FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vaznu pobjedu smo ostvarili,Varea je vrhunski igrač,već sad odskače od ostalih prijemom lopte,pasom,tehnikom...volio bih ga vidjeti iza napadaca, da igra poluspica...ono sto me zabrinjava jeste slaba komunikacija u zadnjoj liniji...aBd sad na polusezoni dovesti dobrog stopera i jednog zadnjeg veznog i ova ekipa ima kvalitet i vise nego sto mislimo...jedva cekam da vidim nuspahica na krilu i vec nadam se protiv slobode
Nadam se da je Adžem sposoban da psihčki spremi momke...a prvenstveno mislim na malog vedrana...da li se prenose kartoni na kup,ako je tako onda bi mogao braniti antolovic..al opet mislim da je prilika da mali pokaze svoj talenat...i ako se pokaze ja bi ga ostavio na golu jer nas je marijan kostao mnogo u par utakmica...i drago mi je zbog kvesica jer se vratio 70-80% u staru formu :)tomic odigrao dosta dobro ...

moj je utisak da je vedran psihofizički spremniji od 90% starijih i da ne **** živu silu isto kao i memija. al' vidjećemo.
+1ChWilla je napisao/la:moj je utisak da je vedran psihofizički spremniji od 90% starijih i da ne **** živu silu isto kao i memija. al' vidjećemo.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Kako pokosi sinoć Memiju nakon onog malog nesporazumaChWilla je napisao/la:moj je utisak da je vedran psihofizički spremniji od 90% starijih i da ne **** živu silu isto kao i memija. al' vidjećemo.

Ja te volim, volim Željo..
gdje je taj članak?Virtu4l je napisao/la:Navikli smo na to.PlaviSaJUGA je napisao/la:Koja Propaganda!
Ona sc portal!
Mito i korupcija i slika Stanica, Želje. Blate nas klub fuuuujjjjjjjjjjjjjjj!
DRUG NEBI TI PUNCA
Greska bila,stavili sliku kao ilustraciju.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Kaka ba titula Evropa plafon ustedilo se nije se nista kupovalo a sad iduce sezone stavrno ocekujem nesto puno vise jer dosta je i podmladjivanj i stednje vrjeme je za neki bum jer bi bilo previse jos jednu sezonu sa ovim ciljevima.
- champions1921
Zna li neko u koliko danas igraju omladinci sa Slobodom?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Izvinuli se sudiji nisam procito da su se i nama izvinuli, stoka.
- IlProfessore
- Kontakt:
A mislio sam da je to Zubanov portal, možda nisam baš upućen dobro...Virtu4l je napisao/la:Navikli smo na to.PlaviSaJUGA je napisao/la:Koja Propaganda!
Ona sc portal!
Mito i korupcija i slika Stanica, Želje. Blate nas klub fuuuujjjjjjjjjjjjjjj!
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
- Kontakt:
Ma da je Isusov profil nek stave ilustracije roditelja nek **** ****. Nije prvi put da rade na našu štetu!
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Je li Adzem otpisao Zeljkovica ? Imao je kikseva protiv Radnika, ali opet odbrana je puno cvrsca s njim. Sinoc smo srecu imali sto nam je Vitez bio protivnik.
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
6:54 usporeni snimak penala
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Cist penal k'o suza, ne znam sto mu je trebalo poslije da se raspravlja, kao da ce sudija promijeniti odluku, al' eto, dobro je ispalo na kraju...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- streetfootball
- Kontakt:
Nije dobio crveni zbog prigovora nego se izgleda sudija zezno te pokazao prvo zuti. Po meni je penal bio tako mi se ucinilo i na prvu ali mi je neshvatljiva reakcija Bogdanovica ( po meni je veci krivac za gol on nego Antolovic ) gradjenje lopte jos stoper koji to treba znati samo tako.Baja_Zvjerka je napisao/la:Cist penal k'o suza, ne znam sto mu je trebalo poslije da se raspravlja, kao da ce sudija promijeniti odluku, al' eto, dobro je ispalo na kraju...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Penal čist kao suza. Bogdanović kriv, ali bolje da se malo Antolović isto dozove.
-
- Kontakt:
Sad se fino vidi, čist penal. Žuti opravdan jer golman nije bio zadnji igrač u tom trenutku i nema tu nikakve rasprave. Neka mu je dao crveni kad glumi frajera.
Šta znači samo jedan kvalitetan igrač, mislim na Vareu. Sa kakvom lakoćom frajer daje lopte sa očima. Da je još jedan ovakav klon da poentira zicere.
Odbrana me sve više zabrinjava. Ispadamo u sekundi.
Šta znači samo jedan kvalitetan igrač, mislim na Vareu. Sa kakvom lakoćom frajer daje lopte sa očima. Da je još jedan ovakav klon da poentira zicere.
Odbrana me sve više zabrinjava. Ispadamo u sekundi.
-
- Kontakt:
Ako nije zbog prigovora onda nas je oštetio sudija. E čuj zezno sepile87 je napisao/la:Nije dobio crveni zbog prigovora nego se izgleda sudija zezno te pokazao prvo zuti. Po meni je penal bio tako mi se ucinilo i na prvu ali mi je neshvatljiva reakcija Bogdanovica ( po meni je veci krivac za gol on nego Antolovic ) gradjenje lopte jos stoper koji to treba znati samo tako.Baja_Zvjerka je napisao/la:Cist penal k'o suza, ne znam sto mu je trebalo poslije da se raspravlja, kao da ce sudija promijeniti odluku, al' eto, dobro je ispalo na kraju...

Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Rule_hz i 46 gostiju.