FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Idi par stranica nazad.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
*since 29 sep 2008, 13:05
- PeppermintSA
- Kontakt:
daj bože da mi **** Igmana dobijemo,
k'o da vidim imaćemo 80% loptu u nogama, 18 zicera, 2 prečke, oni će povesti nakon što prvi put pređu centar, Bandović će se okliznuti na koru od banane i sam loptu gurnuti u gol, a onda ćemo juriti rezultat, izjednačiti nakon novih 9 zicera, fulićemo penal na kraju i odigrati 1:1.
Dženo će nakon tekme izjaviti ''iskreno, igrali smo dobro, ali iskreno govoreći, onaj, nismo imali sreće. Međutim, iskreno vjerujem da ćemo ispraviti, onaj, greške protiv Olimpica, jer iskreno mislim, onako iskreno, da imamo širok kadar od 23 igrača, a danas sam odmarao, onaj, pojedince iako su iskusniji, onako iskreno govoreći, pali u drugom poluvremenu''

k'o da vidim imaćemo 80% loptu u nogama, 18 zicera, 2 prečke, oni će povesti nakon što prvi put pređu centar, Bandović će se okliznuti na koru od banane i sam loptu gurnuti u gol, a onda ćemo juriti rezultat, izjednačiti nakon novih 9 zicera, fulićemo penal na kraju i odigrati 1:1.

Dženo će nakon tekme izjaviti ''iskreno, igrali smo dobro, ali iskreno govoreći, onaj, nismo imali sreće. Međutim, iskreno vjerujem da ćemo ispraviti, onaj, greške protiv Olimpica, jer iskreno mislim, onako iskreno, da imamo širok kadar od 23 igrača, a danas sam odmarao, onaj, pojedince iako su iskusniji, onako iskreno govoreći, pali u drugom poluvremenu''

-
- Kontakt:
ma radovac i cimirot su dobri igraci ,to jest da trce i dodaju loptu prvom do sebe i njih dvojica ne mogu igrati zajedno ,vuku loptu po pola sata i onda ili izgube ili faul protivnik napravi ,cimirot je masina al njegovo je da trci i i igra jednostavno cim je posao da melja loptu i izmislja rijesenja zgubio je 4-5 lopti .mladi jesu al neko mora usmjeriti ove momke na pravi put ovako cemo ih upropasti tihilmo je napisao/la:Od nekog prevelikog razočarenja prvenstveno u trenera i golmana niko da pohvali ijednog igrača. Prema ovim izvještajima imali smo kakvu takvu igri, ima li neko da se pozitivno istakao; Dulja, Samke, Gojkara, kakvi su bili ipak nam od njih zavisi egzistencija
malo vise koncentracije kod predaje lopte treba i Cimirotu i Radovcu. Dosta pretrce, osvoje prostor i onda nonsalantnim dodavanjem sve pokvare
Ne seri.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.ennis je napisao/la:Nemoj to pitanje postavljati,uprava im dobro radi,dovodi ciljano igraceextra je napisao/la:Nije mi jasno zašto sarajevo dovodi veliki broj igrača,sa ligom gdje je pauza 3-4 mjeseca po meni ne treba više od 17-18 kvalitetnih igrača a vi sad imate blizu 30.Po mom skromnom mišljenju samo trošenje para ili pokazivanje sile .na pozicije gdje im skripi
malo ironije
I pticama na grani je jasno kakvi uhljupi vode transfer politiku u FKS,uhodana sema pranja novca sa raznim menadzerima s kojima dugo saradjuju,sad jos kad je amidza dao para lesinari se skupili.
Tvoje zapazanje je odlicno,bolje platiti 15 igraca klase iznad nego 30 preplacenih polovnjaka.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ne možemo 25 igrača nogirati - trenera možemo. Tako je svuda u svijetu i tako treba da bude.IlGuerriero je napisao/la:Pa snosi Dženo krivicu, ali istu toliko krivicu snose i igrači. On je s njima svaki dan, možda zna s kakvim igračima raspolaže i da je to 13 kvalitetnih, a ne 24 kvalitetna. Vrijeme da se većina spusti malo na zemlju i realno prognozira i razmišlja.
Hoću da kažem da ne treba kriviti isključivo Dženu za ove kikseve.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- savatihotece
- Kontakt:
Malo sam pogledao dosadašnji tok prvenstva i ono što slijedi. Fakat ste imali težak raspored, sada vam dolaze relax utakmice, a imate i jednu zaostalu.
Ako već mijenjate trenera, dovedite Papeta. Trebali bi organizovati mirne proteste i povesti akciju prikupljanja potpisa kao vrstu pritiska na upravu da se on dovede. vjerujte da bi na taj način stekli simpatije čitave BiH ili bar onih koji navijaju za reprezentaciju. Imate moj i još hiljade potpisa fanova reprezentacije.
PAPETA ZA TRENERA FK SARAJEVO.
Ako već mijenjate trenera, dovedite Papeta. Trebali bi organizovati mirne proteste i povesti akciju prikupljanja potpisa kao vrstu pritiska na upravu da se on dovede. vjerujte da bi na taj način stekli simpatije čitave BiH ili bar onih koji navijaju za reprezentaciju. Imate moj i još hiljade potpisa fanova reprezentacije.
PAPETA ZA TRENERA FK SARAJEVO.
Boli me neka stvar za simpatije cijeele bih i ostalih navijaca, nisu nam potrebne
Sve bubuljičari sa nekim doskočicama a još uvijek ne shvataju da se mi hvatamo za glavu zbog remija u Zenici... polako i isugrno još ssamo par segmenata da ispravimo (ŠSŠ, dva tri igraca) i onda vozdrica iako i sa ovom ekipom kad proradimo mahanje je- Sad Benko može igrati, tu je i Bekić. Koliko znam sutra ili do ssredine sedmice još neko ali sigurno na zimu da popune jednu-dvije pozicije sa igracima level-benko i jače
Hvala vam sto se sikirate, nema potrebe stvarno mi vjerujemo u ovu upravu kao sto smo vjerovali i 2010 kad smo je doveli u klub i sigurni smo da rade za dobrobit kluba a vi metlu (a moze i bager) i u svoju avliju, nije da nema nista

