Proleter - Zepce 0-12
Napredak - Gradina 2-1(prekinuto)
Vis - Borac 1-2
Manje vise bez nekih iznenadjenja. Jedino je Zepce malo pretjeralo

Znal itko zasto je prekinuti u Sijama?
nije prekinuto, završila se utakmica, al poslje bilo gangeSignore je napisao/la:Znal itko zasto je prekinuti u Sijama?
Jel to Borac opet u 11:00 igra?Marsal je napisao/la:Borac - Nemila 2:0
Otpor gostiju je slomljen tek u posljednjih petnaestak minuta.
Ne sjećam se da smo prošle sezone igrali u tom terminu a živim kraj stadiona, možda jednu ili max 2 utakmice.Signore je napisao/la:Znam da ste prije igrali u tom terminu i onda prosle sezone igrali kad i svi ostali.
Ma kod nas je masa tih tajkuna, al ova nasa uprava to ne koristi. Primjer, nas predsjednik je direktor u jednoj tvrtci cija grupacija ima milijune i milijune. Imaju svoje pogone u Italiji, a evo sad ce u Zepcu uloziti jos neke dodatne velike pare. I zanimljivo ni da ta njegova tvrtka gdje je direktor, a ni ta grupacija nije sponzor Zepcu. Ljudi nisu sposobni da dovedu svoje tvrtke u klub, a kamol necije tudje. Sreca pa imamo odlicnu ekipu koja moze pobjedjivat bez novcane motivacije.Fabregas444 je napisao/la:U svakom slucaju ocekujem borbu do zadnjeg kola.. Ako sam dobro upucen , na proljece Borac u zadnjem kolu gostuje Zepcu i iskreno ocekujem da ce tamo proslaviti ulazak u visi rang
Mislim da postoji velika mogucnost da se nadju sponzori za visi rang jer je ovaj ovdje kraj prepun lokalnih tajkuna koji bi mozda i ulozili koju marku
I jedno pitanje .. Igra li vise Hadzic za Zepce ? . Prosle sezone lik zabi go skaricama sa 16 metara haha ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.