Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,insider
Tribalian je napisao/la:Opalaaaaaaaaaaaaaaaaa nama prva protiv NYKTaman da jos jednom onaj sto napravi spansku seriju od NBA , vidi koliko se zajebao.
Kawhi je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Opalaaaaaaaaaaaaaaaaa nama prva protiv NYKTaman da jos jednom onaj sto napravi spansku seriju od NBA , vidi koliko se zajebao.
Neće ga mučit psihopata Thibs,primaće više love u uz LA najboljem gradu za život,žena mu zadovoljna...Objasni mi što se zajebao?
Tribalian je napisao/la:Opalaaaaaaaaaaaaaaaaa nama prva protiv NYKTaman da jos jednom onaj sto napravi spansku seriju od NBA , vidi koliko se zajebao.
AlfredBorden je napisao/la:kakve ono izjave daje ruza, nije dvije godine zaigro i opusteno govori nesto tipa da je najbolji i najspremniji?
NeverGiveUp je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Opalaaaaaaaaaaaaaaaaa nama prva protiv NYKTaman da jos jednom onaj sto napravi spansku seriju od NBA , vidi koliko se zajebao.
Neće ga mučit psihopata Thibs,primaće više love u uz LA najboljem gradu za život,žena mu zadovoljna...Objasni mi što se zajebao?
Nije se za'ebao jer mu nije cilj kao većini velikih igrača (talenata) da uzme naslov nego da mahnita i uživa u mnogo više love nego što bi imao u Chicagu.
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:AlfredBorden je napisao/la:kakve ono izjave daje ruza, nije dvije godine zaigro i opusteno govori nesto tipa da je najbolji i najspremniji?
Napušen. On je u rangu Safeta što se tice izjava za medije...
Kawhi je napisao/la:Dvostruki aršini.LeBron je ovakav i onakav zato što je mijenjao dvaput ekipu da uzima naslove,a Melo koji odluči ostati u svojoj ekipi i rodnom gradu je također ovakav i onakav samo zbog toga.Zajedničko obojici je da izbjegavaju Bullse.
Ti stvarno živiš u zabludi da bi vi mogli nekog sa zapada dobit da je Melo član Bullsa?
AlfredBorden je napisao/la:kakve ono izjave daje ruza, nije dvije godine zaigro i opusteno govori nesto tipa da je najbolji i najspremniji?
Carlo je napisao/la:Pa da. Melo pravi si gad sto nisi potpisao za Bullse, sram da te bude.
NeverGiveUp je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Dvostruki aršini.LeBron je ovakav i onakav zato što je mijenjao dvaput ekipu da uzima naslove,a Melo koji odluči ostati u svojoj ekipi i rodnom gradu je također ovakav i onakav samo zbog toga.Zajedničko obojici je da izbjegavaju Bullse.
Ti stvarno živiš u zabludi da bi vi mogli nekog sa zapada dobit da je Melo član Bullsa?
Ne nisu.
Pa LeBron i Melo su nebo i zemlja. LeBrona se donedavno dovodilo u kontekst sa Najvećim (moš mislit).
Mnogi su ga kritikovali da nije u stanju sam ekipu voditi do naslova, da mu je trebala prevelika pomoć.
Misliš li da se vratio u Ohio zaista zbog Ohio-a ili zbog odlične rosterske podloge u Cavsima za budućnost ?
Kod Mela je stvar izrazito u lovi i to je to. Nije lik koji je željan naslova i te priče o New Yorku i kako se tu previše navikao su za malu djecu. Velika razlika u benjaminima je presudila.
Misliš li zaista da ja i mnogi navijači ne volimo LeBrona zato što nije došao kod nas ?!
Ja sam te godine bio za to da dovedemo Bosha, (inside scoring) nešto što nam je itekako falilo tada.
LeBrona ni tada kao ni sada nisam mogao smisliti prije svega zbog načina na koji je otišao iz države u kojoj su ga gledali kao Boga.
Carlo je napisao/la:Pa da. Melo pravi si gad sto nisi potpisao za Bullse, sram da te bude.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.