Sve bubuljičari sa nekim doskočicama a još uvijek ne shvataju da se mi hvatamo za glavu zbog remija u Zenici... polako i isugrno još ssamo par segmenata da ispravimo (ŠSŠ, dva tri igraca) i onda vozdrica iako i sa ovom ekipom kad proradimo mahanje je- Sad Benko može igrati, tu je i Bekić. Koliko znam sutra ili do ssredine sedmice još neko ali sigurno na zimu da popune jednu-dvije pozicije sa igracima level-benko i jače

Hvala vam sto se sikirate, nema potrebe stvarno mi vjerujemo u ovu upravu kao sto smo vjerovali i 2010 kad smo je doveli u klub i sigurni smo da rade za dobrobit kluba a vi metlu (a moze i bager) i u svoju avliju, nije da nema nista
Ma naravno Ramo mi sa pobjedom u utakmici protiv Drine zaostajemo za Listicom u najgorem slucaju 4 boda.Fakticki prvenstvo je tek pocelo.Naravno sa Benkom cemo biti mnogo jaci.Na proljece pojacati odbranu dovesti golmana, i to je to.Sad je po meni najbitnije stabilizirati situaciju,vratiti ekipi samo pouzadanje, i gledati da za Listicom i Zrinjskim nezaostanemo vise od 3-4 boda.Na proljece nam dolaze sve ekipe iz vrha,i tu vidim sansu za preuzimanje vrha.Kad povezemo prve dvije pobjede,a sad cemo akb.protiv Drine zaostalu, i protiv Olimpica na Kosevu sve ce doci na svoje.
Pobjedama u Kupu, u sljedećem kolu i u zaostaloj utakmici sve će doći na svoje, da li će to biti pobjede vidjet ćemo. Ovo je bilo nekoliko kikseva da li je opravdano ili ne, hmm, ali nije tragedija.
Hehe a jest vas lijepo citati kad kukate
ali stvarno pretjerujete,evo ja se smijem ovdje kladiti u sta hocete da ce Sarajevo biti prvak sa desetak bodova prednosti za ostalima.
Pa sad zaostajete 4 boda za prvim,pa i u ligi Srbije i Hrvatske da zaostajete 4 boda za Dinamom i Partizanom realno je da se stigne,jer moraju kiksati par puta a ne u ovoj nasoj kukuruz ligi.Pa pogledajte malo kako igrate,uveli ste nesto sasvim novo u ovoj ligi da se domacin brani,do sad ko je uzimao titule ,bodove sa strane je uzimao na kontre,necu racunati zeljeznicar i njihove zatvorene utakmice(Rudar,Leotar,Radnik,Velez...).
Dobro shvatam da ovde ima dosta balavaca pa misle da je ovo menadzer,kupis par kvalitetnih igraca i dolazice pobjede same po 4,5 -0.Mislim da sete na dobrom putu i da cete ovu ligu uciniti malo zanimljivijom,napokon cemo gledati fudbal,moj Borac je pokusao izgleda jedini igrati sa vama i natamburali ste nas ali ne zalim,kad neko pobjedi fudbalski mozes samo cestitati.
Prvaci ste sigurno ali za neku dominaciju vam treba ekipa bar za 50% jaca od sadasnje,opet cu porediti okruznje,koliko je Dinamo jaci od ostalih pa mu nije lako da se donose bodovi sa strane.....

