 1 a sad sto nije bilo malo vise koncentracije u zavrsnici to je neiskustvo koje se stice igranjem utakmica..Potencijal postoji, malo odbranu i defanzivni dio pojacati ( a u napadu i pored nekih promasenih zicera ipak zabijamo i navala nam je svakako bolji dio tima.

Nema se sta prigovoriti nikome, jos nadolazimo ali najvaznije da ima i pojedinacno i kolektivno mnogo prostora za napredak!
Kad se sjetim Alenovog gola u Zenici i vjesanja po mrezi drago mi jbt ko da vodimo 5-0..; tako da ovih 2 - 1 veceras meni vuce vise na 3,4,5 - 1 a sad sto nije bilo malo vise koncentracije u zavrsnici to je neiskustvo koje se stice igranjem utakmica..Potencijal postoji, malo odbranu i defanzivni dio pojacati ( a u napadu i pored nekih promasenih zicera ipak zabijamo i navala nam je svakako bolji dio tima.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Re: Odg: FK Željezničar
propala berba bananahifans je napisao/la:sta bi na kraju sa onim sponzorom sto banane prodaju, kako na kraju zavrsi to ?nisam upucen u situaciju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Re: Odg: FK Željezničar
necemo ko neki,realno peto mjesto je nasehabib je napisao/la:ma brate ako se ukaze prilika za titulu, napast pa sta bude
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
- savatihotece
- Kontakt:
Realno nismo se još uigrali da bi smo ganjali titulu. Ali ja sam jako zadovoljan dosadašnjom zalihom bodova. Sjetite se kako smo se krpili u prvim kolima. Dolazi to polako sve na svoje mjesto.
I naravno, vidimo se u Tuzli.
I naravno, vidimo se u Tuzli.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Ispsovali se sudiji.bagrcavi je napisao/la:Ako mislimo na istog Edisa, to jest Mulalića, ondje negdje blizu njega, Joldića i ostalih se neko dobro ispsovao prema terenu. E sad dal' je Staniću ili nekome iz Viteza, ne čuh.
Sviđa mi se kako Veca galami na igrače i kako ih opominje.
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Ko je dobar sa Adžemom da ga zamoli da kad vodimo 2-0 da ne forsira povlačenje ekipe nego ad se i dalje napada i trpa koliko može tako se to igra svuda jedino je njegova taktika da nakon 2-0 se povuče pa smo vidili protiv metalurga kako smo prošli zbog toga.
- champions1921
Nije to "povlacenje" dio nikakve taktike vec plod nedovoljno dobre fizicke spreme.. Ja bih ga zamolio da ih prilikom sledece pauze odvede na Bjelasnicu da malo porade na trci i kondiciji.. Dzaba ti kombinatorika i fina igra ako je mozes drzati samo poluvrijeme..
BUDI ŽELJO !!!
ne bih rekao da se sinoć za gol što smo primili desilo ijedno, već prvi i jedini pravi kiks odbrane sinoć + kiks sudije. a do kraja utakmice smo 10 na 10 bili fizički nadmoćni i trčali dosta bolje od njih, dolazi i to na svoje.
-
- Kontakt:
Koja Propaganda!
Ona sc portal!
Mito i korupcija i slika Stanica, Želje. Blate nas klub fuuuujjjjjjjjjjjjjjj!
Ona sc portal!
Ma vi stvarno niste normalni !!!
također se slažem da varea mora igrati špica ili polušpica, na krilu je sigurno manje iskorišten. u tuzli bih volio vidjeti nekih malo defanzivnijih 4-4-1-1 gdje bi on bio ova prva jedinica, da se izdrži početni pritisak koji će sigurno biti jak. a bajića na krilo ili na klupu, jer je takva utakmica gdje ne treba imati dva ili tri igrača skoro bez defanzivnih zadataka.
ovo su neke moje želje, nisu pozdravi
ovo su neke moje želje, nisu pozdravi

Navikli smo na to.PlaviSaJUGA je napisao/la:Koja Propaganda!
Ona sc portal!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.