Pa sad zaostajete 4 boda za prvim,pa i u ligi Srbije i Hrvatske da zaostajete 4 boda za Dinamom i Partizanom realno je da se stigne,jer moraju kiksati par puta a ne u ovoj nasoj kukuruz ligi.Pa pogledajte malo kako igrate,uveli ste nesto sasvim novo u ovoj ligi da se domacin brani,do sad ko je uzimao titule ,bodove sa strane je uzimao na kontre,necu racunati zeljeznicar i njihove zatvorene utakmice(Rudar,Leotar,Radnik,Velez...).
Dobro shvatam da ovde ima dosta balavaca pa misle da je ovo menadzer,kupis par kvalitetnih igraca i dolazice pobjede same po 4,5 -0.Mislim da sete na dobrom putu i da cete ovu ligu uciniti malo zanimljivijom,napokon cemo gledati fudbal,moj Borac je pokusao izgleda jedini igrati sa vama i natamburali ste nas ali ne zalim,kad neko pobjedi fudbalski mozes samo cestitati.
Prvaci ste sigurno ali za neku dominaciju vam treba ekipa bar za 50% jaca od sadasnje,opet cu porediti okruznje,koliko je Dinamo jaci od ostalih pa mu nije lako da se donose bodovi sa strane.....
Najveci krivac za ovakve rezultate je trener i ona spodoba od sportskog direktora.
Uozbilji se. Lik radi svoj pos'o, dovede igrača. Nije kriv što se treneru stavilo na raspolaganje 26 igrača od kojih on koristi 12,5.PACO je napisao/la:Najveci krivac za ovakve rezultate je trener i ona spodoba od sportskog direktora.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
tek sa dobrim trenerom vidjet ce se sav fenomenalan posao koji radi Ibraković, i koji će tek da uradi..GameFKS je napisao/la:Uozbilji se. Lik radi svoj pos'o, dovede igrača. Nije kriv što se treneru stavilo na raspolaganje 26 igrača od kojih on koristi 12,5.PACO je napisao/la:Najveci krivac za ovakve rezultate je trener i ona spodoba od sportskog direktora.
ubijediti jednog BENKA da dođe u PL BIH je veliki posao
rammstein je napisao/la:objasnio ovim drekavcima i pušačimasimon je napisao/la:

Ramo sta mislis o Ciri ??
Jesi li siguran da bi Prosinecki bio bas tako skup. Mozda bi se moglo dogovoriti sa njim osnovni ugovor neki normalan i veliki bonusi u slucaju prvog mjesta i jos veci u slucaju grupa CL/EL

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 sep 2014, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.
Baric, Mitrevski, Kostic, Puric, Kouadio, Bekic. Sest igraca koji ne mogu da dodju do klupe Sarajeva a u 95% timova bi igrali u prvoj postavi.
1946
@ajax
Ne trebamo sad živjeti u iluzijama o plasmanu u grupe, nama treba kontinuitet kvalitetnih igara u domaćim takmičenjima.
Ne trebamo sad živjeti u iluzijama o plasmanu u grupe, nama treba kontinuitet kvalitetnih igara u domaćim takmičenjima.
Prosinečki nije u opticaju jer njegovo znanje ne moze biti onako skupo, nema on neki rezultat da bi trazio onoliki novacAjax je napisao/la: Ramo sta mislis o Ciri ??
Jesi li siguran da bi Prosinecki bio bas tako skup. Mozda bi se moglo dogovoriti sa njim osnovni ugovor neki normalan i veliki bonusi u slucaju prvog mjesta i jos veci u slucaju grupa CL/EL![]()
Blažević je prestar za dolazak na klupu, bar po meni.
Ne brinem se da ce uprava i sa ovim segmentom uraditi pravu stvar, sad mogu raditi po svome a ne da ugađaju navijačima

Faruk Hadzibegic, Srecko Katanec...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, Kyle88, Lecler, Lobudaraczapamcenje, Proximic, Rajvosa4ever, Varijantas8, Zeko87 i 115 gostiju.